طرز تهیه آلبالو پلو مجلسی و خوشمزه با نکات کامل
طرز تهیه آلبالو پلو
آلبالو پلو یکی از غذاهای فصلی بیشتر محسوب می شود، که عطر و طعم بی نظیر آن در فصل بهار و تابستان عجیب می چسبد. خیلی راحت می توان آلبالو را تهیه کرد و هسته های آن را جدا کنید و هم آب آن را داشته باشید و هم مربا یا لواشک آن را تهیه کنید و همین که یک غذای لذیذ نیز با آن در منزل درست کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آلبالو پلو در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۳ نفر | |
آلبالو بدون هسته | ۵۰۰ گرم |
مرغ تکه شده | ۳ تکه |
پیاز | ۱ عدد |
برنج | ۴ پیمانه |
زعفران دم کرده | ۱ استکان |
نمک و روغن | به میزان لازم |
خلال پسته و بادام | به میزان لازم |
شکر | ۲۰۰ الی ۳۰۰ گرم |
طرز تهیه آلبالو پلو
مرحله اول
ابتدا برگ ها و شاخه های آلبالوها را جدا می کنیم و می شوییم و داخل آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آنها خارج شود. بعد لوله خودکار را تمیز می شوییم و وسط آلبالوها قرار می دهیم و هسته های آنها را بیرون می آوریم و داخل قابلمه ای که می خواهیم آنها را بپزیم می ریزیم.
مرحله دوم
بعد قابلمه محتوی آلبالوها را روی حرارت ملایم می گذاریم و شکر را روی آنها می ریزیم و اجازه می دهیم تا جوش بزند. آنوقت به مدت ۱۰ دقیقه زمان می دهیم تا آلبالوها نرم و پخته شوند. صافی یا آبکش را داخل کاسه ای بزرگ می گذاریم و آلبالوها را داخل آن می ریزیم.
مرحله سوم
سپس مجددا آب آلبالو را داخل قابلمه بر می گردانیم و اجازه می دهیم تا دوباره آب آن بجوشد و غلیظ تر شود. بعد قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و اجازه می دهیم تا خنک شود و داخل شیشه ای می ریزیم و کنار می گذاریم.
نکته: غلظت آب آلبالو کاملا سلیقه ای است، فقط دقت کنید که بعد از خنک شدن حتما سفت تر خواهد شد.
مرحله چهارم
آنگاه داخل قابلمه ای تا نیمه آب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا زود آب به جوش بیاید. آنوقت یک پیاز کوچک را پوست می گیریم و می شوییم و به چهار قسمت تقسیم می کنیم و وقتی آب در حال جوشیدن بود تکه های مرغ و پیاز را به آن اضافه می کنیم و کمی زردچوبه نیز به آن می افزاییم.
مرحله پنجم
وقتی حدودا ۲۰ الی ۳۰ دقیقه از رمان پخت تکه های مرغ گذشت، آنها را داخل صافی می ریزیم و کنار می گذاریم تا خنک شوند. بعد آرام آنها را ریش ریش می کنیم و کنار می گذاریم.
نکته: می توانید تکه های مرغ را همان طور بزرگ نیز استفاده کنید ولی مخلوط شدن کامل آلبالوها و رشته های مرغ طعم بهتری خواهند داشت.
مرحله ششم
حالا پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه خلالی ریز خرد می کنیم. تابه ای را روی حرارت ملایم می گذاریم و کمی روغن داخل آن می ریزیم و پیازهای خرد شده را داخل آن ریخته و کمی تفت می دهیم تا سبک و نرم شوند.
مرحله هفتم
بعد از آنکه کمی پیازها طلایی شدند، بلافاصله نصف استکان زعفران را همراه با کمی نمک به آن اضافه می کنیم و حرارت را کم می کنیم تا رشته های مرغ عطر و رنگ بی نظیر زعفران را به خود بگیرد و بعد از تقریبا ۵ دقیقه تابه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.
نکته: دقت کنید وقتی تابه را از روی حرارت بر می دارید همچنان مواد را تفت می دهیم چون تابه داغ است و مرغ های ریش شده را خواهد سوزاند.
مرحله هشتم
آنوقت داخل قابلمه ای ۶ الی ۷ لیوان آب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا زودتر به جوش بیاید. بعد برنج را چندین مرتبه می شوییم و زمانیکه آب در حال قل زدن بود آب داخل آن را بیرون می ریزیم و برنج را به آب در حال جوش می افزاییم. بلافاصله نمک را هم اضافه می کنیم.
مرحله نهم
پس از گذشت ۷ دقیقه یک عدد از برنج را تست می کنیم، اگر اطراف آن نرم و مغز آن سفت بود، برنج را آبکش می کنیم. کف قابلمه ته دیگ مورد نظر را می چینیم و (حتی می توانید مرغ ها را همان طور بدون برش و یا ریش کردن کف قابلمه بچینید) ۱ الی ۲ کفگیر برنج داخل قابلمه می ریزیم و کمی از آلبالو و بعد مخلوط مرغ ریش شده نیز روی آن ریخته و مجددا لایه بعد برنج و مواد را لایه به لایه می ریزیم و در آخر کمی از زعفران باقیمانده هم به آن اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم.
مرحله دهم
حدودا ۴۵ دقیقه الی ۱ ساعت زمان می برد تا آلبالو پلو ما آماده شود. بعد از اینکه غذا آماده شد، کمی از روی برنج بر می داریم و داخل دو پیاله مجزا می ریزیم. از باقیمانده زعفران داخل یکی از آنها می ریزیم و کمی از آب آلبالو داخل دیگری ریخته و مخلوط می کنیم تا برنج رنگ بگیرد. آلبالو پلو را کاملا مخلوط می کنیم و داخل ظرف سرو می ریزیم و روی آن را با برنج زعفرانی و آلبالویی و همین طور خلال بادام و پسته تزئین می کنیم. نوش جان
مطالب جذاب از سراسر وب
- مانتو مجلسی جوان پسند؛ همیشه با این مدل شیک و متفاوت به نظر برس!
- کالکشن ۱۵ طرح شیک تیشرت شورتک ورزشی مردانه؛ راحتی و استایل در کنار هم
- طبع زعفران سرد است یا گرم؟ مصلح زعفران در طب سنتی چیست؟
- نیمست جواهرات هندی؛ همه چیزهایی که باید قبل از خرید این مدل جواهرات بدونید.
- پاپیون گردنی داماد؛ ۱۵ ایده متفاوت برای انتخاب پاپیون شیک در روز عروسی
- منبع :
- mamlifood