طرز تهیه سوپ تره فرنگی خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه سوپ تره فرنگی

طرز تهیه سوپ تره فرنگی با جو طرز تهیه سوپ تره فرنگی ساناز مینایی طرز تهیه سوپ تره فرنگی با جو پرک طرز تهیه سوپ تره فرنگی مجلسی طرز تهیه سوپ تره فرنگی با قارچ طرز تهیه سوپ تره فرنگی با رب گوجه طرز تهیه سوپ تره فرنگی فرانسوی طرز تهیه سوپ تره فرنگی بدون شیر

یاد گرفتن انواع سوپ ها همیشه می تواند برای مواقعی که یک مهمان سر زده در راه داریم کارساز باشد. چون علاوه بر غذای اصلی زیبایی خاصی به میز ما خواهد داد، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه سوپ تره فرنگی در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
تره فرنگی۴ بوته
سیب زمینی۳ عدد متوسط
پیاز۲ عدد متوسط
هویج۲ عدد
آب مرغ۴ لیوان
خامه صبحانه۱ بسته
شیر۱ لیوان
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
زردچوبه و روغنبه میزان لازم

طرز تهیه سوپ تره فرنگی

مرحله اول

برای تهیه سوپ تره فرنگی ابتدا سیب زمینی ها را پوست می گیریم و می شوییم، روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم. آب مرغ را داخل قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و سیب زمینی ها را به آن اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا هویج ها را هم با پوست کن تمیز می کنیم و می شوییم و نگینی ریز خرد می کنیم و بلافاصله به مواد داخل قابلمه می افزاییم و درب قابلمه را می گذاریم تا به مرور زمان آبپز شوند. تره ها را پاک می کنیم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه ریز ساطوری می کنیم.

مرحله سوم

سپس پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه خلالی خرد می کنیم. تابه ای را روی حرارت ملایم می گذاریم و کمی روغن زیتون داخل آن می ریزیم و سریع پیاز و تره فرنگی را به آن می افزاییم. کمی زردچوبه نیز روی مواد ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه مداوم تفت می دهیم تا نرم و سبک شوند.

مرحله چهارم

بعد ترکیب پیاز و تره را به قابلمه حاوی سیب زمینی می افزایییم و اجازه می دهیم تا با آنها پخته شود. زمانیکه مواد آبپز شدند کمی فلفل سیاه و نمک به آنها اضافه می کنیم و سوپ را داخل پارچ مخلوط کن می ریزیم و دستگاه را روشن می کنیم تا مواد را پوره شده تحویل بگیریم.

مرحله پنجم

وقتی مواد پوره شد آن را دوباره داخل قابلمه بر می گردانیم و شیر را به آن می افزاییم و روی حرارت ملایم صبر می کنیم تا کمی جوش بزند و سوپ به قوام مطلوب برسد و آنوقت قابلمه را از روی حرارت بر می داریم.

مرحله ششم

پس از آنکه سوپ از حرارت افتاد، ۲ ملاقه از آنرا داخل کاسه ای می ریزیم و خامه را به آن اضافه می کنیم و با قاشق کاملا آنها را مخلوط می کنیم و به سوپ اضافه می کنیم و خوب سوپ را با ملاقه زیر و رو می کنیم تا خامه کاملا با سوپ مخلوط و یکدست شود.

مرحله هفتم

سوپ آماده شده را داخل ظرف مورد نظر می ریزیم و برای زیبایی و تزئین آن می توانید از خود تره فرنگی نیز استفاده کنید. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : شنبه 20 اسفند 1401
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.