طرز تهیه باقالی پخته شده خوشمزه و مجلسی با نکات کامل
طرز تهیه باقالی
باقالی یکی از انواع خوراکی خوشمزه زمستانی است که با طعم های متنوعی درست می شود. باقالی را معمولا با سرکه، گلپر و فلفل سرو می کنند، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه باقالی در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
باقالی خشک | ۵۰۰ گرم |
گل پر | نصف قاشق غذاخوری |
سرکه سفید | ۱/۳ لیوان |
پودر فلفل قرمز( به دلخواه) | به میزان لازم |
سماق | ۱/۴ قاشق چایخوری |
نمک | به میزان لازم |
طرز تهیه باقالی
مرحله اول
برای تهیه باقالی خوشمزه ابتدا باقالی های خشک را داخل کاسه ای می ریزیم و تا سطح روی آنها آب سرد می ریزیم و کنار می گذاریم تا به مدت ۲۴ ساعت خیس بخورند.
مرحله دوم
در این مدت ۳ الی ۴ مرتبه آب آن را تعویض می کنیم. باقالی ها بعد از زمان گفته شده کاملا از حالت خشک خارج می شوند.
مرحله سوم
سپس باقالی ها را داخل آبکش می ریزیم و می شوییم. بعد آنها را در قابلمه ای ریخته و تا سطح روی آن ها حدودا ۲ لیتر آب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم.
مرحله چهارم
زمانیکه آب به جوش آمد حرارت را ملایم می کنیم تا حدود ۲ الی ۳ ساعت به مرور زمان، مغز پخت شوند. نوع باقالی خیلی تعیین کننده است که آنها زمان کمتر یا بیشتری برای پخت بخواهند.
مرحله پنجم
می توانید کمی فلفل قرمز نیز در صورت تمایل داخل آب آن بریزید تا طعم تندی به خود بگیرد. پس از اینکه باقالی ها را تست کردیم و پخته شده بود ۱۰ دقیقه نهایی پخت نمک را به آن می افزاییم و آرام با قاشق آنها را زیر و رو می کنیم.
مرحله ششم
حالا باقالی پخته شده را داخل ظرف مورد نظر ریخته و روی آن گلپر به همراه پودر سماق می پاشیم. (در صورت دلخواه) و طعم دهنده اصلی، سرکه را نیز روی آن می ریزیم و از این مزه بی نظیر لذت می بریم. نوش جان
مطالب جذاب از سراسر وب
- مانتو مجلسی جوان پسند؛ همیشه با این مدل شیک و متفاوت به نظر برس!
- تزیین فینگرفود شیک؛ ۱۵ مدل بینظیر برای مهمانیها و جشنها
- مانتو شیک زنانه قرمز؛ برای داشتن استایلی جذاب و پرانرژی در هر موقعیت
- انگشتر یاقوت سرخ؛ یه انتخاب باحال برای کسانی که دوست دارن بدرخشن
- جلیقه دامن ترند بهار؛ کالکشن جدید ۱۵ مدل شیک و راحت برای بهار 1404
- منبع :
- ashpazi_asheghooneh