طرز تهیه سالاد مرغ و انار خوشمزه و مجلس با نکات کامل

طرز تهیه سالاد مرغ و انار

طرز تهیه سالاد مرغ و انار , دستور پخت سالاد مرغ و انار

در گذشته قالب سالاد های پر طرفدار که اکثر افراد جامعه طعم آن را می پسندیدند شاید انگشت شمار بودند، اما امروزه تنوع در آن بسیار زیاد شده است به حدی که برای انواع فصل ها خانم ها سالاد های متفاوتی را تهیه می کنند. ما در اینجا برای شما دوستداران سایت میریتو طرز تهیه سالاد مرغ و انار را آورده ایم که در فصل پاییز یا زمستان می توانید آن را برای انواع مجالس درست کنید و لذت ببرید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغنصف یک عدد
انار۱ عدد
ماست چکیده۱ کاسه
گردو۲ عدد
پیازچه تازه۳ عدد
جعفری تازه۸ الی ۱۰ ساقه یا ۲ قاشق غذاخوری
شوید تازه۶ ساقه
روغن زیتون۱ قاشق غذاخوری
آبلیمو۲ الی ۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفلبه میزان لازم
پیاز کوچک۱ عدد

طرز تهیه سالاد مرغ و انار

مرحله اول

ابتدا داخل قابلمه کوچکی تا نیمه آب می ریزیم و روی حرارت ملایم اجازه می دهیم تا به جوش بیاید. بعد پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و به چهار قسمت برش می دهیم.

مرحله دوم

زمانیکه آب در حال جوشیدن بود پیاز را به همراه سینه مرغ به آن اضافه می کنیم و ۱/۴ قاشق چایخوری زردچوبه به آن می افزاییم و درب قابلمه را می گذاریم تا به مدت ۴۰ دقیقه کاملا پخته شود.

مرحله سوم

حالا تا مغز پخت شدن مرغ باقی مواد را آماده می کنیم. سبزیها که شامل پیازچه، شوید،جعفری است را پاک می کنیم و می شوییم و داخل آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آنها خارج شود.

مرحله چهارم

سپس سبزیها را روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم و یا در خردکن می ریزید و ریز تحویل می گیرید و داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم. انار را می شوییم و از وسط به چهار قسمت تقسیم می کنیم و تمیز آن را دانه می کنیم و به سبزیها می افزاییم.

مرحله پنجم

بعد گردوها را با چاقو خرد می کنیم تا داخل سالاد آن ها را کاملا حس کنیم( می توانید آسیاب هم کنید) و به مواد سالاد می افزاییم. سینه مرغ که پخته شد داخل آبکش قرار می دهیم تا هم خنک شده و آب اضافه آن خارج شود.

مرحله ششم

پس از آنکه مرغ خنک شد روی تخته آشپزخانه می گذاریم و با چاقو به صورت مکعبی خرد می کنیم و به مواد می افزاییم. ماست چکیده را داخل کاسه ای می ریزم و روغن زیتون را به همراه آبلیمو، نمک و فلفل اضافه می کنیم و با قاشق آن ها را خوب هم می زنیم.

مرحله هفتم

وقتی سس یکدست شد طعم آن را می چشیم اگر نیاز بود مجددا به آن ادویه می افزاییم و در غیر این صورت سس آماده شده را روی سالاد می ریزیم و خوب زیر و رو می کنیم تا سس کاملا با سالاد آغشته شود. سالاد مرغ و انار آماده شده را در ظرف سرو ریخته و نوش جان کنید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 6 بهمن 1401
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.