طرز تهیه کوکوی ذرت خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه کوکوی ذرت

طرز تهیه کوکو ذرت با سیب زمینی کوکوی ذرت مجلسی طرز تهیه کوکو ذرت و مرغ طرز تهیه کوکوی مرغ و قارچ طرز تهیه کوکوی نخود کوکو ذرت نی نی سایت طرز تهیه فریتر ذرت طرز تهیه کوکو سیب زمینی

کوکوی ذرت یکی از کوکوهای خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی درست می شود. این کوکوی جذاب را به سلیقه خود می توانید با گوشت قرمز یا گوشت مرغ درست کنید، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه کوکوی ذرت در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ذرت۱ پیمانه
آرد۱ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای۱ عدد
هویج کوچک۲ عدد
سینه مرغ۲۰۰ گرم
زردچوبه، نمک، فلفل سیاه،زعفران دم کردهبه میزان لازم
تخم مرغ۳ عدد
سیر۲ حبه

طرز تهیه کوکوی ذرت

مرحله اول

برای تهیه کوکوی ذرت ابتدا لپه های ذرت را از برگ و الیاف ابریشمی آن جدا می کنیم تا تمیز شوند.بعد آنها را می شوییم و روی تخته آشپزخانه با چاقو ردیف به ردیف به صورت عمودی لپه ها را از  ریشه جدا می کنیم و  داخل قابلمه ای می ریزیم.

مرحله دوم

سپس ۲ لیوان آب به همراه، ۱ قاشق سوپخوری شکر و ۱/۴ قاشق چایخوری نمک روی آن می ریزیم و با حرارت ملایم رو به کم اجازه می دهیم تا آبپز شود.

مرحله سوم

بسته به جوان یا پیر بودن ذرت ها زمان آن ها متفاوت است،پس سعی کنید از ذرت های تازه استفاده کنید چون زمان پخت آنها کوتاه تر است.بعد داخل قابلمه ای متناسب با حجم سینه مرغ  ۳ الی ۴ لیوان آب می ریزیم.

مرحله چهارم

آنوقت روی حرارت ملایم رو به زیاد می گذاریم تا به جوش بیاید. وقتی که در حال جوشیدن بود سینه مرغ را اضافه می کنیم و کمی فلفل سیاه و زردچوبه روی آن می پاشیم. ۳۰ الی ۴۵ دقیقه برای پخت کافی است.

مرحله پنجم

بعد هویج ها را می شوییم و با پوست کن آنها را تمیز کرده و داخل کاسه ای بزرگ رنده ریز می کنیم. حالا فلفل دلمه ای را می شوییم و کلاهک و هسته های آن را خارج می کنیم و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به هویج اضافه می کنیم.

مرحله ششم

زمانیکه سینه مرغ آبپز شد،داخل صافی قرار می دهیم تا خنک شود و همین طور آب اضافه آن خارج شود. بعد روی تخته آشپزخانه ریش ریش می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله هفتم

پس از اینکه احساس کردیم ذرت ها آبپز شده اند یکی از آنها را بین دو انگشت تست می کنیم، کمی فشار می دهیم اگر نرم بودند، در صافی می ریزیم تا آب اضافه آن ها خارج شود و به مایه کوکو می افزاییم.

مرحله هشتم

مواد اولیه آماده شدند، تخم مرغ ها را یکی یکی در پیاله ای می شکنیم و در صورت سالم بودن به مواد اضافه می کنیم. آرد را از الک رد می کنیم و به مواد می افزاییم.

مرحله نهم

حالا حبه های سیر را پوست می گیریم و می شوییم رنده ریزمی کنیم و به مواد ملحق می کنیم. همگی ادویه ها اعم از زردچوبه، فلفل سیاه، نمک و کمی زعفران دم کرده را نیز اضافه می کنیم.

مرحله دهم

سپس همگی مواد را کاملا زیر و رو می کنیم تا مخلوط و یکدست شوند.

مرحله یازدهم

شما می توانید مرغ ریش شده ر ا به دو روش در کوکو استفاه کنید. یکی اینکه در همین جا با مواد مخلوط کنید و یا اینکه آن را نگه دارید، یک لایه از مایه کوکو داخل تابه بریزید و روی آن مرغ های ریش شده بریزید و بعد روی آن ها مجددا از مایه کوکو بریزید.این کاملا سلیقه ای است.

مرحله دوازدهم

تابه ای را روی حرارت می گذاریم و روغن مخصوص سرخ کردنی به مقدار نیاز داخل آن می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم تا داغ شود.

مرحله سیزدهم

بعد همگی مواد را مجددا مخلوط می کنیم و مرغ ریش شده را اضافه می کنیم . با قاشق از مایه بر می داریم و داخل تابه می ریزیم و با پشت قاشق روی آن را صاف می کنیم. همه مایه کوکو را به همین روش سرخ می کنیم

مرحله چهاردهم

در آخر کوکوها را بر می گردانیم تا طرف دیگر آنها نیز سرخ شود. کوکوهای ذرت را داخل بشقابی می چینیم و با سس مورد نظرتان نوش جان کنید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 1 آذر 1401
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.