طرز تهیه باقالی پخته شده خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه باقالی

طرز تهیه باقالی پخته با پوست طرز پخت باقالی تازه بدون پوست طرز تهیه باقالی تازه با سرکه طرز پخت باقالی خشک مثل بیرون طرز تهیه باقالی بازاری با باقالی تازه روش پخت سریع باقالی خشک طرز تهیه باقالی صبحانه خمینی شهر

باقالی یکی از انواع خوراکی خوشمزه زمستانی است که با طعم های متنوعی درست می شود. باقالی را معمولا با سرکه، گلپر و فلفل سرو می کنند، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه باقالی در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
باقالی خشک۵۰۰ گرم
  گل پر نصف قاشق غذاخوری
سرکه سفید۱/۳ لیوان
پودر فلفل قرمز( به دلخواه)به میزان لازم
سماق۱/۴ قاشق چایخوری
نمکبه میزان لازم

طرز تهیه باقالی

مرحله اول

برای تهیه باقالی خوشمزه ابتدا باقالی های خشک را داخل کاسه ای می ریزیم و تا سطح روی آنها آب سرد می ریزیم و کنار می گذاریم تا به مدت ۲۴ ساعت خیس بخورند.

مرحله دوم

در این مدت ۳ الی ۴ مرتبه آب آن را تعویض می کنیم. باقالی ها بعد از زمان گفته شده کاملا از حالت خشک خارج می شوند.

مرحله سوم

سپس باقالی ها را داخل آبکش می ریزیم و می شوییم. بعد آنها را در قابلمه ای ریخته و تا سطح روی آن ها حدودا ۲ لیتر آب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم.

مرحله چهارم

زمانیکه آب به جوش آمد حرارت را ملایم می کنیم تا حدود ۲ الی ۳ ساعت به مرور زمان، مغز پخت شوند. نوع باقالی خیلی تعیین کننده است که آنها زمان کمتر یا بیشتری برای پخت بخواهند.

مرحله پنجم

می توانید کمی فلفل قرمز نیز در صورت تمایل داخل آب آن بریزید تا طعم تندی به خود بگیرد. پس از اینکه باقالی ها را تست کردیم و پخته شده بود ۱۰ دقیقه نهایی پخت نمک را به آن می افزاییم و آرام با قاشق آنها را زیر و رو می کنیم.

مرحله ششم

حالا باقالی پخته شده را داخل ظرف مورد نظر ریخته و روی آن گلپر به همراه پودر سماق می پاشیم. (در صورت دلخواه) و طعم دهنده اصلی، سرکه را نیز روی آن می ریزیم و از این مزه بی نظیر لذت می بریم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : جمعه 18 آذر 1401
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.