طرز تهیه حلوای نخودچی خوشمزه و مجلسی با نکات
طرز تهیه حلوای نخودچی
حلوا نخودچی یکی از انواع حلواهای خوش عطر و مزه ای است که برای تنوع می توانید آن را در منزل به راحتی تهیه کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوای نخودچی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم حلوای نخودچی | |
آرد نخودچی | ۲ پیمانه سرپُر |
شکر | ۴٫۵ پیمانه |
روغن مایع | سه چهارم پیمانه |
آرد سفید | ۲ پیمانه سرپُر |
کره | ۵۰ گرم |
پودر هل | ½ قاشق چایخوری |
گلاب | سه چهارم پیمانه |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه حلوای نخودچی
مرحله اول
ابتدا داخل قابلمه ای شکر می ریزیم و تا ۱ انگشت سطح آن آب ولرم اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و با قاشق کمی آن را هم می زنیم تا شکر کامل حل شود و آب جوش های ریز بزند.
مرحله دوم
سپس شربت که تقریبا ۵ دقیقه جوش خورد قابلمه را از روی شعله بر می داریم و کنار می گذاریم و بلافاصله زعفران از قبل دم کرده را به همراه گلاب به آن می افزاییم. حالا آرد سفید را به آرد نخودچی اضافه می کنیم.
مرحله سوم
بعد مخلوط آردها را داخل تابه ای ریخته و روی حرارت ملایم به مدت تقریبا ۵ الی ۱۰ دقیقه به طور مداوم با قاشق چوبی تفت می دهیم. در این بین وقتی بوی خامی آرد گرفته شد آن را از الک رد می کنیم و مجددا داخل تابه بر می گردانیم.
مرحله چهارم
مرحله پنجم
پس از آنکه کره با مواد حل شد روغن مایع را اضافه می کنیم و خوب مایه را زیر و رو می کنیم تا کاملا حلوا یکدست شود. بقدری مواد را تفت می دهیم تا اگر گلوله ای داخل آن ایجاد شده بود باز شود.
مرحله ششم
آنوقت شربت را به تدریج به مایه حلوا می افزاییم و هم می زنیم تا حلوا به صورت خمیری شود. حلوا نخودچی را از روی حرارت بر می داریم داخل قیف می ریزیم و در کپسول های کیک یزدی یا هر نوع قالبی که مورد نظرمان است ریخته و با انواع مغزیجات مانند بادام یا پسته روی آن را تزئین می کنیم. نوش جان
مطالب جذاب از سراسر وب
- منبع :
- donyaye.halva