طرز تهیه همبرگر خوشمزه و مجلسی با نکات کامل و مهم

طرز تهیه همبرگر

طرز تهیه همبرگر مخصوص طرز تهیه همبرگر مک دونالد طرز تهیه همبرگر معمولی خانگی دانلود طرز تهیه همبرگر خانگی طرز تهیه همبرگر خانگی با گوشت چرخ کرده طرز تهیه همبرگر مرغ طرز تهیه همبرگر گوشت طرز تهیه همبرگر خانگی اپارات

همبرگر یکی از انواع غذاهای معروف آلمان است که با دستورهای بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه همبرگر در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوساله چرخ کرده۶۰۰ گرم
پیاز متوسط۲ عدد
شیر۱/۴ پیمانه
مغز نان باگت۱ پیمانه
آرد سوخاری۱ پیمانه
سس خردل۱ ق چ
خامه۱ ق چ
نمک۱ ق چ
فلفل سیاه۱ ق چ
زرده تخم مرغ۱ عدد

طرز تهیه همبرگر

مرحله اول

برای تهیه همبرگر مجلسی ابتدا گوشت را بعد از چرخ کردن داخل کیسه ای قرار می دهیم و داخل یخچال قرار می دهیم تا یک شب در یخچال بماند و فردا با همان خونابه ای که از خود پس داده است خوب ورزش می دهیم.

مرحله دوم

پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم و کنار می گذاریم. گوشت ورز داده شده را داخل تابه ای که سرد است قرار داده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و سریع تا ۱۰ می شماریم و بلافاصله از روی حرارت بر می داریم و گوشت را با دست جمع می کنیم و از بالا به پایین ورز می دهیم تا از حرارت بیافتد و سرد شود، دوباره مجددا همین کار را سه مرتبه انجام می دهیم.

مرحله سوم

حرکت ورز دادن گوشت باعث می شود که چسبندگی ایجاد شود. بعد از اینکه بار سوم نیز گوشت را روی حرارت گذاشتیم و ۱۰ ثانیه ماند و ورز دادیم و خنک شد، آب پیاز را می گیریم و داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم و گوشت را به آن اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

سپس شیر را کم کم داخل مغز نان باگت می ریزیم و با قاشق آن ها را مخلوط می کنیم تا نان کاملا نرم شود و کافی است. (امکان دارد همه مقدار شیر زیاد باشد و با مخلوط نان شل شود)

مرحله پنجم

بعد مخلوط نان باگت و شیر را به همراه سس خردل و خامه و نمک، فلفل سیاه و زرده تخم مرغ به گوشت اضافه می کنیم و با دست کمی ورز می دهیم تا کاملا مواد با یکدیگر مخلوط و یکدست شود.

مرحله ششم

حالا روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و داخل یخچال قرار می دهیم تا به مدت ۳۰ دقیقه الی ۱ ساعت مایه همبرگر استراحت کند. یک عدد آجر را کاملا با فویل می پوشانیم و کنار می گذاریم.

مرحله هفتم

زمانیکه تایم استراحت گذشت، تابه ای را روی حرارت ملایم می گذاریم تا به مدت تقریبا ۵ دقیقه گرم شود.

مرحله هشتم

بلافاصله نایلونی را روی درب دبه قرار می دهیم و اندازه یک نارنگی متوسط از مایه همبرگر بر می داریم و به صورت دایره با دست به آن فرم می دهیم و داخل آرد سوخاری می غلطانیم و بعد روی نایلون می گذاریم و مجددا یک نایلون دیگر روی آن قرار می دهیم و با ست فشار می دهیم تا مایه کاملا پرس شود.

مرحله نهم

بعد از گذشت ۵ دقیقه داخل تابه ۲ قاشق غذاخوری روغن مخصوص سرخ کردنی می ریزیم و مایه همبرگر پرس شده را داخل تابه قرار می دهیم و آجر را روی همبرگر می گذاریم تا به مدت ۳ دقیقه همبرگر مغز پخت شود.

مرحله دهم

پس از گذشت ۳ دقیقه آجر را بر می داریم و همبرگر را بر می گردانیم و مجددا آجر را روی آن قرار می دهیم تا طرف دیگر آن نیز به مدت ۳ دقیقه سرخ شود.

مرحله یازدهم

همگی همبرگرهای سرخ شده  بی نظیر را به همین شکل آماده می کنیم و داخل نان باگت قرار می دهیم و همراه با سس مورد علاقه و خیار شور و گوجه فرنگی و کاهو نوش جان کنید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 7 آذر 1401
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.