طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه میرزا قاسمی

طرز تهیه میرزا قاسمی ساده طرز تهیه میرزا قاسمی با بادمجان آب پز طرز تهیه میرزا قاسمی با گردو طرز تهیه میرزا قاسمی با بادمجان کبابی دانلود طرز تهیه میرزا قاسمی طرز تهیه میرزا قاسمی شمالی طرز تهیه میرزا قاسمی دونفره طرز تهیه میرزا قاسمی با گوجه

میرزا قاسمی یکی از معروف ترین غذاهای شهر رشت است که با بادمجان دودی یا کباب شده درست می شود و طعمی به یادماندنی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه میرزا قاسمی در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان۵۰۰ گرم
سیر۱ بوته
گوجه فرنگی۲۰۰ گرم
تخم مرغ۲ عدد
نمک، فلفل، زردچوبهبه میزان لازم

طرز تهیه میرزا قاسمی

مرحله اول

برای تهیه میرزا قاسمی خوشمزه ابتدا بادمجان ها را تمیز می شوییم و روی زغال مداوم جابه جا می کنیم و با چنگال داخل آنها سوراخ هایی ایجاد می کنیم تا کاملا مغز بادمجان های بزرگ نیز پخته شود.

مرحله دوم

بعد شیر آب را کمی باز می کنیم و پوست بادمجان ها را زیر آب می گیریم و داخل آبکشی قرار می دهیم تا آب اضافه آن خارج شود.

مرحله سوم

حالا بادمجان ها را روی تخته آشپزخانه می گذاریم و به صورت مکعب های متوسط خرد می کنیم. البته شمالی های عزیز آنها را ریز خرد می کنند. اگر تخمه های زیاد یا درشت داشت آنها را خارج می کنیم.

مرحله چهارم

سپس سیرها را پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم. تابه ای کوچک را روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم و ۱ قاشق غذاخوری روغن داخل آن می ریزیم و سیرها را به آن می افزاییم و مداوم ۳ دقیقه تفت می دهیم و زردچوبه، نمک، فلفل سیاه روی آن می ریزیم.

مرحله پنجم

زمانیکه بوی خامی سیر از بین رفت، سیرها را کف تابه می چینیم و تخم مرغ ها را سریعا روی سیرها می شکنیم و صبر می کنیم تا لایه آنها ببندد و بعد همگی مواد را خوب زیر و رو و مخلوط می کنیم.

مرحله ششم

گوجه فرنگی ها را می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی خرد می کنیم.تابه ای را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و ۳ قاشق غذاخوری روغن داخل آن می ریزیم و بلافاصله بادمجان ها را اضافه میکنیم.

مرحله هفتم

آنوقت کمی تفت می دهیم تا آب داخل آن کشیده شود. سپس گوجه فرنگی ها را اضافه می کنیم و به اندازه نوک قاشق چایخوری نمک روی مواد می پاشیم.

مرحله هشتم

پس از این صبر می کنیم تا آب گوجه فرنگی ها تبخیر شود و آنگاه مخلوط سیر و تخم مرغ را به آن می افزاییم و مجددا همگی مواد را مخلوط می کنیم. حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم تا به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه ریز بجوشد و  میرزاقاسمی جابیافتد.

مرحله نهم

در آخر میرزاقاسمی پخته شده را در ظرف مورد نظر می ریزیم و با نان تازه نوش جان کنید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 10 آذر 1401
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.