طرز تهیه کیک نوتلا خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه کیک نوتلا

طرز تهیه سس نوتلا برای کیک کیک نوتلا به روش قنادی طرز تهیه گاناش نوتلا قیمت کیک نوتلا

نوتلا یکی از معروفترین شکلات هایی است که بسیاری از مردم علاقه زیادی به آن دارند. مواد اولیه ساده و قابل دسترسی که این کیک دارد، شوق تهیه آن در منزل را صدچندان می کند، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک نوتلا در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
آرد سفید۲ پیمانه
شکر۱ پیمانه
تخم مرغ۴ عدد
شیر۱ پیمانه
روغن مایع۱ پیمانه
وانیل۱ پنس
بکینگ پودر۲ قاشق مرباخوری
پودر کاکائو۲ قاشق غذاخوری
نوتلا۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک نوتلا

مرحله اول

برای تهیه کیک نوتلا ابتدا تخم مرغها را از یخچال بیرون می آورریم تا به دمای محیط برسند. سپس آرد را همراه پودرکاکائو و بکینگ پودر ترکیب می کنیم و بلافاصله سه مرتبه آنها را از الک رد می کنیم و کنار می گذاریم. حالا  تخم مرغ ها را یکی یکی داخل پیاله ای می شکنیم و در صورت سالم بودن داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم.

 مرحله دوم

سپس شکر و وانیل را به آن می افزاییم و با همزن آنها را خوب می زنیم تا مایه کشداری داشته باشیم. شیر را به همراه روغن به مایه اضافه می کنیم و فقط در حد ترکیب شدن آنها را کمی هم می زنیم و نوتلا را می افزییم و مجددا مواد را با قاشق به مدت ۱ دقیقه مداوم هم می زنیم.

مرحله سوم

حالا ترکیب آرد الک شده را تدریجی اضافه می کنیم و با کمک لیسک به طور دورانی آن ها را دوباره ترکیب می کنیم. وقتی مایه کیک ما یکدست شد، کاغذ روغنی کف قالب مورد نظر قرار می دهیم و مقدار کمی آرد نیز به صورت پخش داخل آن می ریزیم.

نکته: مواد را نباید خیلی مخلوط کنیم و تنها دراین حد که گلوله ای در مایه کیک باقی نمانده باشد کفایت می کنید.

نکته: می توانید جایگزین کاغذ روغنی فرچه را آغشته به کمی روغن کنید و کف و دیواره های قالب را چرب کنید.

نکته: اگر تمایل دارید در انتها کیک قهوه ای تیره ای داشته باشید به جای آرد از کمی پودر کاکائو استفاده کنید.

مرحله چهارم

زمانیکه قالب آماده شد مایه کیک را داخل آن می ریزیم و چندین بار قالب را روی میزکار می کوبیم تا اگر حبابی داخل آن وجود دارد مطمئن شویم که خارج شده است. فر را روشن می کنیم و روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا ۱۰ دقیقه گرم شود.

 مرحله پنجم

وقتی فر گرم شد قالب را در طبقه وسط آن قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا به مدت ۴۰ الی ۵۰ دقیقه بسته به نوع فر کیک بپزد. پس از آنکه کیک نوتلا ما خوب پخته شد، آنرا بیرون می آوریم و با گاناش شکلاتی تزئین می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 4 اردیبهشت 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.