طرز تهیه اسفناج پلو مجلسی و خوشمزه با نکات کامل
طرز تهیه اسفناج پلو
اسفناج پلو یکی از غذاهای سنتی محسوب می شود که سرشار از پروئین و آهن است و برای تنوع در برنامه غذایی توصیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه اسفناج پلو در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
اسفناج | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد درشت |
برنج | ۳ تا ۴ پیمانه |
گوشت چرخ کرده | ۴۰۰ گرم |
کره | ۱۰۰ گرم |
دارچین و زردچوبه | به میزان لازم |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری غلیظ |
شوید خشک | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن و فلفل قرمز | به میزان لازم |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
طرز تهیه اسفناج پلو
مرحله اول
برای تهیه اسفناج پلو مجلسی ابتدا اسفناج ها را پاک می کنیم و می شوییم و داخل آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آنها خارج شود و بعد روی تخته آشپزخانه خرد می کنیم و کنار می گذاریم. پیاز را به همراه سیر پوست می گیریم و می شوییم و به صورت نگینی خرد می کنیم. سیرها را رنده ریز می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله دوم
سپس تابه ای را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن داخل آن می ریزیم و بعد پیازها را اضافه می کنیم و مداوم تفت می دهیم تا نرم و شیشه ای شوند. گوشت چرخ کرده را به آن می افزاییم و با پیاز مجددا تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند.
مرحله سوم
حالا زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، دارچین و کمی نمک به آن اضافه می کنیم و مواد را تفت می دهیم تا ادویه ها به خورد گوشت بروند. سپس سیر رنده شده را به همراه زعفران به مواد می افزاییم و دوباره گوشت را تفت می دهیم تا عطر سیر و زعفران را استشمام کنیم.
مرحله چهارم
آنوقت اسفناج های خرد شده را به ترکیب گوشت اضافه می کنیم و مداوم مواد را زیر و رو می کنیم تا اسفناج ها کمی بپزند و با مواد داخل تابه مخلوط شود. آنگاه تابه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.
مرحله پنجم
بعد داخل قابلمه ای ۶ پیمانه آب می ریزیم و روی حرارت زیاد می گذاریم تا زودتر به جوش بیاید. بعد ۱ قاشق غذاخوری نمک را به همراه ۱ قاشق غذاخوری روغن به آب اضافه می کنیم. برنج را می شوییم و آب داخل آن را بیرون می ریزیم و به قابلمه می ریزیم.
مرحله ششم
آنگاه حدودا ۷ دقیقه بعد برنج را تست می کنیم اگر اطراف آن نرم و مغزش سفت بود برنج را آبکش می کنیم. قابلمه را روی حرارت کم می گذاریم و کف آن کمی روغن می ریزیم و بسته به تمایل خود ته دیگ نان یا سیب زمینی حلقه شده داخل قابلمه مرتب می چینیم.
مرحله هفتم
بعد از آن ۱ الی ۲ کفگیر برنج داخل قابلمه می ریزیم تا ته دیگ کاملا با آن پوشیده شود و بعد شوید روی آن می پاشیم و لایه بعدی مخلوط گوشت و اسفناج می ریزیم. دقیقا همین طور لایه به لایه از مواد را تکرار می کنیم تا مواد اولیه ما به طور کامل تمام شود.
مرحله هشتم
در انتها کره را با چاقو ورقه ورقه می کنیم و روی برنج به طور پخش می چینیم و درب قابلمه را می گذاریم. اول حرارت را زیاد می کنیم تا بخار داخل قابلمه بپیچد و بعد از گذشت تقریبا ۵ دقیقه حرارت را کم می کنیم تا به مرور زمان طی ۴۵ دقیقه اسفناج پلو پخته شود.
نکته: بهتر است زیر قابلمه از همان ابتدا شعله پخش کن قرار بدهیم.
مرحله نهم
پس از آن که اسفناج پلو حداکثر تا ۱ ساعت پخت دیگر آماده شده است. قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و مخلوط برنج و اسفناج را آرام با کفگیر داخل قابلمه کاملا زیر و رو می کنیم تا ترکیب یکدستی شود. بعد داخل دیس می ریزیم و نوش جان کنید.
مطالب جذاب از سراسر وب
- ۱۵ مدل سرکلیدی پشمالو فانتزی؛ انتخابی کیوت برای کیف و کلیدها
- گوشواره طلای سبک و ظریف؛ ۱۵ طرح ظریف برای استایلهای ساده و شیک
- ۱۵ مدل دستبند فانتزی شیک؛ طراحیهای منحصر به فرد و شیک برای استایلهای فانتزی
- ۱۵ عکس گوشواره طلا گل سه بعدی؛ مدلهای منحصر به فرد و زیبا برای استایل شما
- ۱۵ طرح باحال از دفترچه یادداشت شاین رنگی رنگی؛ برای نوشتن با حس خوب
- ۱۵ مدل کیف دستی زنانه مشکی؛ طراحیهای شیک و کلاسیک برای استایلهای مختلف
- منبع :
- neda