طرز تهیه تی تاپ خانگی و خوشمزه با نکات کامل
طرز تهیه تی تاپ
تی تاپ یک مدل کیک در اندازه کوچک است که طرفدران ویژه آن کودکان هستند که طعم بی نظیر آن را بسیار می پسندند. شما در منزل به راحتی می توانید آن را تهیه کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه تی تاپ در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم تی تاپ | |
آرد سفید | ۱ پیمانه |
روغن مایع | سه چهارم لیوان |
شیر | سه چهارم لیوان |
شکر | سه چهارم لیوان |
پودر کاکائو | ۱ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۳ عدد |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
طرز تهیه تی تاپ
مرحله اول
برای تهیه تی تاپ ابتدا تخم مرغ ها را یکی یکی داخل پیاله ای می شکنیم و در صورت سالم بودن داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم. بعد شکر را به آن اضافه می کنیم و با دور متوسط همزن برقی آنها را به مدت ۵ الی ۸ دقیقه هم می زنیم تا کشدار شود.
نکته: حجم تخم مرغ ها بعد از هم زدن تقریبا ۳ برابر خواهد شد.
مرحله دوم
سپس ترکیب تخم مرغ به رنگ کرم که شد، روغن را به آن می افزاییم و مجددا مواد را هم می زنیم ولی فقط در حدی که مخلوط شوند. آنگاه شیر را اضافه می کنیم و همگی مواد را در حد ترکیب شدن مجددا هم می زنیم.
مرحله سوم
حالا بکینگ پودر را به آرد اضافه می کنیم و از الک رد می کنیم. به تدریج ترکیب آرد را به مایه می افزاییم و با لیسک آرام آنها را مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. بعد از مخلوط مایه ۴ قاشق غذاخوری داخل پیاله ای می ریزیم و با پودر کاکائو ترکیب می کنیم. داخل قیف ماسوره معمولی می گذاریم و مایه کاکائویی را داخل آن می ریزیم.
نکته: بهتر است که ۲ مرتبه ترکیب آرد را الک کنیم.
مرحله چهارم
آنوقت فر را روشن می کنیم و روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا ۱۰ دقیقه گرم شود. قالبی به اندازه ۲۰ در ۳۰ سانتیمتر انتخاب می کنیم و کف آن را با کاغذ روغنی کاملا کاور می کنیم و مایه را داخل آن می ریزیم و با پشت قاشق روی آن را مرتب و صاف می کنیم. بعد با قیف که مایه کاکائویی داخل آن است، مورب روی آن طرح می کشیم تا شبیه تی تاپ های بازار شود.
مرحله پنجم
پس از آنکه فر گرم شد، قالب را در طبقه وسط آن می گذاریم و اجازه می دهیم تا به مدت ۳۰ دقیقه تی تاپ بپزد. حالا قالب تی تاپ را بعد آماده شدن از داخل فر بیرون می آوریم و تامل می کنیم تا خنک شود و بعد آن را به شکل مستطیل های یک اندازه برش می دهیم.
مرحله ششم
وقتی تی تاپ ها آماده شد، برای کرم وسط آنها نیز از کرم پاتیسیر یا کرم فیل شیری می توانید استفاده کنید. هر تی تاپ مسطتیلی را از وسط نصف می کنیم و مابین آن کمی کرم پاتیسیر ریخته و روی آن نیمه دیگر تی تاپ را قرار دهیم.
نکته: می توانید از کنار فقط یک برش وسط تی تاپ ایجاد کنید و مایه را مابین آن بریزید و با دست کمی روی آن فشار دهید.
مرحله هفتم
زمانیکه تی تاپ ها آماده شدند، اگر تمایل دارید ظاهر آن ها متفاوت باشد می توانید تعدادی از آن ها را با شکلات تزئین کنید به این صورت که، کمی شکلات تخته ای، باز بسته به ذائقه خودتان تلخ یا شیرین آن را داخل کاسه ای قرار دهید و روی بخار کتری بگذارید تا ذوب شود و تی تاپ ها را روی توری بگذارید و شکلات مایه را روی آنها بریزید و اجازه دهید تا ۵ دقیقه همان طور بمانند و رویه بگیرند و در ظرف مورد نظر آنها را بچینید و نوش جان کنید.
مطالب جذاب از سراسر وب
- منبع :
- cake_kaddee