طرز تهیه سالاد لبو و انار مجلسی و خوشمزه با نکات کامل

طرز تهیه سالاد لبو و انار

سالاد لبو و انار و گردو سالاد انار و لبو و کلم قرمز طرز تهیه سالاد لبو و کاهو سالاد لبو و کلم سالاد لبو و هویج سالاد لبو و سیب زمینی انواع سالاد لبو

سالاد لبو و انار از سالادهای خوشرنگ فصل زمستان است که طعمی ملس دارد و معمولا به همراه غذاهای سنتی سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه سالاد لبو و انار در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
لبو۲ عدد
انار۲ عدد
سینه مرغ۳۰۰ گرم
لوبیا قرمز۱ پیمانه
پیاز قرمز۱ عدد
گردو۵۰ گرم
گشنیز و شوید۱ دسته کوچک
سس مایونز۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه سالاد لبو و انار

مرحله اول

برای تهیه سالاد لبو و انار ابتدا لوبیا قرمزها را می شوییم و داخل کاسه ای پر از آب سرد می ریزیم و کنار می گذاریم تا به مدت ۶ ساعت خیس بخورد. بعد قابلمه ای کوچک را به اندازه دو بند انگشت پر آب می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله دوم

سپس آب که در حال جوشیدن بود، آب داخل کاسه محتوی لوبیا را بیرون می ریزیم و لوبیاها را به آب در حال جوش اضافه می کنیم. حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم تا به مدت ۱ الی ۲ ساعت بسته به نوع لوبیا مغز پخت شوند.

مرحله سوم

حالا شیرجوش را تا نیمه پر آب می کنیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا به جوش بیاید. یک عدد پیاز کوچک را پوست می گیریم و می شوییم. زمانیکه آب در حال جوشیدن بود مرغ را به آب اضافه می کنیم و بلافاصله پیاز و مقدار کمی زردچوبه به آن می افزاییم.

مرحله چهارم

بعد صبر می کنیم تا با حرارت ملایم به مدت ۱ ساعت کاملا سینه مرغ پخته شود. لبوها را می شوییم و پوست روی آن را می گیریم و به صورت حلقه ای برش می دهیم و داخل قابلمه ای کوچک قرار می دهیم و تا تقریبا ۲ بند انگشت آب روی آن می ریزیم و روی حرارت ملایم رو به کم اجازه می دهیم تا بپزد.

مرحله پنجم

پس از اینکه مواد پختنی را گذاشتیم تا بپزند، باقی مواد سالاد را آماده می کنیم. گشنیز و شوید تازه را پاک می کنیم و می شوییم و داخل آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آنها خارج شود. بعد روی تخته آشپزخانه آنها را ریز خرد می کنیم.

مرحله ششم

وقتی شوید و گشنیز را خرد کردیم داخل کاسه بزرگی می ریزیم. پیاز قرمز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته به صورت نگینی خرد می کنیم و به شویدها اضافه می کنیم. انارها را هم دانه می کنیم و به دیگر مواد سالاد می افزاییم.

مرحله هفتم

زمانیکه سینه مرغ پخته شد روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و به صورت نگینی با چاقو خرد می کنیم و به مواد می افزاییم. لوبیا قرمزها را هم چک می کنیم،اگر پخته بودند داخل آبکش می ریزیم و اجازه می دهیم تا آب اضافه آنها خارج شود و بعد به سالاد اضافه می کنیم.

مرحله هشتم

بعد از اینکه لبوها نیز پخته شدند به صورت نگینی خرد می کنیم به دیگر مواد اضافه می کنیم. گردوها را نیز با چاقو ریز خرد می کنیم و همراه با سس مایونز به سالاد می افزاییم. ادویه ها که شامل کمی نمک و فلفل سیاه است را نیز روی مواد می ریزیم.

مرحله نهم

در آخر با قاشق همگی مواد را زیر و رو می کنیم تا کاملا مواد سالاد با سس و ادویه ها آغشته شود و سالاد یکدست شود. سالاد لبو و انار آماده شده را داخل ظرف سرو می ریزیم و نوش جان کنید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 30 دی 1401
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.