طرز تهیه پاستا پنیری خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه پاستا پنیری

طرز تهیه پاستا پنیری ساده بدون فر طرز تهیه پاستا پنیری با گوشت چرخ کرده

این غذای ایتالیایی همیشه طرفداران ویژه خود را دارد. مخصوصا اگر با ترکیب قارچ باشد دیگر ترکیب فوق العاده ای خواهد شد، که هیچ کس از طعم بی نظیر آن به راحتی نخواهد گذشت، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه پاستا پنیری در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
 پاستا۳۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده۱۰۰ گرم
قارچ۱۰ گرم
پیاز۱ عدد
سیر۳ حبه
گوجه فرنگی۲ عدد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
نخودفرنگی۱/۲ لیوان
خامه۲۰۰ میلی لیتر
شیر۱/۵ لیوان
پنیر پارمسان۲ قاشق غذاخوری
آویشن، پودر فلفل قرمز، فلفل سیاه۱ قاشق چایخوری
نمکبه میزان لازم
پنیر پیتزا رنده شده به میزان لازم

طرز تهیه پاستا پنیری

مرحله اول

برای تهیه پاستا پنیری ابتدا قارچ ها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته به صورت ورقه ای خرد می کنیم و کنار می گذاریم. پیاز را به همراه سیر پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی ریز خرد می کنیم.

مرحله دوم

بعد تابه ای را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کی روغن داخل آن می ریزیم و پیازها را اضافه می کنیم و ۱ دقیقه تفت می دهیم و آنوقت سیرها را نیز به آن می افزاییم و تفت می دهیم. بلافاصله گوشت چرخ کرده را هم اضافه می کنیم و مداوم تفت می دهیم تا رنگ آن کاملا تغییر کند.

مرحله سوم

حالا قارچ های اسلایس شده را هم اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا کمی نرم شوند. بعد قابلمه ای را روی حرارت ملایم رو به بالا قرار می دهیم و تا نیمه آن را پر از آب می کنیم و اجازه می دهیم تا داغ شود.

مرحله چهارم

پس از جوش آمدن آب پاستاها را داخل آن می ریزیم و کمی نمک اضافه می کنیم. طبق دستور بسته بندی اجازه می دهیم تا بپزد و بعد سریعا آبکش می کنیم. گوجه فرنگی ها را می شوییم و سریع روی تخته نگینی ریز خرد می کنیم و به مواد داخل تابه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

سپس مواد را خوب زیر و رو می کنیم و اجازه می دهیم تا گوجه فرنگی ها نرم شوند. آنگاه رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم. ادویه ها که شامل آویشن، پودر فلفل قرمز، فلفل سیاه، نمک است را به مواد می افزاییم.

 مرحله ششم

تقریبا ۱ دقیقه بعد شیر را به همراه خامه و نشاسته به مایه اضافه می کنیم و مواد را زیر و رو کرده و تامل می کنیم تا ۴ دقیقه با حرارت کم مایه بپزد. فر را روشن می کنیم تا گرم شود.

مرحله هفتم

بعد از اینکه شیر و خامه با مواد مزه دار شدند،پنیر پارمیسان و نخود فرنگی را می افزاییم. بلافاصله ماکارانی آبکش شده را هم اضافه می کنیم و همگی مواد را کاملا مخلوط می کنیم و سطح روی مواد را با قاشق صاف می کنیم.

مرحله هشتم

حالا تابه را از روی حرارت بر می داریم و سریعا در ظرف مورد نظر مواد را می ریزیم و پنیر پیتزا را روی مواد ریخته و ظرف را داخل فر قرار می دهیم تا با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت تقریبا ۱۰ دقیقه پنیر روی پاستا آب شود. بعد روی گریل می گذاریم تا روی آن نیز طلایی شود. پاستا قارچ و پنیر ما آماده نوش جان کردن است.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 12 دی 1401
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.