طرز تهیه کوکوی گردو خوشمزه و مجلسی با نکات کامل
طرز تهیه کوکوی گردو
آغوز در زبان گیلانی به معنی گردو است. یکی از متفاوت ترین طعم غذاها برای خطه گیلان است که برای یکبار هم که شده می طلبد آنها را تجربه کنیم. آغوز کوکو یکی از آن طعم های متفاوت و خوشمزه ای است که جا دارد آن را با برنج کته تجربه کنید و لذت ببرید. در اینجا برای شما دوستداران سایت میریتو طرز تهیه آن را آورده ایم تا درست کنید و در لیست غذاهای هفتگی تان قرارش دهید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی متوسط | ۲ عدد |
گردو | ۱ لیوان |
تخم مرغ | ۶ عدد |
پیاز متوسط | ۱ عدد |
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه | به میزان لازم |
طرز تهیه کوکوی گردو
مرحله اول
ابتدا سیب زمینی ها را تمیز می شوییم و داخل قابلمه ای قرار می دهیم. تا سطح روی آنها آب می ریزیم و روی حرارت ملایم اجازه می دهیم تا آبپز شوند.
مرحله دوم
سپس گردوها را آسیاب می کنیم و کنار می گذاریم. پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و داخل کاسه ای بزرگ رنده ریز می کنیم.
مرحله سوم
حالا سیب زمینی ها را با چنگال تست می کنیم اگر پخته بودند، آنها را داخل صافی قرار می دهیم و کنار می گذاریم تا خنک شوند. بعد پوستشان را می گیریم و رنده ریز می کنیم و به پیاز می افزاییم.
مرحله چهارم
آنوقت گردو آسیاب شده را هم اضافه می کنیم. همچنین تخم مرغ ها را یکی یکی داخل پیاله ای می شکنیم و در صورت سالم بودن به مایه کوکو می افزاییم.
مرحله پنجم
پس از آن ادویه ها که شامل فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه، نمک است را اضافه می کنیم. با قاشق خوب همگی مواد را زیر و رو می کنیم تا کاملا مخلوط شوند.
مرحله ششم
وقتی مایه آماده شد، تابه را روی حرارت کم می گذاریم و روغن مخصوص سرخ کردنی داخل آن می ریزیم و تامل می کنیم تا کمی گرم شود.
مرحله هفتم
بعد بیکباره مایه کوکو را داخل تابه می ریزیم و سریع با قاشق آن را پخش می کنیم و روی مایه را صاف می کنیم. درب تابه را می گذاریم و تامل می کنیم تا به مدت تقزیبا ۱۵ دقیقه کوکو بپزد.
مرحله هشتم
بهتر این است که بعد ۱۵ دقیقه کوکو را بررسی کنیم، اگر سرخ شده بود، با کفگیر از وسط آن را برش می دهیم و آرام برش ها را بر می گردانیم تا طرف دیگر کوکو نیز بپزد و سرخ شود.
مرحله نهم
در آخر کوکو گردو پخته شده را داخل بشقابی قرار می دهیم و با خیارشور و گوجه فرنگی و سس مورد علاقتان نوش جان کنید.
مطالب جذاب از سراسر وب
- منبع :
- shoore.cooli