طرز تهیه پاستا پنیری خوشمزه و مجلسی با نکات کامل
طرز تهیه پاستا پنیری
این غذای ایتالیایی همیشه طرفداران ویژه خود را دارد. مخصوصا اگر با ترکیب قارچ باشد دیگر ترکیب فوق العاده ای خواهد شد، که هیچ کس از طعم بی نظیر آن به راحتی نخواهد گذشت، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه پاستا پنیری در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
پاستا | ۳۰۰ گرم |
گوشت چرخ کرده | ۱۰۰ گرم |
قارچ | ۱۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۳ حبه |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
نخودفرنگی | ۱/۲ لیوان |
خامه | ۲۰۰ میلی لیتر |
شیر | ۱/۵ لیوان |
پنیر پارمسان | ۲ قاشق غذاخوری |
آویشن، پودر فلفل قرمز، فلفل سیاه | ۱ قاشق چایخوری |
نمک | به میزان لازم |
پنیر پیتزا رنده شده | به میزان لازم |
طرز تهیه پاستا پنیری
مرحله اول
برای تهیه پاستا پنیری ابتدا قارچ ها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته به صورت ورقه ای خرد می کنیم و کنار می گذاریم. پیاز را به همراه سیر پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی ریز خرد می کنیم.
مرحله دوم
بعد تابه ای را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کی روغن داخل آن می ریزیم و پیازها را اضافه می کنیم و ۱ دقیقه تفت می دهیم و آنوقت سیرها را نیز به آن می افزاییم و تفت می دهیم. بلافاصله گوشت چرخ کرده را هم اضافه می کنیم و مداوم تفت می دهیم تا رنگ آن کاملا تغییر کند.
مرحله سوم
حالا قارچ های اسلایس شده را هم اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا کمی نرم شوند. بعد قابلمه ای را روی حرارت ملایم رو به بالا قرار می دهیم و تا نیمه آن را پر از آب می کنیم و اجازه می دهیم تا داغ شود.
مرحله چهارم
پس از جوش آمدن آب پاستاها را داخل آن می ریزیم و کمی نمک اضافه می کنیم. طبق دستور بسته بندی اجازه می دهیم تا بپزد و بعد سریعا آبکش می کنیم. گوجه فرنگی ها را می شوییم و سریع روی تخته نگینی ریز خرد می کنیم و به مواد داخل تابه اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
سپس مواد را خوب زیر و رو می کنیم و اجازه می دهیم تا گوجه فرنگی ها نرم شوند. آنگاه رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم. ادویه ها که شامل آویشن، پودر فلفل قرمز، فلفل سیاه، نمک است را به مواد می افزاییم.
مرحله ششم
تقریبا ۱ دقیقه بعد شیر را به همراه خامه و نشاسته به مایه اضافه می کنیم و مواد را زیر و رو کرده و تامل می کنیم تا ۴ دقیقه با حرارت کم مایه بپزد. فر را روشن می کنیم تا گرم شود.
مرحله هفتم
بعد از اینکه شیر و خامه با مواد مزه دار شدند،پنیر پارمیسان و نخود فرنگی را می افزاییم. بلافاصله ماکارانی آبکش شده را هم اضافه می کنیم و همگی مواد را کاملا مخلوط می کنیم و سطح روی مواد را با قاشق صاف می کنیم.
مرحله هشتم
حالا تابه را از روی حرارت بر می داریم و سریعا در ظرف مورد نظر مواد را می ریزیم و پنیر پیتزا را روی مواد ریخته و ظرف را داخل فر قرار می دهیم تا با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت تقریبا ۱۰ دقیقه پنیر روی پاستا آب شود. بعد روی گریل می گذاریم تا روی آن نیز طلایی شود. پاستا قارچ و پنیر ما آماده نوش جان کردن است.
مطالب جذاب از سراسر وب
- مانتو مجلسی شیک رنگارنگ؛ انتخابی برای خانمهای شیکپوش و خوشسلیقه
- نگاهی به ۱۵ مدل جذاب تیشرت شلوار اسلش اسپرت؛ انتخابی برای راحتی و شیکی روزمره
- گوشواره آنتیک طلا؛ انتخابی عالی برای افرادی که به دنبال زیبایی و اصالت هستند!
- گلدان دکوری مدرن و شیک؛ رنگ و رو به خونهت بده و فضاش رو متفاوت کن
- هفت سین سفید نوروز؛ ۱۵ ایده زیبا و خاص برای سفرهای متفاوت در نوروز امسال
- منبع :
- banooye_binazir