طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه برادران کریم طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه در زودپز طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه با رب فیلم طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه گوساله طرز تهیه باقالی پلو با گوشت دونفره طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه بدون رب طرز تهیه باقالی پلو با شوید خشک

باقالی پلو با ماهیچه یکی از غذاهای لاکچری و گران قیمت ایرانی است که معمولا در رستوران های لوکس سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ماهیچه۱ عدد یا  ۳۰۰گرم
برنج۳ پیمانه
باقالی پاک شده۲ پیمانه
پیاز۱ عدد بزرگ
شوید خشک۱ پیمانه
هل۱ قاشق چایخوری
دارچین۱ قاشق چایخوری
زعفران۲ قاشق سوپخوری
پودر گل سرخ۱ قاشق سوپخوری
 زردچوبه۱ قاشق مرباخوری
کره۵۰ گرم
روغن۳ قاشق سوپخوری
نمک۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

مرحله اول

برای تهیه باقالی پلو با ماهیچه مجلسی ابتدا پخت ماهیچه را انجام می دهیم. پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی خرد می کنیم.

مرحله دوم

بعد داخل قابلمه مورد نظر روغن می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم و پیاز خرد شده را به همراه ماهیچه در آن قرار می دهیم و زردچوبه و فلفل سیاه روی آن می پاشیم و حتما به مدت ۱۵ دقیقه تفت می دهیم تا بوی زهم آن از بین برود و رنگ گوشت آن کاملا تغییر کند.

مرحله سوم

آنوقت حدودا ۳ الی ۴ لیوان آب جوش روی ماهیچه می ریزیم و یک توری زیر قابلمه قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا به مرور زمان پخته شود.

مرحله چهارم

حالا باقالی پلو را می پزیم. برنج را داخل کاسه ای میریزیم و تا سطح روی آن آب سرد می ریزیم تا کمی خیس بخورد. در قابلمه ای ۵ الی ۶ لیوان آب می ریزی و روی حرارت متوسط رو به زیاد قرار می دهیم تا به جوش بیاید.

مرحله پنجم

سپس برنج را می شوییم و آب آن را بیرون می ریزیم و داخل قابلمه آب در حال جوش می ریزیم.آب از جوش می افتد صبر می کنیم تا مجددا به جوش بیاید و آنوقت باقالی های پاک شده را به همراه نمک اضافه می کنیم.

مرحله ششم

پس از این، صبر می کنیم تا اطراف برنج کاملا نرم شود و مغز آن کمی سفت باشد، آنوقت بهترین زمان است که برنج را به همراه باقالی آبکش می کنیم.

مرحله هفتم

بعد کف قابلمه مورد نظر روغن می ریزیم و ته دیگ مورد نظرمان که بنظر سیب زمینی گزینه بهتری است را کف آن می چینیم. کمی از ترکیب برنج و باقالی آبکش شده را با کفگیر داخل قابلمه می ریزیم و کمی شوید خشک، دارچین، هل و پودر گل محمدی روی آن می پاشیم.همین مراحل را مجددا تکرار می کنیم تا برنج تمام شود.

 مرحله هشتم

در آخر روی برنج زعفران می ریزیم و کره را همان طور یخ زده با چاقو ورقه ورقه می کنیم و روی پلو به صورت پخش می چینیم و نصف استکان آب دور تا دور برنج می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم.

 مرحله نهم

دقت کنید اول حرارت را ۳ الی ۴ دقیقه متوسط می کنیم تا بخار داخل قابلمه بپیچد و بعد حرارت را کم می کنیم تا به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه دیگر باقالی پلو ما پخته شود.

مرحله دهم

اکنون ماهیچه ما کاملا مغز پخت شده است و آب آن غلیظ شده است طعم آن را می چشیم و کمی نمک اضافه می کنیم و داخل ظرف مورد نظر می ریزیم و برای تزئین کمی زرشک روی آن می ریزیم.باقالی پلو را نیز در دیس می کشیم و نوش جان کنید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 14 آبان 1401
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.