طرز تهیه کوکوی بادمجان خوشمزه و مجلسی با نکات کامل
طرز تهیه کوکوی بادمجان
کوکوی بادمجان یکی از انواع غذاهای خوشمزه و معروف در خاورمیانه است که با ترکیبات بسیار متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه کوکوی بادمجان در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بادمجان | ۴ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
جعفری | ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری |
سیب زمینی متوسط | ۱ عدد |
سیر | ۲ حبه |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و زردچوبه و فلفل سیاه | به میزان لازم |
آرد | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر سوخار | ۱ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۳ عدد |
طرز تهیه کوکوی بادمجان
مرحله اول
برای تهیه کوکوی بادمجان مجلسی ابتدا بادمجان هار پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و به صورت حلقه ای خرد می کنیم و داخل کاسه ای می ریزیم و با ریختن کمی نمک روی آنها نمک سود می کنیم و کنار می گذاریم تا ۳۰ دقیقه استراحت کند.
مرحله دوم
بعد پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی ریز خرد می کنیم. حبه های سیر را پوست می گیریم و می شوییم و کنار می گذاریم. کمی جعفری را می شوییم و آب آن را با دستمال می گیریم و داخل خرد کن می ریزیم و ریز شده تحویل می گیریم.
مرحله سوم
حالا تابه ای را روی حرارت ملایم قرار می دهیم. مقداری روغن داخل آن می ریزیم و پیازها را تفت می دهیم، تا کمی نرم و سرخ شوند. بعد داخل پیاله ای می ریزیم و کنار می گذاریم.
مرحله چهارم
بلافاصله حلقه های بادمجان را داخل تابه می چینیم و صبر می کنیم تا نیم پز شوند. نیاز نیست آن ها را سرخ کنیم. بعد آنها را بر می گردانیم تا طرف دیگرشان نیز نرم شوند.
مرحله پنجم
آنوقت بادمجان های تفت داده را روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا کاملا روغن آنها گرفته شود. سیب زمینی را نیز پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم.
مرحله ششم
سپس همگی مواد اعم از : سیب زمینی، پیازداغ، بادجان ها، جعفری و سیر را داخل خردکن یا میکسر می ریزیم و پوره شده از دستگاه تحویل می گیریم.
مرحله هفتم
وقتی خوب مواد میکس شدند داخل کاسه ای می ریزیم و از چاشنی هایی نظیر زردچوبه، نمک، فلفل سیاه می ریزیم. برای اینکه کوکو رنگ زیباتری داشته باشد نیز زعفران اضافه می کنیم.آرد، آرد سوخاری
مرحله هشتم
پس از افزودن ادویه ها؛ آرد را به همراه آرد سوخاری اضافه می کنیم. تخم مرغ ها را یکی یکی داخل پیاله ای می شکنیم و در صورت سالم بودن به مایه کوکو می افزاییم.
مرحله نهم
آنگاه همگی مواد را خوب زیر و رو می کنیم تا کاملا یکدست و مخلوط شوند. تابه ای روی حرارت کم قرار می دهیم و روغن سرخ کردنی داخل آن می ریزیم و تامل می کنیم تا داغ شود.
مرحله دهم
حالا با قاشق از مایه بر می داریم و داخل تابه می ریزیم و سریع با پشت قاشق روی مایه کمی فشار می دهیم تا صاف شود و اطراف آن را مرتب می کنیم. صبر می کنیم تا با حرارت کم آرام سرخ شوند.
مرحله یازدهم
سپس یک طرف کوکوها که سرخ شد، آنها را بر می گردانیم تا طرف دیگرشان نیز سرخ شود. کوکوهای بادمجان که سرخ شدند داخل ظرفی قرار می دهیم و با انواع سس ها و یا خیارشور و گوجه فرنگی نوش جان کنید.
مطالب جذاب از سراسر وب
- منبع :
- setare_life75