طرز تهیه کوکو شیرین خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه کوکو شیرین

طرز تهیه کوکو شیرین مشهدی طرز تهیه کوکو شیرین قزوینی طرز تهیه کوکو شیرین بدون سیب زمینی طرز تهیه کوکو شیرین خانم گل آور کوکو شیرین خراسان کوکوی شیرین تبریزی کوکو شیرین رزا منتظمی طرز تهیه کوکو شیرین خانم صرافها

کوکوی شیرین یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و معروف ایرانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه کوکو شیرین در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
شکر۲ لیوان
جوهر لیمو½ قاشق چایخوری
آب ۱ لیوان
گلوکز۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
گلاب¼ پیمانه

طرز تهیه کوکو شیرین

 

مرحله اول

برای تهیه کوکوی شیرین خوشمزه ابتدا شکر را داخل قابلمه ای می ریزیم و آب، گلاب را به آن اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا شکر کاملا در آب به مرور زمان حل شود.

نکته: به هیچ عنوان شکر را هم نمی زنیم تا زودتر حل شود.

مرحله دوم

زمانیکه شکر حل شد، زعفران دم کرده را به همراه گلوکز به مواد می افزاییم. جوهر لیمو را داخل کاسه ای می ریزیم و ۲ قاشق غذاخوری آب به آن اضافه می کنیم و با برس آن را آرام مخلوط می کنیم و برس آغشته به جوهر لیمو را روی دیواره داخل قابلمه می کشیم تا شکرک نزند.

مرحله سوم

وقتی شربت غلیظ شد و به قوامی شربت بار رسید، یعنی آماده شده است و باقی جوهر لیمو را داخل آن ریخته و اجازه می دهیم با حرارت کم همچنان قابلمه محتوی شربت روی شعله بماند تا زمان اضافه کردن به کوکو سرد نشده باشد.

 

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی۵۰۰ گرم
تخم مرغ۴ عدد
کره۳۰ گرم
شکر۳ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
وانیل۱ پنس
هلبه میزان لازم

مرحله اول

ابتدا سیب زمینی ها را با اسکاج تمیز می کنیم و می شوییم و داخل قابلمه ای قرار می دهیم و تا سطح روی آنها آب می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا بپزند.

مرحله دوم

سپس سیب زمینی های آبپز شده را داخل آبکش قرار می دهیم تا خنک شوند و پوست آنها را می گیریم و داخل کاسه استیلی می گذاریم و با گوشتکوب کاملا آنها را له می کنیم. تخم مرغ ها را می شکنیم و سریع زرده ها را از سفیده جدا می کنیم و به صورت کاملا مجزا هر کدام را داخل کاسه هایی می ریزیم.

نکته: کاسه محتوی زرده ها باید بزرگ باشد.

مرحله سوم

حالا شکر را به همراه وانیل به زرده ها اضافه می کنیم و با همزن برقی دورمتوسط آنها را هم می زنیم تا رنگ مایه کرم و کمی کشدار شود. آنگاه هل و زعفران را هم به مایه می افزاییم و مجددا با همزن برقی مواد را در حد ترکیب شدن می زنیم.

مرحله چهارم

آنوقت سیب زمینی پوره شده را به مواد اضافه می کنیم و با قاشق مواد را آرام زیر و رو می کنیم تا یکدست شوند. بعد سفیده ها را با همزن برقی بحدی می زنیم که فرم بگیرند و به مایه کوکو می افزاییم و مکررا با قاشق مواد را مخلوط می کنیم تا مایه کوکو یکدست شود.

مرحله پنجم

بعد فر را روشن می کنیم و روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا به مدت ۱۵ دقیقه گرم شود. فرچه را داخل کره نرم شده می زنیم و قالب را با آن کاملا کاور می کنیم و مایه کوکو را داخل آن می ریزیم و با پشت قاشق روی مایه را کاملا صاف می کنیم و در طبقه وسط فر می گذاریم تا به مدت ۳۰ دقیقه کوکو کاملا بپزد.

مرحله ششم

زمانیکه کوکو پخت قالب را از داخل فر بیرون می آوریم و نصف شربت را روی کوکو ریخته و مجددا قالب را در فر قرار می دهیم و گریل را روشن می کنیم تا روی کوکو ها نیز طلایی و زیبا شود.

مرحله هفتم

پس از آنکه کروی کوکو هم طلایی شد قالب را مجددا از داخل فر بیرون می آوریم و باقیمانده شربت را آرام روی کوکو می ریزیم و همان طور قالب را به مدت ۱ ساعت کنار می گذاریم. بعد کوکو را از  داخل قالب بیرون می آوریم و به صورت دلخواه برش می زنیم و در ظرف سرو قرار می دهیم و با زرشک روی آن را تزئین می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : جمعه 12 اسفند 1401
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.