طرز تهیه دسر یخچالی قهوه خوشمزه و مجلسی با نکات
طرز تهیه دسر یخچالی قهوه
برای اکثر مهمانی ها خانم ها اهتمام دارند تا حتما یک مدل دسر یا پیش غذا در کنار غذای اصلی داشته باشند و برای تهیه آن گاهی زمان اندکی نیز دارند. با وجود فرصت کم یک دسر خوشمزه که غالب مهمان ها طعم آن را بپسندند خیلی ریسک بالایی دارد. اما نگران نباشید، چون ما در اینجا برای شما دوستداران سایت میریتو طرز تهیه دسر یخچالی قهوه که خیلی فوری و راحت می توانید آن را درست کنید و طرفداران زیادی دارد را برای شما آورده ایم تا تهیه کنید و لذت ببرید.
مواد لازم برای ۴-۶ نفر | |
شیر | ۴ لیوان |
نشاسته ذرت | ۴ قاشق غذاخوری |
شکر | ۴ قاشق غذاخوری |
آرد | ۲ قاشق غذاخوری |
نسکافه( قهوه فوری) | ۲ قاشق غذاخوری |
خامه | ۱۰۰ گرم |
کره | ۱ قاشق غذاخوری |
بیسکویت پتی پور | ۱ بسته |
طرز تهیه دسر یخچالی قهوه
مرحله اول
ابتدا مواد را از یخچال بیرون می آوریم و در دمای محیط قرار می دهیم. شیر را به همراه قهوه فوری یا نسکافه داخل قابلمه ای کمی بزرگ تر از حجم مواد ریخته و بعد روی حرارت کم می گذاریم و با همزن دستی آن ها را خوب هم می زنیم.
مرحله دوم
سپس نشاسته ذرت را هم اضافه می کنیم و با مایه دسر خوب مخلوط می کنیم. حالا آرد را هم به مواد می افزاییم و مجددا با همزن آنها را هم می زنیم.
مرحله سوم
زمانیکه مواد خوب ترکیب شدند شکر را کم کم اضافه می کنیم و با همزن بحدی می زنیم تا کاملا داخل دسر حل شود. بعد به همزدن ادامه می دهیم تا به غلظت فرنی برسد و از روی حرارت بر می داریم.
مرحله چهارم
وقتی دسر به قوام مورد نظر رسید سریع کره را داخل شرجوش می گذاریم و روی حرارت کم، اجازه می دهیم تا ذوب شود و بعد به دسر اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
بعد بلافاصله خامه را نیز اضافه می کنیم و دوباره با همزن دستی خوب دسر را هم می زنیم تا یکدست شود. قابلمه را روی میزکار قرار می دهیم و ظرف پیرکس را هم کنار آن می گذاریم.
مرحله ششم
حالا بیسکویت ها را داخل شیر فرو می کنیم تا کاملا آغشته به آن شود و بعد مرتب کف ظرف آنها را می چینیم. یک ردیف کامل که کف ظرف بیسکویت چیدیم ردیف بعد از مایه دسر می ریزیم و با پشت قاشق روی آن را صاف می کنیم و ردیف بعد مجددا بیسکویت می چینیم و روی آن دسر می ریزیم و همین طور تا آخر ادامه می دهیم.
مرحله هفتم
دقت کنید که ردیف آخر که روی دسر می شود باید حتما دسر قهوه باشد و با قاشق سطح آن را صاف می کنیم و ۲ الی ۳ مرتبه ظرف را روی میزکار می زنیم تا اگر هوا داخل آن است خارج شود و در یخچال قرار می دهیم تا به مدت ۱ الی ۲ ساعت استراحت کند و خودش را بگیرد.
مرحله هشتم
در آخر دسر را از داخل یخچال بیرون می آوریم و روی آن را با پودر کاکائو یا قهوه تزئین می کنیم و نوش جان کنید.
مطالب جذاب از سراسر وب
- منبع :
- sanaz.firoozi72