طرز تهیه قیمه نثار خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه قیمه نثار

طرز تهیه قیمه نثار قزوین رستوران طرز تهیه قیمه نثار نواب ابراهیمی طرز تهیه قیمه نثار قزوین با مرغ قیمه نثار حرفه ای فیلم طرز تهیه قیمه نثار قزوین طرز تهیه قیمه نثار با گوشت گوساله

قیمه نثار یک غذای کاملا سنتی و خوش عطر و مزه است که برای انواع مهمانی ها همیشه گزینه خوبی بوده است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قیمه نثار در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوسفندی۵۰۰ گرم
پیاز۱ عدد بزرگ
برنج۳ پیمانه
رب گوجه فرنگی۲ قاشق سوپخوری
دارچین و زردچوبهبه میزان لازم
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
گلاب½ پیمانه
پودر هل۱ قاشق سوپخوری
زرشک۲ قاشق غذاخوری
شکر۱ قاشق چایخوری
خلال پسته و بادام۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه قیمه نثار

مرحله اول

برای تهیه قیمه نثار ابتدا گوشت شسته شده را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و به صورت مکعب های ۲ الی ۳ سانتیمتری آن را برش می زنیم و کنار می گذاریم. پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم.

مرحله دوم

سپس قابلمه ای را روی حرارت ملایم می گذاریم و کمی روغن مایع داخل آن می ریزیم و بلافاصله پیازهای خرد شده را اضافه می کنیم. مداوم پیازها را تفت می دهیم تا سبک شوند و گوشت های خرد شده را به آن می افزاییم و کمی زردچوبه و فلفل سیاه روی آنها می پاشیم و خوب آنها را زیر و رو می کنیم تا رنگ گوشت تغییر کند.

نکته: زردچوبه و فلفل سیاه باعث می شوند بوی زهم گوشت گرفته شود.

مرحله سوم

حالا گوشت ها را به اطراف قابلمه می بریم و رب گوجه فرنگی را وسط آن می ریزیم و به مدت ۱ دقیقه آن را تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود و بعد با گوشت مخلوط می کنیم. بعد پودر دارچین و هل را به آن می افزاییم و مجددا مواد را مخلوط می کنیم تا عطر ادویه ها را احساس کنیم.

مرحله چهارم

بعد یک و نیم لیوان آب روی گوشت می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم تا با حرارت بسیار ملایم گوشت کاملا مغز پخت شود. برنج را پاک می کنیم و داخل کاسه ای می ریزیم و تا سطح روی آن آب ریخته و کنار می گذاریم تا خیس بخورد.

مرحله پنجم

آنوقت قابلمه ای را تا نیمه آب می کنیم و روی حرارت ملایم می گذاریم و اجازه می دهیم تا زودتر به جوش بیاید. بعد از آنکه در حال جوشیدن بود نمک را به آن می افزاییم و آب برنج را بیرون ریخته و برنج را داخل آب در حال جوشیدن می ریزیم.

مرحله ششم

وقتی اطراف برنج نرم و مغز آن کمی سفت بود، آن را آبکش می کنیم. قابلمه ای را روی حرارت ملایم می گذاریم و کف آن روغن می ریزیم و ته دیگ سیب زمینی حلقه ای شده یا نان می اندازیم. برنج را با کفگیر کم کم داخل قابلمه می ریزیم و درب آن را می گذاریم تا دم بکشد.

نکته: همیشه اول حدودا ۵ دقیقه حرارت را کمی زیاد می کنیم تا بخار داخل قابلمه بپیچد و بعد حرارت را بسیار ملایم یم کینم تا به مرور زمان برنج بپزد.

مرحله هفتم

حالا برای تزئین روی آن، ۱ قاشق کره را دو قاشق غذاخوری روغن داخل شیرجوش یا تابه کوچکی می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم تا ذوب شود و بعد از روی حرارت تابه را بر می داریم و گلاب و شکر را به آن اضافه می کنیم و مداوم با قاشق آن ها را هم می زنیم تا شکر حل شود.

مرحله هشتم

بعد مجددا تابه را روی حرارت کم می گذاریم و زرشک را به آن اضافه می کنیم و همین که کمی آنها نرم شدند از روی حرارت بر می داریم و خلال بادام و پسته را به آن اضافه می کنیم و مداوم آنها را تفت می دهیم تا داغی تابه باعث سرخ شدن آنها نشود.

نکته: به هیچ عنوان مغزجات را روی حرارت تفت ندهید چون باعث می شود رنگ آنها کم رنگ تر شود.

مرحله نهم

پس از آنکه آب گوشت کاملا جذبش شده بود و خوب پخته شده بود، قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و نمک آن را اندازه می کنیم. برنج را داخل دیس می کشیم و کمی از آن را با زعفران مخلوط می کنیم و برای تزئین روی آن می ریزیم و بعد گوشت های پخته شده و مخلوط زرشک و مغزیجات را روی آن می ریزیم و قیمه نثار آماده شده را نوش جان کنید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 28 فروردین 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.