طرز تهیه سوفله اسفناج خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه سوفله اسفناج

طرز تهیه سوفله اسفناج دکتر کرمانی سوفله اسفناج و قارچ سوفله اسفناج و مرغ

سوفله اسفناج از پیش غذاهای محبوب در رستوران های خاص محسوب می شود که دستور پخت بسیار آسانی دارد و به راحتی می توانیم آنرا در منزل درست کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوفله اسفناج در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
اسفناج۱۰۰ گرم
تخم مرغ۴ عدد
پنیر پارمزان۱۵۰ گرم
بکینگ پودر۲ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی خشک شده۴ عدد
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
سس بشامل½ لیوان

طرز تهیه سوفله اسفناج

مرحله اول

برای تهیه سوفله اسفناج ابتدا تخم مرغ ها را داخل پیاله ای می شکنیم و در صورت سالم بودن، زرده و سفیده ها را هر کدام مجزا داخل کاسه هایی می ریزیم. بکینگ پودر را همراه با کمی نمک به سفیده ها اضافه می کنیم و با همزن برقی دور متوسط در حدی آنها را هم می زنیم که کاملا فرم بگیرند و وقتی کاسه را بر می گردانیم به حدی سفت شده باشد که سفیده بیرون نریزد.

مرحله دوم

سپس ترکیب سفیده را داخل یخچال قرار می دهیم تا مرحله ای که به آن نیاز داریم. اسفناج ها را تمیز می کنیم و می شوییم و داخل آبکش می گذاریم تا آب اضافه آن خارج شود و بعد روی تخته آشپزخانه درشت خرد می کنیم و داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم.

مرحله سوم

آنوقت گوجه فرنگی های خشک شده را همراه با زرده های تخم مرغ و سس بشامل به اسفناج ها می افزاییم. کمی نمک، فلفل سیاه و هر نوع ادویه ای که تمایل داریم را به مواد اضافه می کنیم و با قاشق همگی مواد را کاملا زیر و رو می کنیم.

مرحله چهارم

زمانیکه مایه آماده شد، مخلوط سفیده تخم مرغ فرم گرفته را از داخل یخچال بیرون می آوریم و تدریجی به مایه اضافه می کنیم و دورانی از پایین به بالا آنها را مخلوط کرده و سعی می کنیم تا فرم حجم دار تخم مرغ ها اصلا نخوابد. فر را روشن می کنیم و روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا ۱۰ دقیقه گرم شود.

مرحله پنجم

حالا فرچه را آغشته به کمی روغن می کنیم و کف و دیواره های ظرف مورد نظرمان را چرب می کنیم. بعد مایه سوفله را کم کم تا نصف ظرف پر شود داخل آن می ریزیم و روی آن هم کمی گنجد به صورت پخش می پاشیم.

مرحله ششم

پس از آنکه فر گرم شد، ظرف مایه سوفله را در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه بسته به نوع فر سوفله پخته و آماده شود. بعد از پخت سوفله اسفناج فر را خاموش می کنیم و سوفله را اجازه می دهیم تا همان طور به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر به مرور خنک شود و بعد از داخل فر بیرون می آوریم و نوش جان کنید.

نکته: خنک شدن تدریجی سوفله داخل فر باعث می شود که پف روی آن اصلا نخوابد.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 3 اردیبهشت 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.