طرز تهیه بستنی موزی خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه بستنی موزی

بستنی موزی فوری طرز تهیه بستنی موزی مغزدار شکلاتی بستنی با موز و شیر قیمت بستنی موزی بستنی موزی شرکتی بستنی موزی ساده طرز تهیه بستنی با موز و عسل

همین که اسم بستنی می آید تقریبا همگی افراد به آن رغب و تمایل نشان می دهند و دیگر این طعم و مزه بستنی است که در میزان طرفداران آن تفاوت ایجاد می کند. امروز برای شما دوستداران سایت میریتو طرز تهیه بستنی پر طرفدار موزی را اورده ایم که به راحتی می توانید آن را در منزل تهیه کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بستنی موزی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم بستنی موزی
شیر پرچرب۱ پیمانه
تخم شربتی۲ قاشق غذاخوری
شکر½ پیمانه
خامه صبحانه۱۰۰ گرم
نشاسته۱ قاشق غذاخوری سرپُر
وانیل½ قاشق چایخوری
موز۱ عدد

طرز تهیه بستنی موزی

مرحله اول

ابتدا قابلمه ای را روی حرارت ملایم می گذاریم و شیر را داخل آن می ریزیم. بعد به ترتیب نشاسته و شکر را به آن می افزاییم و با قاشق چوبی آنها را هم می زنیم تا شکر کاملا حل شود. وقتی نشاسته نیز با شیر کاملا یکی شد همچنان به هم زدن مایه ادامه می دهیم.

مرحله دوم

سپس مایه که به غلظت پودینگ رسید وانیل را هم اضافه می کنیم و ۱ دقیقه بعد قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم، ولی همچنان به هم زدن ادامه می دهیم تا خنک شود.

نکته: دقت کنید مایه به قوام که رسید از روی حرارت بر دارید چون سرد تر شود غلیظ تر خواهد شد، پس صبر نکنید که خیلی سفت شود.

نکته: وقتی قابلمه را از روی حرارت بر می داریم دوباره به هم زدن ادامه می دهیم چون مایه داغ است و ممکن است ته بگیرد و غلیظ تر شود.

مرحله سوم

زمانیکه ترکیب شیر خنک شد، تخم شربتی را داخل یک لیوان می ریزیم و تا لبه های آن آب ولرم ریخته و ۱ دقیقه می گذاریم تا خیس بخورد و بعد آب اضافه آن را می گیریم و به مخلوط شیر  می افزاییم. بلافاصله خامه صبحانه را هم اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا نصف موز را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و به صورت ریز خرد می کنیم و به مایه شیر می افزاییم و همگی مواد را خوب زیر و رو می کنیم تا کاملا مخلوط شوند. باقیمانده موز را مجددا روی تخته می گذاریم و حلقه ای برش می دهیم و بعد به دیواره های قالب ها می چسبانیم.

نکته: می توانید موز را رنده کنید.

مرحله پنجم

آنوقت مایه بستنی که آماده کرده ایم را داخل قالب ها می ریزیم و در وسط آنها چوب بستنی ها را می گذاریم و درون فریزر قرار می دهیم تا به مدت ۸ ساعت کاملا حالت بگیرند و ببندند.

نکته: اگر قالب برای هر بستنی ندارید همگی مایه را داخل یک قالب می ریزیم و با فاصله ۱  الی ۲ سانتیمتری چوب بستنی ها را قرار می دهیم.

مرحله ششم

بعد از آنکه بستنی موزی ها آماده شدند، آن ها را از داخل فریزر بیرون می آوریم و  داخل کاسه ای بزرگ آب گرم یا جوش می ریزیم و برای ۱ دقیقه قالب ها را یکی یکی داخل آن قرار می دهیم و سریع بیرون می آوریم و بستنی موزها به راحتی از قالب جدا می شوند و نوش جان کنید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 5 اردیبهشت 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.