15 ایده سرو زرشک پلو با مرغ؛ شیکترین دیزاینهای این غذای محبوب
سرو زرشک پلو با مرغ
سرو زرشک پلو با مرغ یکی از اون غذاهاییه که همیشه تو مراسمها، مهمونیها یا حتی یه ناهار ساده خانوادگی جایگاه خاصی داره. از بچگی تا الان، هر وقت این غذا سرو میشه، یه حس خوب به آدم دست میده. ترکیب رنگ زرشک قرمز و براق، برنج خوشبوی ایرانی و تکههای مرغ طلایی با اون عطر زعفرونی، یه ترکیب جادوییه که هیچوقت قدیمی نمیشه.
اولین چیزی که برای یه زرشک پلوی خوب لازمه، یه برنج خوشعطر و دونهدونهست. برنج خوب ایرانی که با کمی روغن و زعفرون دم بکشه، یه پایه عالی برای این غذاست. کنار برنج، زرشک که قبل از استفاده با کمی شکر و روغن تفت داده شده باشه، یه طعم ترش و شیرین عالی به غذا اضافه میکنه. البته حواست باشه که زرشکها نسوزن، چون تلخی به غذا میده.
برای درست کردن مرغ، چند نکته هست که خیلی میتونه طعمش رو بهتر کنه. مثلا اینکه اول مرغها رو توی کمی روغن سرخ کنیم تا رنگ طلایی بگیرن، بعد با پیاز، رب گوجه، زعفرون و ادویهها بذاریم آروم بپزه. این کار باعث میشه که مرغ هم حسابی طعمدار بشه و هم آب خوشمزهای برای سرو کنارش داشته باشه.
یکی از رازهای مهم تو سرو این غذا، تزئین اونه. همیشه قبل از اینکه برنج رو بیارین سر سفره، زرشک رو با یه مقدار خلال پسته یا بادوم مخلوط کنید و روی برنج بریزید. این ترکیب علاوه بر اینکه طعم رو بهتر میکنه، ظاهر غذا رو هم شیکتر و دلبرانهتر میکنه.
زرشک پلو با مرغ رو میشه با ترشی، سالاد شیرازی یا ماست سرو کرد. اما پیشنهاد میکنم یه بار امتحان کنید که کنار این غذا، دوغ تازه و خنک هم داشته باشید. ترکیب دوغ با طعم زرشک و مرغ، یه مزه فوقالعاده رو خلق میکنه که هیچکس نمیتونه بهش نه بگه.
آخر سر هم یادتون باشه که سرو زرشک پلو با مرغ فقط یه غذا نیست، یه خاطره، یه عشق به سفرههای ایرانیه که همیشه ما رو به یاد روزهای خوب میندازه. برای همین، هر وقت این غذا رو درست کردید، ازش لذت ببرید و یه حال خوب بسازید!
- منبع :