طرز تهیه حریره بادام خوشمزه و خانگی با نکات کامل و مهم

طرز تهیه حریره بادام

طرز تهیه حریره بادام برای نوزاد ۶ ماهه طرز تهیه حریره بادام برای بزرگسالان طرز تهیه حریره بادام برای سرماخوردگی طرز تهیه حریره بادام برای کرونا طرز تهیه حریره بادام با آب طرز تهیه حریره بادام بدون آرد برنج طرز تهیه حریره بادام برای بزرگسالان بدون شیر طرز تهیه حریره بادام برای بزرگسالان نی نی سایت

حریره بادام بدلیل وجود بادام داخل آن سرشار از کلسیم است که آن را تبدیل به یک غذای کمکی مقوی کرده است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حریره بادام در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
آرد برنج۲ قاشق سوپخوری
بادام۶ عدد
آب½ استکان (۳۰ میلی لیتر)
   شکر۱ قاشق چایخوری
شیر۱ استکان (۶۰ میلی لیتر)

طرز تهیه حریره بادام

مرحله اول

برای تهیه حریره بادام ابتدا بادام های تازه را می شکنیم و داخل پیاله ای می ریزیم و تا سطح روی آنها آب جوش ریخته و کنار می گذاریم تا ۵ دقیقه خیس بخورند. بعد از گذشت زمان اشاره شده، آب داخل بادام را بیرون می ریزیم و آب سرد روی آن ریخته و مجددا به مدت ۵ دقیقه دیگر تامل می کنیم تا خیس بخورد.

مرحله دوم

آنوقت آرد برنج را به شیر اضافه می کنیم و با همزن دستی  آنها را کاملا مخلوط می کنیم تا آرد خوب داخل شیر حل شود و کنار می گذرایم. بعد پوست بادام ها را با دست به راحتی می گیریم و آنها را داخل مخلوط کن می ریزیم و آب را به همراه شکر به آن می افزاییم.

نکته: به حدی ترکیب آرد و شیر را هم می زنیم تا اگر گلوله ای داخل آن هنوز هست از بین برود.

مرحله سوم

حالا دستگاه را روشن می کنیم و اجازه می دهیم تا مواد کاملا یکدست شوند. بعد ترکیب بادام را داخل قابلمه ای کوچک می ریزیم و روی حرارت بسیار ملایم می گذاریم و به مدت تقریبا ۱۵ الی ۲۰ دقیقه آن را مداوم هم می زنیم تا پخته شود.

مرحله چهارم

پس از آنکه بادام خوب پخته شد، ترکیب شیر را به آن می افزاییم و همگی مواد را مخلوط می کنیم. همان طور که در حال همزدن مایه هستیم زمانیکه به غلظت ماست رسید، قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.

مرحله پنجم

سپس حریره بادام ما آماده شده است و آن را در ظرف مورد نظر برای سرو می ریزیم و با انواع مغزیجات روی آن را تزئین می کنیم. اگر تمایل داشتید می توانید حتی از انواع میوه ها نیز برای تزئین آن بهره ببرید. نوش جان

نکته: اگر مقدار حریره بادام بیش از مصرف ورزانه شما بود، اجازه می دهیم تا هم دما با محیط آشپزخانه بشود و بعد داخل ظرف درب دار بریزید و در یخچال به مدت ۲ روز نگهداری کنید.

دسته بندی: تغذیه و آشپزی
بروز رسانی توسط در جمعه 8 اردیبهشت 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.