طرز تهیه سوپ قارچ و سبزیجات خوشمزه و مجلسی با نکات

طرز تهیه سوپ قارچ

طرز تهیه سوپ قارچ و جو طرز تهیه سوپ قارچ غلیظ طرز تهیه سوپ قارچ بدون شیر و خامه طرز تهیه سوپ قارچ و مرغ بدون خامه طرز تهیه سوپ قارچ بدون شیر طرز تهیه سوپ قارچ و مرغ بدون شیر و خامه طرز تهیه سوپ قارچ و خامه دونفره طرز تهیه سوپ قارچ و شیر

سوپ قارچ یکی از پیش غذاهای رستورانی است که می توانید آنرا به صورت گیاهی یا با گوشت مرغ درست کنید، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه سوپ قارچ در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
قارچ۲۵۰ گرم
هویج۱ عدد
فلفل سبز۱ عدد
فلفل قرمز۱ عدد
سیر۱ الی ۲ حبه
پیاز۱ عدد
آرد۱ قاشق غذاخوری سر پر
شیر۱ لیوان
فلفل و نمکبه میزان لازم
روغن زیتون۳ قاشق غذاخوری
شوید و جعفری تازهبه میزان لازم
کره۱ قاشق غذاخوری
آب داغ۴ الی ۵ لیوان

طرز تهیه سوپ قارچ

مرحله اول

برای تهیه سوپ قارچ ابتدا قارچ ها را نیز پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته ورقه ای برش می دهیم و کنار می گذاریم. پیاز را نیز پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم. تابه ای را روی حرارت کم می گذاریم و کره را همراه با روغن زیتون داخل آن می ریزیم و صبر می کنیم تا آب شود.

مرحله دوم

سپس پیاز را هم داخل تابه می ریزیم و مداوم تفت می دهیم تا نرم و سبک شود. بعد تا پیاز نرم شود هویج را با پوست کن تمیز می کنیم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی ریز خرد می کنیم و به پیاز اضافه می کنیم و ۲ دقیقه تفت می دهیم.

مرحله سوم

حالا سریع فلفل دلمه ای ها را می شوییم و کلاهک و هسته های آن را خارج می کنیم و روی تخته به صورت نگینی خرد می کنیم و به مایه سوپ می افزاییم. خوب مواد را تفت می دهیم تا کمی نرم شوند.

مرحله چهارم

زمانیکه سبزیجات سبک شدند سیر را هم پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه کاملا ریز خرد می کنیم و به مواد اضافه می کنیم. قارچ ها را  نیز در این مرحله به سوپ می افزاییم و مجددا همگی مواد را خوب تفت می دهیم تا قارچ ها نیز نرم شوند.

مرحله پنجم

وقتی همگی مواد تفت خوردندآرد را هم اضافه می کنیم و با مواد ۱ دقیقه تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود. بعد تا تقریبا  ۱ بند انگشت آب جوش روی مایه سوپ می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم و حرارت را ملایم می کنیم تا ۱۰ دقیقه بعد آب در حال جوشیدن باشد، در این مدت هر از گاهی سوپ را هم می زنیم.

مرحله ششم

بعد از آنکه زمان اشاره شده در بالا گذشت،شیر را داخل شیرجوش می ریزیم تا گرم شود و بعد به سوپ اضافه می کنیم. ادویه ها که شامل فلفل، نمک است را همراه با شوید، جعفری به مواد می افزاییمو مجددا هم می زنیم و با حرارت کم اجازه می دهیم تا ۵ دقیقه دیگر بپزد.

مرحله هفتم

در آخر قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و سوپ قارچبا سبزیجات را داخل ظرف سرو می ریزیم و با کمی جعفری یا شوید روی آن را تزئین می کینم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 2 بهمن 1401
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.