طرز تهیه سوسیس بندری خوشمزه و مجلسی با نکات کامل
طرز تهیه سوسیس بندری
سوسیس بندری یکی از ساندویچ های خوشمزه و قدیمی ایرانی است که با دستورالعمل منحصر بفردی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه سوسیس بندری در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سوسیس | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۴ عدد |
فلفل دلمه | ۱/۳ یک عدد |
زردچوبه | نوک قاشق غ |
فلفل قرمز | به میزان دلخواه |
فلفل سیاه | نصف قاشق چایخوری |
نمک دریایی | نصف قاشق چایخوری |
رب گوجه فرنگی | ۳ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه سوسیس بندری
مرحله اول
برای تهیه سوسیس بندری خوشمزه ابتدا پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه بصورت خلالی، تا جایکه امکان دارد یکدست خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله دوم
سپس فلفل دلمه ای را می شوییم و ۱/۳ آن را برش می دهیم و روی تخته آشپزخانه خیلی ریز خرد می کنیم.
مرحله سوم
پوست سوسیس ها را می گیریم و روی تخته قرار می دهیم. به صورت اریب و کج آنها را یکدست خرد می کنیم.
مرحله چهارم
حالا دو تا تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و روغن مخصوص سرخ کردنی داخل آن ها می ریزیم و اجازه می دهیم تا داغ شوند. از همان ابتدا داخل یکی از آن ها پیازهای خلالی را می ریزیم.
مرحله پنجم
آنوقت بطور مدام پیاز را تفت می دهیم تا نرم شوند.اصلا قصد نداریم طلایی یا سرخ شوند همین که نرم شوند کافی است. ۳ دقیقه که تفت دادیم فلفل دلمه ای های ریز شده را به آن اضافه می کنیم و مجددا تفت می دهیم.
مرحله ششم
زمانیکه تابه دیگر روغنش داغ شد سوسیس ها را داخل تابه می ریزیم و مداوم زیر و رو می کنیم تا هر دو طرف آن ها بپزد و بوی خامی آن گرفته شود و اصلا نیاز نیست سرخ شوند.
مرحله هفتم
وقتی رنگ سوسیس ها تغییر کرد و از خامی در آمدند از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.
مرحله هشتم
۲ دقیقه که از تفت خوردن ترکیب فلفل دلمه ها با پیاز گذشت ادویه ها که شامل، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه، نمک دریایی را به آن می افزاییم و خوب تفت می دهیم تا عطر آن ها کاملا خارج شود.
مرحله نهم
همچنین رب گوجه فرنگی را نیز اضافه می کنیم، و مداوم تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود و همگی مواد را خوب مخلوط می کنیم و مداوم به تفت دادن ادامه می دهیم تا جایکه اطراف تابه رب در حال کمی سوختن است، همان لحظه ۱/۳ لیوان آب جوش به مواد می افزاییم تا رب کاملا داخل سس باز شود.
مرحله دهم
پس از این بطور مداوم سس را تفت می دهیم. سوسیس تفت داده را مجددا روی حرارت می گذاریم و یک تفت در حدی که گرم شود به آن می دهیم و بلافاصله به سس اضافه می کنیم.
مرحله یازدهم
مقدار کم آب باعث می شود که سوسیس های برشته شده کمی نرم شوند و بسیار شبیه به سوسیس بندری ها آماده بیرون می شود. سوسیس بندری آماده شده را در ظرف مورد نظر می ریزیم و با نان باگت و خیار شور و گوجه فرنگی نوش جان کنید.
مطالب جذاب از سراسر وب
- منبع :
- parisa_food_