طرز تهیه رب شاتوت خوشمزه و مجلسی با نکات کامل و مهم
طرز تهیه رب شاتوت
رب شاتوت یکی از انواع چاشنی های سنتی و خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه رب شاتوت در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.
مواد لازم رب شاتوت | |
شاتوت | ۴ کیلوگرم |
آب | ۱ لیتر |
طرز تهیه رب شاتوت
مرحله اول
ابتدا شاتوت ها را تمیز می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن ها خارج شود. بعد داخل غذاساز می ریزیم و میکس شده تحویل می گیریم.
مرحله دوم
حالا شاتوت های پوره شده را داخل صافی می ریزیم تا دانه های ریز آن روی صافی و آب و گوشت اش از صافی رد شود.
مرحله سوم
آنوقت داخل قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا به مدت ۳۰ دقیقه بجوشد و به قوام مدنظرمان نزدیک شود.
مرحله چهارم
سپس به غلظت مطلوب که رسید، در ظرف مورد نظرمان می ریزیم و داخل فریزر نگهداری می کنیم. هرزمان که تمایل داشتید در انواع غذاها اعم از : فسنجان،مرغ ترش و … از آن بهره مند شوید.
نکات تهیه رب
زمان پخت
برای پخت رب شاتوت اصلا نیاز به زمان بیشتری نیست چون باعث می شود که هم رنگ اصلی و هم عطر و طعم واقعی اش را از دست بدهد.
مطالب جذاب از سراسر وب
- بازیافت بطری پلاستیکی نوشابه؛ با ۱۵ ایده جذاب خلاقیتتو به چالش بکش!
- ست بنگل لاکچری و خاص؛ ۱۵ ایده برای انتخاب ترکیبهای شیک زنانه
- لباس روزمره پوشیده تابستانی؛ این ۱۵ ایده رو ببین و تیپ خفنتو بساز!
- لباس عروس شیک بچه گانه؛ ۱۵ مدل خاص و دخترونه برای مراسمهای لاکچری
- مانتو خوش فرم بهاری؛ ۱۵ عکس جذاب از استایلهای پرطرفدار فصل بهار
- منبع :
- loqme.khanjoon