طرز تهیه بادیان پلو مجلسی و خوشمزه با نکات کامل

طرز تهیه بادیان پلو

طرز تهیه بادیان پلو

یکی از معروف ترین و پرطرفدارترین غذاهای لذیذ و خوشمزه جهانی برنج می باشد. هم چنین این غذا با روش های مختلفی پخته و سرو می شود. برنج های مخلوط یا قاطی پلو بسته به موادی که با آن مخلوط می شود متفاوت است و به جای این که خورش و برنج جدا گانه سرو شوند، با هم طبخ وسرو می شوند که طرفداران زیادی دارند. در این مطلب دستور پخت برنج مخلوط با سبزی بادیان و برگ مو بیان شده که با مرغ مزه دار و بادمجان و سیب زمینی تهیه خواهد شد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بادیان پلو در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج۷۵۰ گرم
مرغ۱ کیلو گرم
پیاز۳ عدد
بادمجان۶ عدد
سیب زمینی۳ عدد
سبزی بادیان و برگ انگور۴۰۰ گرم
ترشی آلو جنگلی۳ قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذا خوری
ادویه کاری۱ قاشق غذا خوری
زردچوبه و فلفل سیاهبه مقدار لازم
نمک به مقدار لازمبه مقدار لازم

طرز تهیه بادیان پلو

مرحله اول

برای تهیه بادیان پلو، ابتدا بادمجان ها را تمیز می شوییم و پوست آن ها را به صورت نواری با پوستگیر جدا می کنیم، سپس یک بریدگی در میان بادمجان ها می زنیم و با کمی نمک آغشته می کنیم تا تلخی آنها گرفته شود. می توانید بادمجان ها را روی پارچه ای قرار دهید تا رطوبت اضافی آنها گرفته شود.

مرحله دوم

اکنون برنج ها را بعد از اینکه شستیم درون ظرفی را تا سطح روی برنجها، آب ولرم و ۲ قاشق نمک می ریزیم و به مدت ۲ ساعت بسته به نوع برنج می خیسانیم. حالا مرغ را بعد از اینکه تمیز شستیم درون ظرقی می گذاریم و روی آن اندکی نمک،فلفل و زردچوبه می ریزیم تا با ادویه طعم دار شود و بعد کنار می گذاریم.

مرحله سوم

در این مرحله قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن درون آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا داغ شود،در این زمان شعله را زیاد کرده و مرغ ها را به خوبی سرخ می کنیم و در پایان سرخ شدن قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم.

مرحله چهارم

سپس تابه ای را که می خواهیم بادمجان را در آن سرخ کنیم روی حرارت می گذاریم و اندکی روغن داخل آن می ریزیم و بعد از اینکه داغ شد بادمجان را در روغن سرخ می کنیم. آن گاه پوست پیازها را می گیریم و بعد از شستن با چاقویی روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی خرد می کنیم. حالا بادمجان را از تابه بیرون میگذاریم و پیازها را در همان روغن تابه سرخ می کنیم.

مرحله پنجم

هنگامی که پیاز ها طلایی و سرخ شدند، ادویه کاری و زردچوبه و فلفل را به عنوان چاشنی به پیازها می پاشیم و سرخ می کنیم، تا بوی آن گرفته شود. اکنون رب گوجه فرنگی و ترشی آلو جنگلی را به مواد دیگر می زنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا بوی خامی رب از بین برود و رب گوجه تغییر رنگ دهد.

مرحله ششم

بعد از آنکه سس را آماده کردیم تابه را از روی حرارت برمی داریم و مرغ را با مواد خوب آغشته میکنیم تا طعم دار شوند،حالا باقی سس را میان بادمجان ها پر می کنیم. اکنون قابلمه ای را تا نیمه آب می ریزیم و روی حرارت بالا قرار می دهیم تا به نقطه جوش برسد.

مرحله هفتم

برنجهای خیس کرده را درون آب در حال جوش می ریزیم و با قاشق از هم باز می کنیم تا بهم نچسبد.سپس به مدت ۵ تا ۷ دقیقه می جوشانیم. نزدیک به آبکش کردن، سبزی های خرد شده را به آن اضافه کرده و کمی که جوشید، برنج و سبزی را آبکش می کنیم.

مرحله هشتم

این قسمت از پخت بادیان پلو باید درون قابلمه ای، اندکی روغن می ریزیم و همچنین کف قابلمه را ته دیگ نان می اندازیم . اکنون نیمی از برنج و سبزی را داخل قابلمه ریخته و کل مرغ ها را روی برنج می ریزیم و سپس نیم دیگر برنج و سبزی را روی آن  قرار می دهیم و بادمجان ها را نیز در نهایت روی برنج می گذاریم.

مرحله نهم

در آخر سیب زمینی ها را می شوییم  و بعد از این که پوست گرفتیم، حلقه ای برش می دهیم و روی بادمجان ها قرار می دهیم. در این قسمت می بایست یک لیوان آب و روغن روی کلیه مواد بریزیم و تا ۴۰ تا ۵۰ دقیقه با شعله کم اجاق دم بکشد. بعد از سپری شدن زمان تعیین شده، بادیان پلو شما آماده است و می توانید میل کنید. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 24 اردیبهشت 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.