طرز تهیه خورش کدو مسما به روش مجلسی برای مجالس و مهمونی

طرز تهیه خورش کدو مسما

طرز تهیه خورش کدو مسما

خورش کدو مسما یکی از غذاهای خوشمزه و پر طرفدار است که با گوشت و کدو سبز طبخ می شود. این غذا را به صورت جداگانه طبخ می شود و با غوره مزه دار می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش کدو مسما در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
گوشت گوسفندی۴۰۰ گرم
عصاره گوشت۱ عدد
کدو سبز۴ عدد
پیاز۱ عدد
گوجه فرنگی۲ عدد
چوب دارچین۱ تکه
غوره۱ پیاله
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذا خوری
نمک و زردچوبهبه مقدار لازم
فلفل سیاه و ادویه کاریبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم

طرز تهیه خورش کدو مسما

مرحله اول

برای فراهم کردن خورش غوره مسما به روش مجلسی، شروع کار گوشت گوسفندی را روی تخته آشپزخانه به صورت خورشتی برش زده و آبکشی می کنیم تا خونابه شان خارج شود. آنگاه پیاز را بعد از پوستگیری می شوییم.

مرحله دوم

در ادامه پیاز را روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. قابلمه ای را که برای پخت خورش در نظر داریم روی حرارت متوسط گذاشته و مقداری روغن درون آن می ریزیم تا داغ شود. حالا پیاز را به قابلمه می افزاییم.

مرحله سوم

اکنون پیاز را به خوبی تفت داده تا نرم و کاراملی شود. سپس گوشت را به قابلمه منتقل کرده و با پیاز تفت داده تا علاوه بر گرفتن بوی زهم، رنگ گوشت کاملا تغییر کند. بنابراین ادویه کاری را به همراه زردچوبه و فلفل روی گوشت می پاشیم.

مرحله چهارم

در این قسمت مجددا گوشت را تفت داده تا با ادویه ها طعم دار شوند. در همین حین چوب دارچین را با مقداری نمک و ۳ لیوان آب جوش روی گوشت اضافه کرده تا با حرارت ملایم به مدت ۳ ساعت کاملا  پخته و نرم شود.

مرحله پنجم

گام بعدی کدو سبز را تمیز می شوییم و بعد از پوستگیری به صورت ورقه ای تقسیم می کنیم. مقداری نمک روی کدو پاشیده و با مقداری روغن درون تابه ای آنها را سرخ می کنیم. آنوقت درب تابه را می گذاریم تا نرم و پخته شوند.

مرحله ششم

زمانیکه بافت کدوها به خوبی نرم شد، رب گوجه را درون همان تابه تفت داده تا بوی خامی اش از بین برود. بعد از اینکه گوشت نیم پز شد، کمی از رب تفت داده شده را به قابلمه حاوی گوشت اضافه می کنیم و تامل کرده به خوبی پخته شود.

مرحله هفتم

کدو ها را به تابه حاوی رب گوجه فرنگی بر می گردانیم و گوجه فرنگی های شسته شده را ورقه ای برش زده و روی کدو ها می چینیم. حالا غوره و عصاره گوشت را به مواد می افزاییم و مقداری آب جوش روی آن ریخته و درب تابه را می گذاریم.

نکته:

همراهان میریتو لازم است بدانید در صورت دسترسی به غوره می توان از آب غوره استفاده کرد.

مرحله هشتم

تامل کرده تا به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم مواد پخته شود. از طعم غذا می چشیم و در صورت نیاز کمی نمک روی خورش می افزاییم. پایان پخت خورش را در ظرف مورد دلخواه می ریزیم و از کدو خورشتی و گوجه ها روی آن می افزاییم.

نکته:

در آخر این نکته را یاد آور شویم که از آب گوشت می توان به جای عصاره گوشت استفاده کرد. این غذای خوشمزه را به همراه برنج سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 30 اردیبهشت 1403
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.