طرز تهیه سوپ کدو حلوایی خوشمزه و مجلسی با نکات کامل
طرز تهیه سوپ کدو حلوایی
سوپ کدو حلوایی یکی از پیش غذاهای دلنشین و بسیار خوشمزه فصل پاییز و زمستان است که می توانیم برای مجالس نیز از آن بهره ببریم، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه سوپ کدو حلوایی در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
کدو حلوایی | ۳۵۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
آب مرغ | ۳ پیمانه |
بلغور جو | ۱/۳ پیمانه |
هویج | ۱ عدد |
سیب زمینی | ۱ عدد |
کره | ۲۵۰ گرم |
پودر پابریکا، زنجبیل، زردچوبه | به میزان لازم |
فلفل سیاه، فلفل قرمز،نمک | به میزان لازم |
خامه (در صورت دلخواه) | ۲ قاشق غذاخوری |
جعفری خرد شده (در صورت دلخواه) | ۲ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه سوپ کدو حلوایی
مرحله اول
برای تهیه سوپ کدو حلوایی مجلسی ابتدا جو را کاسه ای می ریزیم و نصف لیوان آب روی آن ریخته و کنار می گذاریم تا حداقل ۳۰ دقیقه خیس بخورد.
مرحله دوم
ریشه ها و تخم های کدو حلوایی را کاملا جدا می کنیم و پوست آن را می گیریم و می شوییم و در آبکش قرار می دهیم، تا آب اضافه آن خارج شود.
مرحله سوم
بعد پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم.بعد هویج را با پوست کن تمیز می کنیم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه حلقه ای خرد می کنیم،همین طور کدو را نیز در ابعاد ۳ الی ۴ سانتیمتری خرد می کنیم.
مرحله چهارم
آنوقت سیب زمینی را نیز پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه مکعبی درشت خرد می کنیم. قابلمه ای را روی حرارت ملایم می گذاریم و کره را داخل آن می اندازیم تا آب شود.
مرحله پنجم
سپس پیاز خرد شده را به آن می افزاییم و تفت می دهیم تا نرم شود. آنوقت هویج را به همراه سیب زمینی اضافه می کنیم.بلافاصله زردچوبه، پودر پابریکا، زنجبیل، فلفل سیاه، فلفل قرمز را روی مواد می پاشیم و همگی مواد را خوب زیر و رو می کنیم.
مرحله ششم
حالا آب مرغ را روی مواد می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم، تا با حرارت ملایم آب مرغ به جوش بیاید.
مرحله هفتم
پس از اینکه آب مرغ به جوش آمد، بلغور خیس خورده را همراه با آب موجود در آن به مواد اضافه می کنیم.بلافاصله کدوهای خرد شده را نیز می افزاییم. درب قابلمه را می گذاریم تا مجددا به جوش بیاید.
مرحله هشتم
بعد از اینکه به جوش آمد حرارت را ملایم رو به کم می کنیم تا به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه خوب بلغور و مواد سوپ بپزند. خامه را از یخچال بیرون می آوریم تا با دمای اتاق یکی شود.
مرحله نهم
زمانیکه سوپ کدو پخت، قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و داخل غذاساز یا گوشتکوب برقی می ریزیم تا میکس شود.
مرحله دهم
آنگاه مجددا سوپ میکس شده را در قابلمه می ریزیم و روی حرارت کم می گذاریم و جعفری خرد شده را به همراه نمک به آن اضافه می کنیم. ۵ دقیقه بعد قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و صبر می کنیم تا کمی از خنک شود.
مرحله یازدهم
در آخر دو قاشق از سوپ را به خامه اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و آنوقت به همه سوپ کدو می افزاییم و خوب سوپ را زیر و رو می کنیم.سوپ کدو آماده شده را در ظرف مورد نظر می ریزیم و با جعفری روی آن را تزئین می کنیم. نوش جان
نکات طرز تهیه سوپ کدو حلوایی
روش خرد کردن
برای این سوپ اصلا نیاز نیست مواد را ریز خرد کنید چون بعد پخت میکس می کنیم.
مطالب جذاب از سراسر وب
- منبع :
- chefmani1