طرز تهیه حلیم بادمجان خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه حلیم بادمجان

طرز تهیه حلیم بادمجان اصفهانی تصویری طرز تهیه حلیم بادمجان شمالی طرز تهیه حلیم بادمجان بدون گوشت طرز تهیه حلیم بادمجان کشدار طرز تهیه حلیم بادمجان شیرازی طرز تهیه حلیم بادمجان بازاری طرز تهیه حلیم بادمجان با گوشت چرخ کرده طرز تهیه حلیم بادمجان با لوبیا سفید

حلیم بادمجان از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که می توانید آنرا به دو صورت ساده و مجلسی درست کنید، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه حلیم بادمجان در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گردن یا سر دست۱ کیلو
بادمجان۳ کیلو
برنج خامنصف لیوان
کشک۵۰۰ گرم
زعفران حل شدهبه میزان لازم
نعناع داغبه میزان لازم
پیاز داغ و سیر داغ۵ ق س
روغن۱۰۰ گرم
زردچوبه، فلفل سیاه، نمکبه میزان لازم
پیاز۱ عدد

طرز تهیه حلیم بادمجان

مرحله اول

برای تهیه حلیم بادمجان ابتدا گردن گوسفند را داخل قابلمه ای قرار می دهیم و یک عدد پیاز را پوست می گیریم و به چهار قسمت تقسیم می کنیم و به آن اضافه می کنیم و کمی فلفل سیاه نیز روی آن می پاشیم و با ۶ الی ۷ لیوان آب اجازه می دهیم تا با حرارت بسیار ملایم کاملا مغز پخت شود.

مرحله دوم

بعد از اینکه گوشت کاملا پخته شد داخل میکسر یا غذاساز می ریزیم تا پوره شود و آب آن که حدودا ۴ لیوان باید باشد را کنار می گذاریم تا برای داخل حلیم بادمجان از آن استفاده کنیم.

مرحله سوم

حالا بادمجان ها را پوست می گیریم و می شوییم و داخل تابه ای سرخ می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله چهارم

پس از آن روغن را داخل قابلمه ای می ریزیم و حرارت را کم می کنیم، بادمجان های سرخ شده را به آن اضافه می کنیم و حدودا نصف قاشق غذاخوری زردچوبه به آن اضافه می کنیم و در گوشه ای از قابلمه برنج خام را هم می ریزیم و کمی فلفل سیاه و نمک نیز به آن می افزاییم.

مرحله پنجم

سپس ۴ لیوان آب گوشت را به آن اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا با حرارت بسیار ملایم جوش بزند و برنج و بادمجان ها کاملا مغز پخت و له شوند.

مرحله ششم

زمانیکه مواد کاملا پخته و له شدند داخل غذاساز می ریزیم و پوره شده تحویل می گیریم و مجددا داخل قابلمه می ریزیم و گوشت میکس را به آن اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

آنوقت داخل تابه ای کوچک ۱ قاشق غذاخوری روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا کمی داغ شود و از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم و بلافاصله نعناع خشک را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند و بوی خامی آن گرفته شود آنوقت به مواد می افزاییم.

مرحله هشتم

همچنین پیاز داغ را به همراه کشک، سیرداغ و در آخر زعفران را نیز به مواد اضافه می کنیم. خرارت را کم می کنیم و همگی مواد را زیر و رو می کنیم تا کاملا مخلوط شوند.

مرحله نهم

در آخر حلیم بادمجان جاافتاده را در ظرف مورد نظرمان می ریزیم و با نعناع داغ و پیازداغ تزئین می کنیم و نوش جان کنید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 12 آذر 1401
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.