طرز تهیه حریره بادام خوشمزه و خانگی با نکات کامل و مهم
طرز تهیه حریره بادام
حریره بادام بدلیل وجود بادام داخل آن سرشار از کلسیم است که آن را تبدیل به یک غذای کمکی مقوی کرده است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حریره بادام در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
آرد برنج | ۲ قاشق سوپخوری |
بادام | ۶ عدد |
آب | ½ استکان (۳۰ میلی لیتر) |
شکر | ۱ قاشق چایخوری |
شیر | ۱ استکان (۶۰ میلی لیتر) |
طرز تهیه حریره بادام
مرحله اول
برای تهیه حریره بادام ابتدا بادام های تازه را می شکنیم و داخل پیاله ای می ریزیم و تا سطح روی آنها آب جوش ریخته و کنار می گذاریم تا ۵ دقیقه خیس بخورند. بعد از گذشت زمان اشاره شده، آب داخل بادام را بیرون می ریزیم و آب سرد روی آن ریخته و مجددا به مدت ۵ دقیقه دیگر تامل می کنیم تا خیس بخورد.
مرحله دوم
آنوقت آرد برنج را به شیر اضافه می کنیم و با همزن دستی آنها را کاملا مخلوط می کنیم تا آرد خوب داخل شیر حل شود و کنار می گذرایم. بعد پوست بادام ها را با دست به راحتی می گیریم و آنها را داخل مخلوط کن می ریزیم و آب را به همراه شکر به آن می افزاییم.
نکته: به حدی ترکیب آرد و شیر را هم می زنیم تا اگر گلوله ای داخل آن هنوز هست از بین برود.
مرحله سوم
حالا دستگاه را روشن می کنیم و اجازه می دهیم تا مواد کاملا یکدست شوند. بعد ترکیب بادام را داخل قابلمه ای کوچک می ریزیم و روی حرارت بسیار ملایم می گذاریم و به مدت تقریبا ۱۵ الی ۲۰ دقیقه آن را مداوم هم می زنیم تا پخته شود.
مرحله چهارم
پس از آنکه بادام خوب پخته شد، ترکیب شیر را به آن می افزاییم و همگی مواد را مخلوط می کنیم. همان طور که در حال همزدن مایه هستیم زمانیکه به غلظت ماست رسید، قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.
مرحله پنجم
سپس حریره بادام ما آماده شده است و آن را در ظرف مورد نظر برای سرو می ریزیم و با انواع مغزیجات روی آن را تزئین می کنیم. اگر تمایل داشتید می توانید حتی از انواع میوه ها نیز برای تزئین آن بهره ببرید. نوش جان
نکته: اگر مقدار حریره بادام بیش از مصرف ورزانه شما بود، اجازه می دهیم تا هم دما با محیط آشپزخانه بشود و بعد داخل ظرف درب دار بریزید و در یخچال به مدت ۲ روز نگهداری کنید.
- منبع :
- chekeneacademy