طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز خوشمزه و مجلسی با نکات کامل
طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز
کوکوی لوبیا سبز یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که می توانیم آنرا به صورت مجلسی یا رژیمی درست کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
لوبیا سبز | ۲۵۰ گرم |
پیاز | ۲۰۰ گرم |
هویج | ۲۰۰ گرم |
سیب زمینی | ۲۰۰ گرم |
گوجه فرنگی | ۱ عدد |
گوشت چرخ کرده | ۲۵۰ گرم |
آرد | ۳ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۶ عدد |
زعفران خشک | ۱ قاشق غذاخوری |
فلفل قرمز و فلفل سیاه | نصف قاشق چایخوری |
نمک | به میزان لازم |
کره | به میزان لازم |
طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز
مرحله اول
برای تهیه کوکوی لوبیا سبز مجلسی ابتدا لوبیا سبزها را پاک می کنیم و می شوییم و داخل آبکش می ریزیم و کنار می گذاریم تا آب اضافه آن ها خارج شود.بعد هویچ را با پوست کن تمیز می کنیم و می شوییم و نگینی خرد می کنیم.
مرحله دوم
سپس پیاز را به همراه سیب زمینی پوست می گیریم و می شوییم، روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم. آنوقت لوبیاها را نیز روی تخته در اندازه های متوسط خرد می کنیم و داخل قابلمه ای می ریزیم.
مرحله سوم
حالا ۲ لیوان آب به آن اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم رو به پایین اجازه می دهیم تا بپزد. گوجه فرنگی را نیز می شویییم و داخل آن را کنار می گذاریم و قسمت گوشت آن را روی تخته به صورت نگینی خرد می کنیم.
مرحله چهارم
بعد تابه ای را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و ۱/۳ پیازها را داخل آن می ریزیم و کمی تفت می دهیم، و گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم و مجددا مواد را مخلوط می کنیم و مداوم تفت می دهیم تا کمی سرخ شود و تابه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.
مرحله پنجم
داخل تابه ای دیگر ۵۰ گرم کره قرار می دهیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا کمی آب شود. بعد سیب زمینی و هویج های خرد شده را به آن می افزاییم و به مدت ۵ دقیقه مداوم کل مواد را تفت می دهیم تا کمی نرم و پخته شوند.
مرحله ششم
انوقت لوبیا سبزهای پخته شده را به آن اضافه می کنیم و بلافاصله پیاز را نیز می افزاییم. به مدت ۵ دقیقه دیگر، مداوم تفت می دهیم، تا مواد کمی نرم و نیم پز شوند.
مرحله هفتم
پس از این زیر شعله را خاموش می کنیم تا مواد خنک شوند. بعد گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم. همین طور گوجه فرنگی ها را نیز به همراه تخم مرغ ها می افزاییم. بلافاصله زعفران، فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک، آرد را یکی یکی به مایه کوکو اضافه می کنیم.
مرحله هشتم
آنگاه همگی مواد را کاملا زیر و رو می کنیم تا کاملا آغشته به طعم یکدیگر شوند. ظرفی ترجیحا تفلون، کف و دیواره های آن را چرب می کنیم.
مرحله نهم
در انتها مایه کوکو را داخل ظرف می ریزیم و با پشت قاشق سطح روی آن را صاف می کنیم و داخل فر قرار می دهیم تا با درجه حرارت ۱۷۰ سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه بپزد.
مرحله دهم
پس از پخت کوکو را چک می کنیم و اگر خوب پخته شده بود از داخل بیرون می آوریم و با هر چه تمایل دارید روی آن را تزئین کنید. با خیارشور و سس نوش جان کنید.
مطالب جذاب از سراسر وب
- منبع :
- souzan_shariat