طرز تهیه مرغ لیمو فلفلی یک شام فوری و خوشمزه برای روزهای شلوغ

طرز تهیه مرغ لیمو فلفلی

طرز تهیه مرغ لیمو فلفلی

مرغ لیمو فلفلی یکی از غذاهای خوشمزه و پر طرفدار رستورانی است که با رب لیمو و فلفل تند مزه دار می شود. این غذا را می توان به راحتی تهیه کرده و در وعده نهار یا شام به همراه برنج زعفرانی سرو کرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مرغ لیمو فلفلی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
مرغ۷۰۰ گرم
رب لیمو۲ قاشق غذا خوری
فلفل سیاه۱ قاشق غذا خوری
زیره سبز۲ قاشق چای خوری
پولبیبر یا فلفل ترکیه۱ قاشق غذا خوری
روغن۲ قاشق غذا خوری
پودر گوجهیک پنجم قاشق غذا خوری
پیاز خرد شده۱ عدد
آب و نمکبه مقدار لازم

طرز تهیه مرغ لیمو فلفلی

مرحله اول

برای فراهم کردن مرغ لیمو فلفلی خوشمزه، شروع کار تکه های ران و سینه مرغ را بعد از شستشو درون صافی گذاشته تا خونابه شان خارج شود. در همین حین قابلمه ای را که برای پخت خورش در نظر داریم روی حرارت کم می گذاریم.

مرحله دوم

در ادامه ۲ قاشق غذاخوری روغن درون قابلمه ریخته و بعد از داغ شدن، ۲ قاشق چای خوری زیره سبز را به روغن می افزاییم و کمی تفت داده تا بوی خامی زیره گرفته شود. زمانیکه عطر زیره آزاد شد، پیاز را به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

برای این منظور پیاز را بعد از پوستگیری می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. پیاز را به قابلمه می افزاییم و به خوبی تفت داده تا سبک و شیشه ای شود. بنابراین تکه های ران و سنه را به قابلمه منتقل می کنیم.

نکته:

همراهان میریتو لازم است بدانبد می توان پیاز خشک را جایگزین پیاز تازه کرد. اما می بایست در حین تفت دادن، ۱ قاشق آب روی پیاز ریخته تا خوشرنگ شود.

مرحله چهارم

گام بعدی مرغ ها را به خوبی جا به جا کرده تا هر دو سمت شان برشته شوند. بنابراین کاسه ای را انتخاب کرده و رب لیمو را به همراه پودر گوجه و آب را درون کاسه می ریزیم و به خوبی هم می زنیم تا با هم یکنواخت شود.

مرحله پنجم

در این مرحله کمی نمک هم به سس می پاشیم و روی مرغ به صورت پخش اضافه می کنیم. حالا درب قابلمه را گذاشته و اجازه می دهیم با حرارت کم مرغ پخته و لعابدار شود. در این فاصله چند بار مرغ را پشت و رو می کنیم تا سس به خورد مرغ برود.

مرحله ششم

زمانیکه مرغ به خوبی پخته شد و آب اضافی شان تبخیر شد، در ظرف سرو می چینیم و با برش های لیمو ترش تزئین می کنیم. این غذای خوشمزه را در کنار برنج زعفرانی و زرشک سرو می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.