طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه خوشمزه و مجلسی با نکات کامل
طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه
باقالی پلو با ماهیچه یکی از غذاهای لاکچری و گران قیمت ایرانی است که معمولا در رستوران های لوکس سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ماهیچه | ۱ عدد یا ۳۰۰گرم |
برنج | ۳ پیمانه |
باقالی پاک شده | ۲ پیمانه |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
شوید خشک | ۱ پیمانه |
هل | ۱ قاشق چایخوری |
دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
زعفران | ۲ قاشق سوپخوری |
پودر گل سرخ | ۱ قاشق سوپخوری |
زردچوبه | ۱ قاشق مرباخوری |
کره | ۵۰ گرم |
روغن | ۳ قاشق سوپخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه
مرحله اول
برای تهیه باقالی پلو با ماهیچه مجلسی ابتدا پخت ماهیچه را انجام می دهیم. پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی خرد می کنیم.
مرحله دوم
بعد داخل قابلمه مورد نظر روغن می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم و پیاز خرد شده را به همراه ماهیچه در آن قرار می دهیم و زردچوبه و فلفل سیاه روی آن می پاشیم و حتما به مدت ۱۵ دقیقه تفت می دهیم تا بوی زهم آن از بین برود و رنگ گوشت آن کاملا تغییر کند.
مرحله سوم
آنوقت حدودا ۳ الی ۴ لیوان آب جوش روی ماهیچه می ریزیم و یک توری زیر قابلمه قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا به مرور زمان پخته شود.
مرحله چهارم
حالا باقالی پلو را می پزیم. برنج را داخل کاسه ای میریزیم و تا سطح روی آن آب سرد می ریزیم تا کمی خیس بخورد. در قابلمه ای ۵ الی ۶ لیوان آب می ریزی و روی حرارت متوسط رو به زیاد قرار می دهیم تا به جوش بیاید.
مرحله پنجم
سپس برنج را می شوییم و آب آن را بیرون می ریزیم و داخل قابلمه آب در حال جوش می ریزیم.آب از جوش می افتد صبر می کنیم تا مجددا به جوش بیاید و آنوقت باقالی های پاک شده را به همراه نمک اضافه می کنیم.
مرحله ششم
پس از این، صبر می کنیم تا اطراف برنج کاملا نرم شود و مغز آن کمی سفت باشد، آنوقت بهترین زمان است که برنج را به همراه باقالی آبکش می کنیم.
مرحله هفتم
بعد کف قابلمه مورد نظر روغن می ریزیم و ته دیگ مورد نظرمان که بنظر سیب زمینی گزینه بهتری است را کف آن می چینیم. کمی از ترکیب برنج و باقالی آبکش شده را با کفگیر داخل قابلمه می ریزیم و کمی شوید خشک، دارچین، هل و پودر گل محمدی روی آن می پاشیم.همین مراحل را مجددا تکرار می کنیم تا برنج تمام شود.
مرحله هشتم
در آخر روی برنج زعفران می ریزیم و کره را همان طور یخ زده با چاقو ورقه ورقه می کنیم و روی پلو به صورت پخش می چینیم و نصف استکان آب دور تا دور برنج می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم.
مرحله نهم
دقت کنید اول حرارت را ۳ الی ۴ دقیقه متوسط می کنیم تا بخار داخل قابلمه بپیچد و بعد حرارت را کم می کنیم تا به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه دیگر باقالی پلو ما پخته شود.
مرحله دهم
اکنون ماهیچه ما کاملا مغز پخت شده است و آب آن غلیظ شده است طعم آن را می چشیم و کمی نمک اضافه می کنیم و داخل ظرف مورد نظر می ریزیم و برای تزئین کمی زرشک روی آن می ریزیم.باقالی پلو را نیز در دیس می کشیم و نوش جان کنید.
مطالب جذاب از سراسر وب
- پیراهن فون سنتی زنانه؛ با این پیراهن میتونی استایل سنتی و شیک رو تجربه کنی.
- مانتو نخی سبز زیتونی؛ این رنگ همیشه حال و هوای خاصی به استایل روزمره میده.
- گوشواره آنتیک طلا؛ انتخابی عالی برای افرادی که به دنبال زیبایی و اصالت هستند!
- گوشواره شکوفه ای بهاری زیبا؛ چگونه با این گوشوارهها استایلی شاد و زنده بسازید؟
- انگشتر نگین الماسی؛ کالکشن جدید ۱۵ عکس از مدلهای بینظیر که دل هرکسی رو میبرد
- منبع :
- foroozanjmshd