طرز تهیه امگشت پلو مجلسی و خوشمزه با دستور پخت فوری و آسان
طرز تهیه امگشت پلو
امگشت پلو یکی از غذاهای خوشمزه و پر طرفدار خوزستانی است که با تن ماهی و سبزیجات معطر طبخ می شود. این غذا را به راحتی در کمترین زمان تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه امگشت پلو در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
برنج | ۴ پیمانه |
تن ماهی | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
گشنیز خرد شده | ۱۰۰ گرم |
شنبلیله خرد شده | ۱۰۰ گرم |
سیر | ۵ حبه |
کشمش پلویی | ۱ فنجان |
زردچوبه فلفل | به مقدار لازم |
نمک و روغن | به مقدار لازم |
طرز تهیه امگشت پلو
مرحله اول
برای فراهم کردن امگشت پلو به روش جنوبی، شروع کار برنج را بعد از شستشو با آب و کمی نمک می خیسانیم و به مدت زمان ۱ تا ۲ ساعت کنار می گذاریم. در این فاصله گشنیز و شنبلیله تازه را می شوییم تا آب اضافی شان خارج شود.
مرحله دوم
در ادامه روی تخته آشپزخانه به صورت ساطوری ریز خرد کرده و کنار می گذاریم. پیاز را بعد از پوستگیری، آبکشی کرده و به صورت خلالی نازک خرد می کنیم. تابه ای مناسب را روی حرارت متوسط گذاشته و کمی روغن درون آن می ریزیم.
مرحله سوم
زمانیکه روغن داغ شد، پیاز را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا سبک و شیششه ای شود. در همین حین پوست سیر را جدا کرده و با استفاده از رنده ریز روی پیاز رنده می کنیم تا عطرش آزاد شود. کمی نمک و ادویه روی پیاز می پاشیم.
مرحله چهارم
اکنون مواد را تفت داده تا عطر و رنگ ادویه با هم آمیخته شود. حالا سبزی های معطر را روی پیاز افزوده و تامل کرده تا به خوبی سرخ شوند. بنابراین ظرف مخصوصی را که برای جوشاندن کنسرو ماهی در نظر داریم تا نیمه آب ریخته و تن ماهی را گرم می کنیم.
نکته:
همراهان میریتو لازم است بدانید کنسروها را به مدت ۲۰ دقیقه می جوشانیم.
مرحله پنجم
گام بعدی تن ماهی را به همراه کشمش آبکشی شده، درون تابه حاوی مواد ریخته و با هم مخلوط کرده تا یکدست شوند. قابلمه ای را که برای پخت برنج در نظر داریم، تا نیمه آب ریخته و روی حرارت زیاد می گذاریم تا شروع به جوشیدن کند.
مرحله ششم
در این قسمت آب برنجی را که از قبل خیساندیم، دور ریخته و درون آب در حال جوش می افزاییم تا به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه نیم پز شوند. بعد از زمان مقرر، دانه ای از برنج را زیر دندان تست کرده و در صورت نرم شدن، درون صافی می ریزیم.
مرحله هفتم
در این مرحله کف قابلمه را مقداری روغن می ریزیم و با نان لواش یا ورقه های سیب زمینی پوشش می دهیم. آنوقت به اندازه ۲ کفگیر برنج روی ته دیگ ریخته و کمی از تن و سبزیجات سرخ شده روی برنج می افزاییم. به همین روش مواد را روی هم می ریزیم.
مرحله هشتم
در نهایت شعله پخش کن را زیر قابلمه گذاشته و درب قابلمه را با دم کنی می پوشانیم تا امگشت پلو به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت دم بکشد. غذای جنوبی را بعد از پخت درون قابلمه مخلوط کرده تا یکنواخت شود. نوش جان
مطالب جذاب از سراسر وب
- عاشق این ۱۵ طرح استایل رنگی مجلسی زنانه میشی؛ خاص و شیک برای مهمونی!
- ۱۵ عکس انگشتر لاکچری زنانه طلا؛ مدلهای جدید و زیبا برای هر مناسبت و جشن
- ۱۵ مدل میز غذاخوری مینیمال و ترند؛ انتخابهای به روز برای دکوراسیون خانه
- ۱۵ مدل انگشتر طلا ستاره دریایی؛ طراحیهای زیبا و منحصر به فرد برای استایل شیک
- دنبال پیراهن فلورال کلوش متفاوت هستی؟ ۱۵ طرح پرطرفدار رو ببین
- ۱۵ مدل گلدان پایه دار کنار سالنی؛ مدلهای منحصر به فرد برای دکوراسیون مدرن و شیک