طرز تهیه شیر برنج خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه شیر برنج

طرز تهیه شیر برنج ساده برای ۴ نفر طرز تهیه شیر برنج برای دو نفر طرز تهیه شیر برنج بدون خامه طرز تهیه شیر برنج زعفرانی طرز تهیه شیر برنج مجلسی برای 10 نفر طرز تهیه شیر برنج با نمک طرز تهیه شیر برنج برای ۴ نفر بدون خامه طرز تهیه شیر برنج با شکر

شیر برنج یک دسر سنتی و قدیمی است که در انواع مهمانی ها می توانید آن را در کنار یک غذای اصلی داشته باشید. اگر آن را با انواع مغزیجات و خامه تهیه کنید خود یک غذای کاملا مقوی محسوب می شود، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه شیر برنج در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
شیر۸ لیوان
برنج۲ لیوان
خامهنصف لیوان
شکر۱ لیوان
گلاب۱ قاشق غذاخوری
پودر هل۱ قاشق غذاخوری
پودر پسته۱ قاشق چایخوری
نمکنصف قاشق چایخوری

طرز تهیه شیر برنج

مرحله اول

برای تهیه شیر برنج ابتدا برنج را داخل کاسه ای می ریزیم و تا سطح روی آن آب می ریزیم و اجازه می دهیم تا به مدت ۲ الی ۳ ساعت استراحت کند و خوب خیس بخورد. بعد آب آن را کاملا بیرون می ریزیم و برنج را داخل قابلمه ای ریخته و ۳ لیوان آب همراه نصف قاشق چایخوری نمک به آن اضافه می کنیم.

مرحله دوم

سپس قابلمه محتوی برنج را روی حرارت زیاد می گذاریم تا سریع تر آب به جوش بیاید. پس از آنکه آب در حال جوشیدن بود تامل می کنیم تا آب داخل قابلمه تبخیر شود و در نهایت به اندازه نصف لیوان آب باقیمانده باشد.

مرحله سوم

آنوقت شیر را به برنج می افزاییم و اجازه می دهیم تا برنج کاملا مغز پخت شود. بعد شکر را داخل کاسه ای می ریزیم و نصف لیوان آب جوش به آن اضافه می کنیم و خوب آنها را هم می زنیم تا ذرات شکر تا جای ممکن حل شوند و آنگاه به برنج اضافه می افزاییم.

مرحله چهارم

حالا مداوم شیر برنج را هم می زنیم تا  ته نگیرد. بعد از این دیگر باید تامل کنیم تا شیر برنج قوام یابد. وقتی آن را هم می زنیم باید کمی سفت شده باشد و آنوقت زمان  مناسبی است که گلاب را به همراه پودر هل به شیر برنج اضافه کنیم.

نکته: بعد از آنکه شیربرنج خنک شود حتما کمی سفت تر خواهد شد.

مرحله پنجم

زمانیکه شیر برنج به غلظت مطلوب رسید به طور مداوم آن را باید هم بزنیم تا ته نگیرد. حالا ۱۰ دقیقه از افزودن گلاب که گذشت قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و خامه را به آن اضافه می کنیم و خوب شیر برنج را زیر و رو می کنیم.

مرحله ششم

بعد از اضافه کردن خامه دم کنی روی درب قابلمه می گذاریم و اجازه می دهیم تا به مدت ۱۰ دقیقه خوب شیر برنج جا بیافتد. شیر برنج آماده شده را در ظرف مورد نظر می ریزیم و با مغز پسته روی آن را تزئین می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 15 فروردین 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.