طرز تهیه دسر پلمبیر مجلسی و خوشمزه با نکات کامل
طرز تهیه دسر پلمبیر
دسر پلمبیر یکی از دسرهای خوشمزه و ساده بین المللی است که نسبت به ذائقه خود می توانیم آنرا با طعم های متنوعی درست کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه دسر پلمبیر در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
شیر | ۱ لیوان فرانسوی |
پودر ژلاتین | ۲/۵ قاشق غذاخوری سر پر |
آب سرد | نصف لیوان فرانسوی |
خامه صبحانه | ۲۰۰ گرم |
شکر | ۵ قاشق غذاخوری |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
تخم مرغ | ۲ عدد |
بستنی وانیلی یا زعفرانی | ۱ و ۱/۴ لیوان |
پودر گردو، پودر بادام، پودر پسته | به میزان دلخواه |
طرز تهیه دسر پلمبیر
مرحله اول
ابتدا همگی مواد مورد نیاز را از داخل یخچال بیرون می آوریم و در محیط قرار می دهیم. پودر ژلاتین را داخل کاسه ای می ریزیم و آب سرد را به آن اضافه می کنیم و کنار می گذاریم تا اسفنجی شود. بعد روی بخار کتری در حال جوش قرار می دهیم تا دانه های آن کاملا حل و شفاف شود و کنار می گذاریم تا از حرارت بیافتد.
مرحله دوم
سپس دو عدد کاسه را کنار یکدیگر می گذاریم و تخم مرغ ها را می شکنیم. زرده و سفیده ها را از هم جدا می کنیم و داخل کاسه ها به صورت تفکیک شده قرار می دهیم. حالا سفیده تخم مرغ را با همزن برقی خوب می زنیم تا حجیم شود و ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری شکر را به آن می افزاییم و مجددا آن را هم می زنیم.
مرحله سوم
باید به حدی ترکیب شکر و زرده را هم بزنیم که وقتی کاسه را بر می گردانیم از داخل آن بیرون نریزد. بعد سفیده پف کرده را همان طور داخل یخچال قرار می دهیم. باقیمانده شکر را به زرده تخم مرغ اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
آنوقت با همزن خوب زرده و شکر را هم می زنیم تا کاملا یکدست و کرم رنگ شود. قابلمه ای را روی میزکار می گذاریم و ترکیب زرده تخم مرغ و شیر را به آن می افزاییم و روی حرارت کم قرار می دهیم و حدود ۱۰ دقیقه با لیسک در حد گرم شدن آن ها را مخلوط می کنیم و از روی حرارت بر می داریم.
مرحله پنجم
دقت کنید اصلا نباید مخلوط زرده و شیر بجوشد، فقط در حد گرم شدن کفایت می کند. ترکیب زرده را داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم. بعد خامه صبحانه را به بستنی اضافه می کنیم و با قاشق آنها را هم می زنیم و به ترکیب شیر می افزاییم.
مرحله ششم
حالا انواع مغزیجات را پودر می کنیم و به مواد دسر می افزاییم و با همزن دستی همگی مواد را مخلوط می کنیم. پودر ژلاتین که از حرارت افتاده را، به همراه سفیده فرم گرفته به مواد اضافه می کنیم و مجددا مواد را با لیسک هم می زنیم تا مایه دسر یکدستی داشته باشیم.
مرحله هفتم
پس از آن قالب سیلیکونی مورد نظر را با فرچه آغشته به کمی روغن کاملا کاور می کنیم و مایه دسر را داخل آن می ریزیم. قالب را به مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا سفت شود.
مرحله هشتم
در آخر قالب را از داخل یخچال بیرون می آوریم و ظرف سرو را کمی مرطوب می کنیم و روی قالب قرار می دهیم و قالب را بر می گردانیم و روی دسر پلمبیر را با انواع مغزیجات تزئین می کنیم. نوش جان
مطالب جذاب از سراسر وب
- انگشتر مد روز دخترانه؛ ۱۵ مدل خاص برای استایلهای شیک و امروزی دخترونه
- مانتو شیک جدید؛ ۱۵ استایل خیابونی خاص برای دخترای خوشسلیقه
- اگر به دنبال لباس مجلسی زنانه خاص و شیک هستید؛ این ۱۵ مدل را حتماً ببینید!
- خشکباری که طبع گرم دارند؛ بهترین انتخاب برای افزایش انرژی روزانه + 10 نکته مهم
- میز آرایش ترند زیبا ؛ ۱۵ مدل شیک و خاص برای دکوراسیون مدرن اتاق خواب دخترونه
- پیراهن آبی روشن زنانه؛ ۱۵ مدل جذاب برای استفاده در مهمانیهای دوستانه
- منبع :
- fatimaa_food