طرز تهیه امگشت پلو مجلسی و خوشمزه با دستور پخت فوری و آسان

طرز تهیه امگشت پلو

طرز تهیه امگشت پلو

امگشت پلو یکی از غذاهای خوشمزه و پر طرفدار خوزستانی است که با تن ماهی و سبزیجات معطر طبخ می شود. این غذا را به راحتی در کمترین زمان تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه امگشت پلو در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
برنج۴ پیمانه
تن ماهی۱ عدد
پیاز۱ عدد بزرگ
گشنیز خرد شده۱۰۰ گرم
شنبلیله خرد شده۱۰۰ گرم
سیر۵ حبه
کشمش پلویی۱ فنجان
زردچوبه فلفلبه مقدار لازم
نمک و روغنبه مقدار لازم

طرز تهیه امگشت پلو

مرحله اول

برای فراهم کردن امگشت پلو به روش جنوبی، شروع کار برنج را بعد از شستشو با آب و کمی نمک می خیسانیم و به مدت زمان ۱ تا ۲ ساعت  کنار می گذاریم. در این فاصله گشنیز و شنبلیله تازه را می شوییم تا آب اضافی شان خارج شود.

مرحله دوم

در ادامه روی تخته آشپزخانه به صورت ساطوری ریز خرد کرده و کنار می گذاریم. پیاز را بعد از پوستگیری، آبکشی کرده و به صورت خلالی نازک خرد می کنیم. تابه ای مناسب را روی حرارت متوسط گذاشته و کمی روغن درون آن می ریزیم.

مرحله سوم

زمانیکه روغن داغ شد، پیاز را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا سبک و شیششه ای شود. در همین حین پوست سیر را جدا کرده و با استفاده از رنده ریز روی پیاز رنده می کنیم تا عطرش آزاد شود. کمی نمک و ادویه روی پیاز می پاشیم.

مرحله چهارم

اکنون مواد را تفت داده تا عطر و رنگ ادویه با هم آمیخته شود. حالا سبزی های معطر را روی پیاز افزوده و تامل کرده تا به خوبی سرخ شوند. بنابراین ظرف مخصوصی را که برای جوشاندن کنسرو ماهی در نظر داریم تا نیمه آب ریخته و تن ماهی را گرم می کنیم.

نکته:

همراهان میریتو لازم است بدانید کنسروها را به مدت ۲۰ دقیقه می جوشانیم.

مرحله پنجم

گام بعدی تن ماهی را به همراه کشمش آبکشی شده، درون تابه حاوی مواد ریخته و با هم مخلوط کرده تا یکدست شوند. قابلمه ای را که برای پخت برنج در نظر داریم، تا نیمه آب ریخته و روی حرارت زیاد می گذاریم تا شروع به جوشیدن کند.

مرحله ششم

در این قسمت آب برنجی را که از قبل خیساندیم، دور ریخته و درون آب در حال جوش می افزاییم تا به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه نیم پز شوند. بعد از زمان مقرر، دانه ای از برنج را زیر دندان تست کرده و در صورت نرم شدن، درون صافی می ریزیم.

مرحله هفتم

در این مرحله کف قابلمه را مقداری روغن می ریزیم و با نان لواش یا ورقه های سیب زمینی پوشش می دهیم. آنوقت به اندازه ۲ کفگیر برنج روی ته دیگ ریخته و کمی از تن و سبزیجات سرخ شده روی برنج می افزاییم. به همین روش مواد را روی هم می ریزیم.

مرحله هشتم

در نهایت شعله پخش کن را زیر قابلمه گذاشته و درب قابلمه را با دم کنی می پوشانیم تا امگشت پلو به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت دم بکشد. غذای جنوبی را بعد از پخت درون قابلمه مخلوط کرده تا یکنواخت شود. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 11 اردیبهشت 1403
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.