طرز تهیه باسلوق گردویی خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه باسلوق گردویی

طرز تهیه باسلوق گردویی با شیره انگور , طرز تهیه باسلوق گردویی با ژلاتین , باسلوق گردویی بدون ژلاتین

باسلوق گردویی یکی از باسلوق های بسیار خوشمزه و مقوی می باشد که با گردو و نشاسته گل تهیه می شود. این میان وعده خوشمزه را می توانید به راحتی تهیه کنید و به دلخواه از طعم دهنده هایی ماندد وانیل، زعفران و پودر نازگیل داخل آن بریزید. این باسلوق می تواند یک خوراکی سالم و خوشمزه برای کودکانی که در حال رشد هستند به حساب آید ، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه باسلوق گردویی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم باسلوق گردویی
نشاسته گل۱ لیوان سرپر
شکر۱٫۵ لیوان
آب۲ لیوان
گلاب½ لیوان
وانیل۱ قاشق چایخوری
کره۱ قاشق غذاخوری
پودر نارگیلبه مقدار لازم

طرز تهیه باسلوق گردونی

مرحله اول

برای فراهم کردن باسلوق گردویی به روش سنتی، شروع کار کاسه ای را آماده کرده و ۱ لیوان آب را از مقدار تعیین شده داخل کاسه می ریزیم. سپس نشاسته را روی آب اضافه کرده و با چنگال هم می زنیم تا دانه های نشاسته درون آب حل شود.

مرحله دوم

در ادامه قابلمه ای را که برای درست کردن باسلوق در نظر داریم روی حرارت متوسط گذاشته و باقیمانده آب را درون آن می ریزیم. حالا شکر را درون قابلمه منتقل کرده و خوب هم می زنیم تا دانه های شکر به صورت یکدست درون قابلمه حل شوند.

مرحله سوم

زمانیکه آب شربت درون قابلمه شروع به جوشیدن کرد، ترکیب مایه نشاسته گل را به قابلمه افزوده وحرارت را ملایم می کنیم. آنگاه مواد داخل قابلمه را به صورت پیوسته هم می زنیم تا به غلظت مطلوب برسد.

نکته:

همراهان میریتو توجه داشته باشید حرارت زیر قابلمه می بایست بسیار کم باشد تا نشاسته گل کاملا پخته و بوی خامی آن گرفته شود.

مرحله چهارم

در این قسمت گلاب و وانیل را روی مواد می ریزیم و هم می زنیم تا مخلوط شود. بعد از اینکه مواد باسلوق غلیظ و کشدار شد، کره را می افزاییم و تا جاییکه باسلوق سفت شود هم می زنیم. به این نحو که از دیواره های قابلمه جدا شود.

مرحله پنجم

گام بعدی حرارت زیر قابلمه را خاموش کرده و تامل می کنیم از حرارت بیفتد. در این فاصله تا خنک شدن مواد باسلوق، گردوها را آماده می کنیم. برای این منظور هر مغز گرد را به ۲ قسمت مساوی تقسیم کرده و به کاسه حاوی پودر نارگیل منتقل می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله مغز را در مرکز کاسه جای دادی و به مقدار دلخواه از مایه باسلوق به شکل گلوله ای درست می کنیم. آنوقت باسلوق را در پودر نارگیل می غلطانیم تا تمام قسمت های باسلوق پوشیده از پودر نارگیل شود. حالا گردو را روی آن می گذاریم.

مرحله هفتم

با فشار دست گردو را جذب باسلوق می کنیم. تمامی مواد را به همین صورت آماده می کنیم و داخل دیسی می چینیم. در نهایت دیس حاوی باسلوق را داخل یخچال می گذاریم تا بافت آنها بعد از گذشت ۲ الی ۳ ساعت کاملا سفت و آماده سرو شوند. نوش جان

نکته:

در آخر این نکته را یادآور شویک که می توانید باسلوق را کف دیس ریخته و بعد از سفت شدن بافت آن مغز گردو را به صورت ردیفی روی آن قرار دهید و به صورت طولی رول کرده و با چاقو به اندازه دلخواه برش بزنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 30 مهر 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.