طرز تهیه گوش فیل خوشمزه و مجلسی با نکات کامل
طرز تهیه گوش فیل
گوش فیل یکی از شیرینی های محبوبی است که بیشتر در ماه مبارک رمضان برای سفره های افطار از آن استفاده می شود. مواد ساده و قابل دسترسی دارد که می توانید در منزل آن را تهیه کنید، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه گوش فیل در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
شیر | ۱ فنجان سر خالی |
آب | ۱ لیوان |
شکر | ۲ لیوان |
آرد | ۱ لیوان |
تخم مرغ | ۱ عدد |
روغن جامد | ۳ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
ماست چکیده | ۱ قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق مربا خوری |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق چایخوری |
گلاب | ۱ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه گوش فیل
مرحله اول
برای تهیه گوش فیل ابتدا شربت بار را تهیه می کنیم. آب را داخل قابلمه ای کوچک می ریزیم و روی حرارت کم می گذاریم. شکر را تدریجی به آن می افزاییم و با قاشق هم می زنیم تا داخل آب حل شود و دیگر شربت را هم نمی زنیم.
مرحله دوم
سپس حرارت را بیشتر می کنیم و اجازه می دهیم تا شربت به غلظت مطلوب برسد. وقتی قوام یافت آب لیمو ترش را همراه با زعفران و گلاب به آن اضافه می کنیم و با قاشق آن ها را در حد مخلوط شده هم می زنیم .
مرحله سوم
پس از آنکه شربت را هم زدیم ۳ دقیقه بعد قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و اجازه می دهیم تا خنک شود. حالا مواد گوش فیل را آماده می کنیم. تخم مرغ را داخل کاسه ای بزرگ می شکنیم و بعد شیر و روغن را به آن می افزاییم.
مرحله چهارم
حالا همگی مواد را با دور متوسط همزن مخلوط می کنیم و بعد بیکینگ پودر را همراه با ماست به آن اضافه می کنیم. بلافاصله ۲ قاشق غذاخوری از شربت سرد شده را هم به مایه اضافه می کنیم و مجددا آنها را با همزن مخلوط می کنیم.
مرحله پنجم
آنوقت آرد را از الک رد می کنیم و به تدریج به مایه اضافه می کنیم و آرام با قاشق مواد را مخلوط می کنیم تا جایکه مایه تبدیل به خمیر شده و راحت با دست جمع شود. فرچه ای را آغشته به روغن می کنیم و کاسه ای بزرگ، تقریبا ۲ برابر حجم خمیر را انتخاب می کنیم و با فرچه کاملا کف و دیواره های آن را چرب می کنیم، و خمیر را داخل آن قرار می دهیم.
نکته: باید به حدی آرد اضافه کنیم که دیگر خمیر به دست نچسبد.
مرحله ششم
بعد روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و در جای گرمی قرار می دهیم تا به مدت ۲ ساعت خمیر استراحت کند. بعد از آن قابلمه ای کوچک را روی حرارت کم می گذاریم و روغن مخصوص سرخ کردنی در حد شناور داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا به مرور زمان داغ شود.
مرحله هفتم
در این مدت که روغن در حال داغ شدن است، خمیر را از داخل کاسه بیرون می آوریم و روی سطح کار کمی آرد می ریزیم و خمیر را روی آن قرار می دهیم و با وردنه آن را باز می کنیم تا به ضخامت ۳ میلی متر برسد.
نکته: دقت کنید که کمتر از ۳ میلی متر ضخامت خمیر نباشد چون در نهایت گوش فیل ها خوب پف نخواهند کرد.
مرحله هشتم
آنگاه خمیر را با هر نوع کاتری که تمایل دارید برش بزنید و خمیرهای برش خورده را کم کم داخل روغن داغ شده قرار می دهیم و صبر می کنیم تا پف کنند و یک طرف آن ها کمی طلایی و سرخ شود و بعد با کفگیر سوراخ دار آنها را بر می گردانیم تا طرف دیگر آنها نیز سرخ شود.
مرحله نهم
بعد از آنکه گوش فیل ها سرخ و طلایی شدند آنها را از داخل روغن بیرون می آوریم و در توری قرارمی دهیم تا ۳۰ ثانیه روغن اضافه آنها خارج شود و بعد داخل شربت سرد شده قرار می دهیم.
مرحله دهم
حالا بعد از تقریبا ۳۰ ثانیه که گذشت گوش فیلها را از داخل شربت بیرون یم آوریم و در صافی می گذاریم تا شهد اضافه آنها خارج شود و در ظرف مرود نظر آنها را می چینیم. نوش جان
مطالب جذاب از سراسر وب
- منبع :
- cake_maria_62