طرز تهیه رب شاتوت خوشمزه و مجلسی با نکات کامل و مهم

طرز تهیه رب شاتوت

طرز تهیه رب شاتوت , دستور پخت رب شاتوت خانگی

رب شاتوت یکی از انواع چاشنی های سنتی و خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه رب شاتوت در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.

مواد لازم رب شاتوت
شاتوت۴ کیلوگرم
آب۱ لیتر

طرز تهیه رب شاتوت

مرحله اول

ابتدا شاتوت ها را تمیز می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن ها خارج شود. بعد داخل غذاساز می ریزیم و میکس شده تحویل می گیریم.

مرحله دوم

حالا شاتوت های پوره شده را داخل صافی می ریزیم تا دانه های ریز آن روی صافی و آب و گوشت اش از صافی رد شود.

مرحله سوم

آنوقت داخل قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا به مدت ۳۰ دقیقه بجوشد و به قوام مدنظرمان نزدیک شود.

مرحله چهارم

سپس به غلظت مطلوب که رسید، در ظرف مورد نظرمان می ریزیم و داخل فریزر نگهداری می کنیم. هرزمان که تمایل داشتید در انواع غذاها اعم از : فسنجان،مرغ ترش و … از آن بهره مند شوید.

نکات تهیه رب

زمان پخت

برای پخت رب شاتوت اصلا نیاز به زمان بیشتری نیست چون باعث می شود که هم رنگ اصلی و هم عطر و طعم واقعی اش را از دست بدهد.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 20 آبان 1401
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.