طرز تهیه بادیان پلو مجلسی و خوشمزه با نکات کامل
طرز تهیه بادیان پلو
یکی از معروف ترین و پرطرفدارترین غذاهای لذیذ و خوشمزه جهانی برنج می باشد. هم چنین این غذا با روش های مختلفی پخته و سرو می شود. برنج های مخلوط یا قاطی پلو بسته به موادی که با آن مخلوط می شود متفاوت است و به جای این که خورش و برنج جدا گانه سرو شوند، با هم طبخ وسرو می شوند که طرفداران زیادی دارند. در این مطلب دستور پخت برنج مخلوط با سبزی بادیان و برگ مو بیان شده که با مرغ مزه دار و بادمجان و سیب زمینی تهیه خواهد شد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بادیان پلو در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
برنج | ۷۵۰ گرم |
مرغ | ۱ کیلو گرم |
پیاز | ۳ عدد |
بادمجان | ۶ عدد |
سیب زمینی | ۳ عدد |
سبزی بادیان و برگ انگور | ۴۰۰ گرم |
ترشی آلو جنگلی | ۳ قاشق غذا خوری |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذا خوری |
ادویه کاری | ۱ قاشق غذا خوری |
زردچوبه و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
نمک به مقدار لازم | به مقدار لازم |
طرز تهیه بادیان پلو
مرحله اول
برای تهیه بادیان پلو، ابتدا بادمجان ها را تمیز می شوییم و پوست آن ها را به صورت نواری با پوستگیر جدا می کنیم، سپس یک بریدگی در میان بادمجان ها می زنیم و با کمی نمک آغشته می کنیم تا تلخی آنها گرفته شود. می توانید بادمجان ها را روی پارچه ای قرار دهید تا رطوبت اضافی آنها گرفته شود.
مرحله دوم
اکنون برنج ها را بعد از اینکه شستیم درون ظرفی را تا سطح روی برنجها، آب ولرم و ۲ قاشق نمک می ریزیم و به مدت ۲ ساعت بسته به نوع برنج می خیسانیم. حالا مرغ را بعد از اینکه تمیز شستیم درون ظرقی می گذاریم و روی آن اندکی نمک،فلفل و زردچوبه می ریزیم تا با ادویه طعم دار شود و بعد کنار می گذاریم.
مرحله سوم
در این مرحله قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن درون آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا داغ شود،در این زمان شعله را زیاد کرده و مرغ ها را به خوبی سرخ می کنیم و در پایان سرخ شدن قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم.
مرحله چهارم
سپس تابه ای را که می خواهیم بادمجان را در آن سرخ کنیم روی حرارت می گذاریم و اندکی روغن داخل آن می ریزیم و بعد از اینکه داغ شد بادمجان را در روغن سرخ می کنیم. آن گاه پوست پیازها را می گیریم و بعد از شستن با چاقویی روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی خرد می کنیم. حالا بادمجان را از تابه بیرون میگذاریم و پیازها را در همان روغن تابه سرخ می کنیم.
مرحله پنجم
هنگامی که پیاز ها طلایی و سرخ شدند، ادویه کاری و زردچوبه و فلفل را به عنوان چاشنی به پیازها می پاشیم و سرخ می کنیم، تا بوی آن گرفته شود. اکنون رب گوجه فرنگی و ترشی آلو جنگلی را به مواد دیگر می زنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا بوی خامی رب از بین برود و رب گوجه تغییر رنگ دهد.
مرحله ششم
بعد از آنکه سس را آماده کردیم تابه را از روی حرارت برمی داریم و مرغ را با مواد خوب آغشته میکنیم تا طعم دار شوند،حالا باقی سس را میان بادمجان ها پر می کنیم. اکنون قابلمه ای را تا نیمه آب می ریزیم و روی حرارت بالا قرار می دهیم تا به نقطه جوش برسد.
مرحله هفتم
برنجهای خیس کرده را درون آب در حال جوش می ریزیم و با قاشق از هم باز می کنیم تا بهم نچسبد.سپس به مدت ۵ تا ۷ دقیقه می جوشانیم. نزدیک به آبکش کردن، سبزی های خرد شده را به آن اضافه کرده و کمی که جوشید، برنج و سبزی را آبکش می کنیم.
مرحله هشتم
این قسمت از پخت بادیان پلو باید درون قابلمه ای، اندکی روغن می ریزیم و همچنین کف قابلمه را ته دیگ نان می اندازیم . اکنون نیمی از برنج و سبزی را داخل قابلمه ریخته و کل مرغ ها را روی برنج می ریزیم و سپس نیم دیگر برنج و سبزی را روی آن قرار می دهیم و بادمجان ها را نیز در نهایت روی برنج می گذاریم.
مرحله نهم
در آخر سیب زمینی ها را می شوییم و بعد از این که پوست گرفتیم، حلقه ای برش می دهیم و روی بادمجان ها قرار می دهیم. در این قسمت می بایست یک لیوان آب و روغن روی کلیه مواد بریزیم و تا ۴۰ تا ۵۰ دقیقه با شعله کم اجاق دم بکشد. بعد از سپری شدن زمان تعیین شده، بادیان پلو شما آماده است و می توانید میل کنید. نوش جان
مطالب جذاب از سراسر وب
- طرح ناخن پری دریایی؛ ۱۵ ایده ناب برای ساختن استایل رؤیایی و دخترونه
- چیدمان میز وسط؛ ۱۵ ایده خفن برای دکوراسیون میز وسط سالن پذیرایی
- دستبند بافتنی دخترونه خاص؛ ۱۵ ایده منحصر بهفرد که همه عاشقشون میشن
- میز کاربردی و مدرن؛ ۱۵ نمونه فوقالعاده که هم کاربردی هستن هم حسابی خوشگل و شیک
- صندل رو فرشی ساده و شیک؛ ۱۵ طرح جذاب برای انتخاب راحت
- گوشواره ستاره ای طلا؛ ۱۵ مدل شیک برای جشنها و مهمانیها
- منبع :
- damghanihaa_