طرز تهیه سوپ شیر خوشمزه و مجلسی با نکات کامل
طرز تهیه سوپ شیر
سوپ شیر یکی از سوپ های جدید و خوشمزه ایرانی است که می توانید در مهمانی های خود از آن به عنوان یک پیش غذای رستورانی استفاده کنید، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه سوپ شیر در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۲۰۰ گرم |
خامه صبحانه | ۲۰۰ گرم |
قارچ | ۲۰۰ گرم |
جعفری | ۱۰۰ گرم |
جو | ۱۰۰ گرم |
شیر | ۱ لیتر |
کره | ۱۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد کوچک |
نخودفرنگی و ذرت | به میزان لازم |
فلفل سیاه و نمک | به میزان لازم |
طرز تهیه سوپ شیر
مرحله اول
برای تهیه سوپ شیر رستورانی ابتدا شیر را داخل کاسه ای می ریزیم. جو را می شوییم و به آن اضافه می کنیم و کنار می گذاریم تا به مدت ۳۰ دقیقه خیس بخورد.
مرحله دوم
بعد جعفری را پاک می کنیم و می شوییم و در صافی قرار می دهیم تا آب اضافه آن خارج شود. حالا داخل خردکن می ریزیم و ریز تحویل می گیریم و کنار می گذاریم.
مرحله سوم
سپس داخل قابلمه ای ۳ الی ۴ لیوان آب می ریزیم و روی حرارت ملایم اجازه می دهیم تا زودتر به جوش بیاید.آنوقت پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی ریز خرد می کنیم.
مرحله چهارم
زمانیکه آب در حال جوشیدن بود پیاز را به همراه سینه مرغ به آن اضافه می کنیم.اجازه می دهیم تا به مدت ۴۵ دقیقه کاملا سینه بپزد.
مرحله پنجم
قابلمه ای که برای تهیه سوپ تدارک می بینیم باید کمی بزرگتر از معمول باشد تا اگر احتمالا سر رفت بیرون نریزد. ترکیب جو شیر را داخل قابلمه می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله ششم
پس از اینکه مرغ پخت، سینه آن را در می آوریم و داخل آبکشی قرار می هیم تا آب اضافه آن خارج شود. بعد روی تخته آشپزخانه می گذاریم و ریش ریش می کنیم. جو را مجددا بررسی می کنیم اگر پف کرده بود و نرم بود نشان از پخت آن است.
مرحله هفتم
نخودفرنگی و ذرت را در صورت تمایل، به هر میزان که دوست دارید، به ترکیب شیر و جو اضافه می کنیم. (در اصل این سوپ وجود ندارد) بعد قارچ ها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت مربع های متوسط خرد می کنیم.
مرحله هشتم
تابه ای را روی حرارت ملایم رو به کم قرار می دهیم و کره را داخل آن می گذاریم و صبر می کنیم تا آب شود و قارچ ها را به آن می افزاییم. حالا خوب قارچ ها را تفت می دهیم تا نرم شوند.
مرحله نهم
بعد مرغ های ریش کرده را به آن می افزاییم و فلفل سیاه و کمی نمک به میزان تمایل روی مواد می پاشیم و خوب زیر و رو می کنیم. آنگاه مواد که کاملا تفت خوردند به ترکیب جو اضافه کرده و بلافاصله آب مرغ را نیز می افزاییم.
مرحله دهم
جعفری خرد شده را نیز در ۵ دقیقه آخر که سوپ کاملا پخته شده است و به قوام رسیده اضافه می کنیم. بعد قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.
مرحله یازدهم
مرغ های ریش کرده را به آن می افزاییم و فلفل سیاه و کمی نمک به میزان تمایل روی مواد می پاشیم و خوب زیر و رو می کنیم. سوپ شیر ما آماده شده است،در ظرف مورد نظرمان می ریزیم و با برگ جعفری و قارچ روی آن را تزئین می کنیم.نوش جان
نکات طرز تهیه سوپ شیر
لیمو ترش
به هیچ عنوان این سوپ را با لیمو سرو نکنید چون سوپ بدلیل وجود شیر و خامه می برد و ظاهر بدی به خود می گیرد.
مطالب جذاب از سراسر وب
- منبع :
- ruzhaye.bigharari