طرز تهیه مربا توت فرنگی خانگی و خوشمزه با نکات

طرز تهیه مربا توت فرنگی

طرز تهیه مربا توت فرنگی تصویری طرز تهیه مربای توت فرنگی خرد شده طرز تهیه مربا توت فرنگی دونفره طرز تهیه مربا توت فرنگی نی نی سایت میزان شکر برای مربای توت فرنگی طرز تهیه مربای توت فرنگی خوش رنگ طرز تهیه توت فرنگی طرز تهیه مربای توت فرنگی با وانیل

مربای توت فرنگی یکی از محبوب ترین نوع مربا ها است که مخصوصا کودکان به آن تمایل خوبی نشان می دهند. از ابتدای بهار فصل نوبرانه این میوه است که به راحتی با آن می توانید یک مربای خانگی خوشمزه تهیه کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مربا توت فرنگی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای  مربا توت فرنگی
توت فرنگی۵۰۰ گرم
شکر۵۰۰ گرم
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه مربا توت فرنگی خانگی

مرحله اول

برای تهیه مربای خوشمزه توت فرنگی ابتدا گلبرگ های سر توت فرنگی ها را با دست می گیریم و آنها را داخل آبکش قرار می دهیم و با دستمال آنها را یکی یکی خشک می کنیم.

نکته: زمان زیاد اختصاص دادن به شستن توت فرنگی باعث می شود آب به خورد آنها برود و طعم آنها تغییر کند.

مرحله دوم

بعد نصف توت فرنگی ها را داخل قابلمه ای که برای پخت مربا تهیه دیده ایم می ریزیم. نیمی از شکر را هم روی آن ریخته و لایه بعدی مجددا باقی توت فرنگی ها را و روی آن نیز باقی مانده شکر را می ریزیم و داخل یخچال قرار می دهیم.

مرحله سوم

زمانیکه ۱۲ ساعت توت فرنگی ها داخل یخچال خوب استراحت کردند، وجود شکر باعث شده است توت ها آب بیاندازند. قابلمه را روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا به جوش بیاید.

نکته: دقت کنید که اصلا درب قابلمه را روی آن نمی گذاریم.

مرحله چهارم

پس از آنکه به جوش آمد تامل می کنیم تا حدودا ۱۵ الی ۲۰ دقیقه توت فرنگی ها روی حرارت بمانند و کمی غلیظ شوند. در این مدت که مربا در حال جوشیدن هست، با کفگیر کف های ایجاد شده روی آن را آرام می گیریم و داخل کاسه ای جمع می کنیم و بیرون می ریزیم.

نکته: گرفتن کف ها باعث می شود که در انتها مربای شفاف و خوش رنگی داشته باشیم.

مرحله پنجم

سپس یکی از توت فرنگی ها را لای دندان تست می کنیم باید نرم و پخته شده باشد. برای اینکه مطمئن شویم که شهد مربا به غلظت مناسب رسیده است یا نه، نصف قاشق مرباخوری از شهد را داخل نصف لیوان آب سرد می ریزیم اگر ته نشین شد که به غلظت و قوام مناسب رسیده است.

نکته: اگر شهد به محض اضافه کردن به آب متلاشی شد، باید زمان بیشتری به مربا بدهیم تا قوام یابد.

نکته: زیاد از حد جوشیدن مربا نیز باعث می شود که شکرک بزند.

مرحله ششم

حالا قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و بلافاصله آبلیمو را می افزاییم و با قاشق چوبی آن را هم می زنیم تا به خورد مربا برود و کنار می گذاریم تا به مرور زمان خنک شود. بعد مربا را داخل ظرف های شیشه ای مورد نظر می ریزیم.

نکته: اضافه کرد آبلیمو باعث می شود تا مربا شکرک نزند.

مرحله هفتم

آنگاه مرباهای آماده شده را داخل یخچال قرار می دهیم تا به مدت حداکثر ۶ ماه مصرف کنید. اگر تمایل دارید آن را تا ۱ هم نگهداری کنید باید آنها را در ظرف های در بسته بریزید و داخل فریزر قرار دهید تا برای هر بار مصرف ۳۰ دقیقه جلوتر از داخل فریزر بیرون بیاورید و نوش جان کنید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 10 اردیبهشت 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.