طرز تهیه سالاد سزار با مرغ خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه سالاد سزار با مرغ

طرز تهیه سس سالاد سزار رستورانی طرز تهیه سس سالاد سزار خانگی طرز تهیه سالاد سزار رژیمی با مرغ طرز تهیه سالاد سزار با فیله سوخاری سنسو طرز تهیه سالاد سزار سامان گلریز طرز تهیه سالاد سزار با مرغ سوخاری پنیری طرز تهیه فیله مرغ سالاد سزار سالاد سزار اصل

سالاد سزار یکی از محبوب ترین سالادهای کشور ایتالیا است که با ترکیبات و سس های متنوعی سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه سالاد سزار با مرغ در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کاهو۱ عدد
سینه مرغنصف ۱ سینه مرغ
نان تست۳ عدد
روغن زیتون۳ قاشق غذاخوری
سیر۱ حبه
تخم مرغ۱ عدد
پودر سوخاریبه مقدار لازم
گوجه گیلاسی( در صورت دلخواه)۳ الی ۴ عدد
پنیر پارمسانبه میزان دلخواه
زیتون۳ الی ۴ عدد
فلفل، نمک، زردچوبهبه مقدار لازم
آویشن، پاپریکا، ادویه کاریبه مقدار لازم
مواد لازم برای سس
سس مایونز۳ قاشق غذاخوری
سس خردل۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
آب۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه سالاد سزار با مرغ

مرحله اول

برای تهیه سالاد سزار ابتدا کاهوها را پر پر می کنیم و می شوییم و داخل آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آنها خارج شود. بعد ادویه ها که شامل آویشن، پاپریکا، ادویه کاری، فلفل، نمک، زردچوبه است را به همراه ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون داخل کاسه ای می ریزیم و با قاشق آنها را کاملا زیر و رو می کنیم.

مرحله دوم

سپس فرچه را داخل ترکیب ادویه ها می زنیم و روی سینه مرغ بطوری که کاملا با ادویه ها کاور شود می کشیم و کنار می گذاریم تا کمی طعم دار شود.

مرحله سوم

حالا نان تست ها را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و لبه های آن را با چاقو می بریم. آنوقت آنها را به صورت مکعب های تقریبا ۱/۵ سانتیمتری برش می دهیم.

مرحله چهارم

بعد سیر را پوست می گیریم و رنده ریز می کنیم و با ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون خوب هم می زنیم. فرچه را داخل این ترکیب زده و پشت و رو نان تست ها را کاملا کاور می کنیم. می توانید سیر را حذف کنید و فقط روغن زیتون بزنید.

مرحله پنجم

پس از این تابه ای را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و نان های تست را داخل آن می ریزیم و مداوم آن ها را زیر و رو می کنیم تا نسوزند. همین که کمی سوخاری شدند کافی است. تابه را از روی حرارت بر می داریم و مجددا آن ها را زیر و رو می کنیم تا نسوزند. نان های تست را داخل بشقابی می ریزیم و کنار می گذاریم.

مرحله ششم

آنوقت تخم مرغ را داخل کاسه ای می شکنیم و خوب هم می زنیم و کنار میز کارمان قرار می دهیم. آرد سوخاری را نیز داخل بشقابی ریخته و کنار کاسه محتوی تخم مرغ می گذاریم.

مرحله هفتم

مجددا تابه را روی حرارت ملایم گذاشته و ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون داخل آن می ریزیم و سینه طعم دار شده را اول داخل تخم مرغ فرو می کنیم تا کاملا کاور شود و بعد داخل بشقاب آرد سوخاری قرار می دهیم و هر دو طرف آن را کاملا آغشته به آن کرده و در تابه می گذاریم.

مرحله هشتم

بعد از اینکه یک طرف سینه کاملا سوخاری شد آن را بر می گردانیم تا طرف دیگرش نیز سوخاری شود. کاهو ها را روی تخته آشپزخانه خرد می کنیم و داخل کاسه سرو سالاد می ریزیم.

مرحله نهم

آنگاه سینه مرغ را روی تخته آشپزخانه می گذاریم و با چاقو به صورت عمودی برش می دهیم و با کفگیر به صورت یک تیکه آن را روی کاهوها قرار می دهیم. گوجه های گیلاسی را می شوییم و از وسط نصف می کنیم و روی سالاد به صورت پخش می چینیم.

مرحله دهم

سپس زیتون ها را همراه با نان تست های تفت داده شده روی کاهوها قرار می دهیم. بلافاصله کمی پنیر پارمسان هم، روی سالاد سزار می پاشیم.

مرحله یازدهم

حالا سس را تهیه می کنیم. سس مایونز را داخل کاسه ای می ریزیم و سس خردل، روغن زیتون،آبلیمو، فلفل سیاه، نمک و آب را به آن می افزاییم و آنها را با همزن دستی خوب مخلوط می کنیم و روی سالاد سزار بی نظیرمان می ریزیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : شنبه 26 آذر 1401
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.