طرز تهیه رب انار خوشمزه و مجلسی با نکات کامل و مهم

طرز تهیه رب انار

طرز تهیه رب انار تقلبی طرز تهیه رب انار در طب اسلامی طرز تهیه رب انار حرفه ای طرز تهیه رب انار با به طرز تهیه رب انار ترش طرز تهیه رب انار نی نی سایت طرز تهیه رب انار قجری فیلم طرز تهیه رب انار

رب انار بعد از رب گوجه فرنگی پر مصرف ترین رب در ایران است که می توانیم آنرا با طعم های ترش، ملس و شیرین درست کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه رب انار در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای رب انار
انار دون شده۸ کیلوگرم
نمک۱ قاشق چایخوری
شکر(اختیاری)۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه رب انار

مرحله اول

اکثرا برای تهیه رب انار از شکسته ها استفاده می کنند.البته در کیفیت آن تاثیری ندارد و الویت، آبدار بودن و همین طور قرمز بودن آن است. رب انار ها به سه دسته شیرین، ترش  و ملس تقسیم می شوند.

مرحله دوم

برای تهیه رب انار به دو روش می توانید عمل کنید. یکی اینکه انار ها را می شوییم و دانه می کنیم. بهتر است آن ها را نصف کنیم و بعد با پشت قاشق روی انارها می کوبیم تا بیرون بیایند و راحت دانه شوند. دقت کنید قلاف های سفید رنگ آن را حتما جدا کنید چون باعث تلخی آن می شود.

مرحله سوم

زمانیکه همگی انارها را دانه کردیم، داخل قابلمه ای می ریزیم و حدودا ۲ لیوان آن به آن اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم رو به کم قرار می دهیم تا بجوش بیایند. روی انارها کف هایی ایجاد می شود با قاشق آن ها را می گیریم.

مرحله چهارم

حرارت را رو به بالا می کنیم و با پشت کفگیر انارها را فشار می دهیم تا دانه های آن سفید شود و آبش خوب گرفته شود. می توانید در انتهای پخت با گوشتکوب روی انار ها فشار دهیم تا کاملا آب آن ها خارج شود.

مرحله پنجم

پس از آنکه احساس کردیم آب آن ها گرفته شده، داخل قابلمه ای صافی قرار می دهیم و با دست روی دانه ها فشار می دهیم تا کاملا آب آن ها خارج شود. بعد قابلمه را روی حرارت بالا قرار می دهیم تا به جوش بیاید.

مرحله ششم

آنوقت حرارت را کم می کنیم و کف هایی که روی آن ایجاد شده را با قاشق می گیریم.سعی می کنیم در زمان پخت گه گاه هم بزنیم تا ته نگیرد.

مرحله هفتم

رب انار به غلظت مورد نظر که رسید قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا خنک شود. بعد از سرد شدن نیز کمی سفت تر می شود.

مرحله هشتم

سپس تامل می کنیم تا به غلظت مطلوب برسد و شروع کند به زدن جوش های زیاد و آنوقت نمک را اضافه می کنیم و مداوم تفت می دهیم و دیواره های قابلمه را تمیز می کنیم.

مرحله نهم

اما دومین و بی دردسر ترین روش این است که انارها را می شوییم و از وسط نصف می کنیم. بعد با کمک آبمیوه گیری های دستی یا برقی و یا حتی با چرح گوشت های دستی قدیمی آب آن ها را کاملا می گیریم.

مرحله دهم

سپس آب انار را در قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا به مرور زمان غلطت یابد و رب انار ما آماده شود. رب انار اصلی به رنگ قرمز تیزه، قهوه ای روشن و قهوه تیره است. رب انارها را در شیشه های مورد نظر می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم برای درست کردن انواع غذاهای ایرانی از جمله فسنجان، اکبر جوجه و .. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 19 آبان 1401
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.