طرز تهیه شیرینی خنفروش خوشمزه و مجلسی با نکات

طرز تهیه شیرینی خنفروش

طرز تهیه شیرینی خنفروش طرز تهیه خنفروش عربی طرز تهیه خنفروش بحرینی خنفروش بوشهر

خنفروش یکی از شیرینی های با عطر و طعم بی نظیر است که پخت بسیار راحتی دارد. این شیرینی بیشتر در جنوب تهیه می شود و در ماه مبارک رمضان بیشتر طرفدار دارد، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه شیرینی خنفروش در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.

مواد لازم شیرینی خنفروش
شیر خشک قنادی۳ قاشق غذا خوری
آرد برنجنصف پیمانه
آرد شیرینی پزی۲ پیمانه
تخم مرغ درشت۳ عدد
شکر۱ پیمانه
 بکینگ پودر۱ قاشق غذا خوری
پودر هل۱ قاشق چای خوری
گلابسه چهارم پیمانه
روغن مایعیک چهارم پیمانه

طرز تهیه شیرینی خنفروش

مرحله اول

ابتدا آرد برنج را داخل کاسه ای بزرگ از الک رد می کنیم. بعد بکینگ پودر را به آرد شیرینی پزی اضافه می کنیم و آن را هم الک می کنیم و به آرد برنج می افزاییم. تخم مرغ ها را یکی یکی داخل پیاله ای می شکنیم و در صورت سالم بودن در کاسه ای می ریزیم.

مرحله دوم

سپس شکر را به تخم مرغ ها اضافه می کنیم و با دور تند همزن برقی آن ها را هم می زنیم تا مخلوط شوند. آنوقت پودر هل را هم به مواد می افزاییم و به مدت ۵ دقیقه مجددا آنها را هم می زنیم تا کاملا به خورد یکدیگر بروند.

مرحله سوم

حالا روغن مایع را به آن اضافه می کنیم و مایه را هم می زنیم. بلافاصله گلاب را هم می افزاییم و مجددا مواد را مخلوط می کنیم. حالا کم کم ترکیب آردها را به مایه اضافه می کنیم و با قاشق آن ها را هم می زنیم.

مرحله چهارم

بعد با دور کند همزن مایه را مخلوط می کنیم تا مایه یکدست شود.  فرچه را آغشته به روغن می کنیم و کاملا قالب های داخل دستگاه بیسکویت ساز را چرب می کنیم و با قاشق از مایه بر می داریم و داخل قالب ها را پر می کنیم و دستگاه را روشن می کنیم.

مرحله پنجم

آنوقت بعد از گذشت ۵ دقیقه شیرینی ها را بررسی می کنیم اگر پخته بودند دستگاه را خاموش می کنیم و شیرینی خنفروش های آماده شده را داخل ظرف مورد نظر می چینیم و نوش جان کنید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 19 فروردین 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.