طرز تهیه حلیم گندم خوشمزه و مجلسی با نکات کامل
طرز تهیه حلیم گندم
حلیم از غذاهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که می توانیم انرا با رسپی های بسیار متنوعی درست کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه حلیم گندم در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بلغور گندم | ۳۰۰ گرم |
گوشت گوسفندی یا مرغ | ۱۵۰ گرم |
کره | ۱۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
چوب دارچین | ۱ تکه |
نمک | ۱ قاشق غذاخوری |
دارچین و کنجد | به مقدار کافی |
طرز تهیه حلیم گندم
مرحله اول
برای تهیه حلیم مجلسی ابتدا بلغور گندم را به همراه مقداری آب داخل یک کاسه می ریزیم و اجازه می دهیم حداقل ۲ ساعت خیس بخورد تا نرم شود. پس از گذشت این زمان بلغور را آبکشی می کنیم و می شوییم.
مرحله دوم
در این مرحله بلغور را به همراه ۶ لیوان آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد و شروع به لعاب انداختن کند. در همین حین پیاز را به صورت درشت خرد می کنیم و درون قابلمه دیگری می ریزیم.
مرحله سوم
گوشت مرغ یا گوسفندی را به همراه ۲ لیوان آب و چوب دارچین به قابلمه افزوده و روی حرارت قرار می دهیم تا گوشت به طور کامل بپزد. پس از اینکه بلغور کاملا پخت، آنرا با بلندر کاملا پوره می کنیم.
نکته: برای تهیه حلیم گندم به سلیقه خود می توانیم از انواع گوشت قرمز یا گوشت مرغ و بوقلمون استفاده کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله گوشت را پس از پخت به صورت ریش ریش خرد کرده و به همراه دو سوم کره به قابلمه حاوی بلغور می افزاییم. آب باقیمانده از پخت گوشت را هم صاف کرده و به همراه نمک به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
حالا هر چند دقیقه یک بار حلیم را هم می زنیم تا ته نگیرد و به خوبی جا بیفتد. باید حرارت زیر قابلمه کم باشد و با صبر و حوصله اجازه دهیم آب اضافی حلیم تبخیر شود که نهایتا باعث می شود حلیم کشدار شود.
مرحله ششم
باقیمانده کره را درون یک تابه کوچک گرم می کنیم تا کاملا ذوب شود، سپس دارچین را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. در نهایت حلیم را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و با مخلوط کره، دارچین و کنجد تزیین می کنیم.