طرز تهیه کباب مراکشی خوشمزه و مجلسی با نکات
طرز تهیه کباب مراکشی
کباب مراکشی همان طور که از اسمش کاملا مشخص است غذای بین المللی کشور مرکش است که طعمی متفاوت و خوشمزه دارد و به راحتی در منزل می توانید آن را تهیه کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب مراکشی در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
پیاز | ۱ عدد درشت |
گوشت چرخ کرده | ۴۰۰ گرم |
سیر | ۱ حبه |
گشنیز | ۴ قاشق غذاخوری |
جعفری | ۲ قاشق غذاخوری |
زنجبیل تازه | ۱ تکه کوچک |
دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
زیره | ۱ قاشق چایخوری |
سیخ چوبی و روغن | به میزان لازم |
فلفل سیاه و قرمز | به میزان لازم |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
طرز تهیه کباب مراکشی
مرحله اول
ابتدا پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم و آب اضافه آن را می گیریم و داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم. جعفری و گشنیز تازه را پاک می کنیم و می شوییم وداخل آبکشی قررا می دهیم تا آب اضافه آنها خارج شود و بعد روی تخته آشپزخانه ساطوری می کنیم و به پیاز می افزاییم.
نکته: می توانید داخل خردکن سبزی ها را خرد کنید.
مرحله دوم
سپس سیر را پوست می گیریم و می شوییم و همچنین زنجبیل را هم پوست می گیریم و همراه با سیر رنده ریز می کنیم و به مواد داخل کاسه اضافه می کنیم. بعد گوشت چرخ کرده را همراه با ادویه ها که شامل دارچین، زیره، فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک است را پودر می کنیم و به مواد می افزاییم.
نکته: اصل این کباب مراکشی باید تند باشد پس لطفا فلفل قرمز را حذف نکنید.
مرحله سوم
حالا همگی مواد را خوب زیر و رو می کنیم تا ادویه ها کاملا با گوشت آغشته شوند و بعد به مدت ۱۰ دقیقه گوشت را مداوم ورز می دهیم. بعد روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و داخل یخچال قرار می دهیم تا به مدت ۱ ساعت مایه خوب استراحت کند.
نکته: اگر احساس کردید که مایه کباب شل است می توانید کمی آرد سفید یا نخودچی به آن بیافزایید.
مرحله چهارم
بعد از آنکه مایه گوشت خوب استراحت کرد، کاسه را از داخل یخچال بیرون می آوریم و مایه گوشت را مجددا ورز می دهیم. سیخ چوبی ها را آماده می کنیم و به اندازه نارنگی کوچک از مایه گوشت بر می داریم و با دست آن را به سیخ چوبی می زنیم و آن را حالت می دهیم تا منسجم روی سیخ بماند.
مرحله پنجم
زماینکه همه مایه گوشت را به سیخ زدیم، آنها را در سینی قرار می دهیم و به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال می گذاریم تا از انسجام آن ها مطمئن شویم و وقتی کباب ها در حال پختن هستند متلاشی نشوند.
مرحله ششم
آنوقت تابه ای را که بهترین گزینه تابه گریل است را روی حرارت کم قرار می دهیم و کمی روغن داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا داغ شود و سیخ های کباب را داخل آن می چینیم و تامل می کنیم تا یک طرف کباب ها کاملا رنگ کباب ها تغییر کند و بعد سیخ ها را بر می گردانیم تا طرف دیگر آنها هم تغییر رنگ بدهد.
مرحله هفتم
وقتی آنها تغییر رنگ دادند اجازه می هیم تا سرخ شوند و مجددا بر می گردانیم تا طرف دیگر آنها هم سرخ شود. اگر تمایل داشتید چند عدد گوجه فرنگی را هم بشویید و از وسط نصف کنید و در پایان که کباب ها سرخ شدند، آنها را داخل تابه بچینید و سرخ کنید. کباب مراکشی آماده شده را در ظرف مورد نظر قرار می دهیم و با پلو نوش جان کنید.
مطالب جذاب از سراسر وب
- منبع :
- yeganesadat.recipe