طرز تهیه سوفله اسفناج خوشمزه و مجلسی با نکات کامل
طرز تهیه سوفله اسفناج
سوفله اسفناج از پیش غذاهای محبوب در رستوران های خاص محسوب می شود که دستور پخت بسیار آسانی دارد و به راحتی می توانیم آنرا در منزل درست کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوفله اسفناج در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
اسفناج | ۱۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۴ عدد |
پنیر پارمزان | ۱۵۰ گرم |
بکینگ پودر | ۲ قاشق غذاخوری |
گوجه فرنگی خشک شده | ۴ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
سس بشامل | ½ لیوان |
طرز تهیه سوفله اسفناج
مرحله اول
مرحله دوم
سپس ترکیب سفیده را داخل یخچال قرار می دهیم تا مرحله ای که به آن نیاز داریم. اسفناج ها را تمیز می کنیم و می شوییم و داخل آبکش می گذاریم تا آب اضافه آن خارج شود و بعد روی تخته آشپزخانه درشت خرد می کنیم و داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم.
مرحله سوم
آنوقت گوجه فرنگی های خشک شده را همراه با زرده های تخم مرغ و سس بشامل به اسفناج ها می افزاییم. کمی نمک، فلفل سیاه و هر نوع ادویه ای که تمایل داریم را به مواد اضافه می کنیم و با قاشق همگی مواد را کاملا زیر و رو می کنیم.
مرحله چهارم
زمانیکه مایه آماده شد، مخلوط سفیده تخم مرغ فرم گرفته را از داخل یخچال بیرون می آوریم و تدریجی به مایه اضافه می کنیم و دورانی از پایین به بالا آنها را مخلوط کرده و سعی می کنیم تا فرم حجم دار تخم مرغ ها اصلا نخوابد. فر را روشن می کنیم و روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا ۱۰ دقیقه گرم شود.
مرحله پنجم
حالا فرچه را آغشته به کمی روغن می کنیم و کف و دیواره های ظرف مورد نظرمان را چرب می کنیم. بعد مایه سوفله را کم کم تا نصف ظرف پر شود داخل آن می ریزیم و روی آن هم کمی گنجد به صورت پخش می پاشیم.
مرحله ششم
پس از آنکه فر گرم شد، ظرف مایه سوفله را در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه بسته به نوع فر سوفله پخته و آماده شود. بعد از پخت سوفله اسفناج فر را خاموش می کنیم و سوفله را اجازه می دهیم تا همان طور به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر به مرور خنک شود و بعد از داخل فر بیرون می آوریم و نوش جان کنید.
نکته: خنک شدن تدریجی سوفله داخل فر باعث می شود که پف روی آن اصلا نخوابد.
مطالب جذاب از سراسر وب
- منبع :
- neda_cakestudio