طرز تهیه شیرینی جبنیه خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه شیرینی جبنیه

طرز تهیه شیرینی جبنیه , دستور پخت شیرینی جبنیه

شیرینی جبنیه یکی از شیرینی هایی است که شباهت زیادی به گوش فیل دارد و یکی از شیرینی های عربی محسوب می شود، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه شیرینی جبنیه در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.

مواد لازم شیرینی جبنیه
تخم مرغ۱ عدد
شکر۱ قاشق غذاخوری
خمیر مایه فوری۱٫۵ قاشق غذاخوری
پنیر کیبی مثلثی۸ عدد
شیر مایع¼ لیوان
نمک۱ پنس
روغن۱ قاشق غذاخوری
عسلبه میزان لازم
آرد۲ لیوان

طرز تهیه شیرینی جبنیه

مرحله اول

برای تهیه شیرینی جبنیه ابتدا تخم مرغ را داخل پیاله ای می شکنیم و در صورت سالم بودن داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم. بعد شکر را به همراه نمک،شیر و خمیر مایه فوری به آن اضافه می کنیم و با همزن برقی دور کند در حد ترکیب شدن مواد هم می زنیم.

مرحله دوم

وقتی مایه یکدست شد، پنیر کیبی را همراه با روغن به مواد می افزاییم و دوباره مواد را مخلوط می کنیم تا مایه منسجمی داشته باشیم. آرد را از الک رد می کنیم و کم کم به باقی مواد اضافه می کنیم و با لیسک خوب آن ها را زیر و رو می کنیم تا جایکه حالت خمیر به خود بگیرد.

نکته: به جای پنیر کیبی می توانید پنیر شیشه ای را جایگزین کنید.

مرحله سوم

زمانیکه مایه حالت خمیر گرفت کف دستمان را چرب می کنیم و خمیر را جمع می کنیم به احتمال زیاد چیزی از آرد باقی نخواهد ماند. حدودا ۱۰ دقیقه خمیر را ورز می دهیم تا هوای داخل آن خارج شود. خمیر نرم و یکدست شده است.

مرحله چهارم

حالا  کاسه ای دو برابر مقدار خمیر را انتخاب می کنیم و فرچه را آغشته به روغن می کنیم. کف و دیواره های آن را چرب می کنیم و خمیر را داخل آن قرار می دهیم. روی آن را با سلفون می پوشانیم و در جای گرمی می گذاریم تا حجم آن تقریبا دو برابر شود.

مرحله پنجم

بعد از گذشت ۱ ساعت، روی میز کار کمی آرد می پاشیم و خمیر را بررسی می کنیم حجم آن دو برابر شده است با دست داخل کاسه کمی ورزش می دهیم و بعد روی میز کار قرارش می دهیم و مجددا ورز می دهیم تا هوای آن خارج شود.

مرحله ششم

آنوقت با وردنه خمیر را پهن می کنیم و با کاتر هر مدلی که تمایل داریم آن را قالب می زنیم. تابه یا قابلمه ای کوچک با عمق زیاد را روغن شناور می ریزیم و روی حرارت کم اجازه می دهیم تا روغن به مرور زمان داغ شود.

نکته: اگر قابلمه با عمق زیاد را انتخاب کردید بدانید که بدلیل کوچک بودن زمان بیشتر خواهد برد تا آن ها را سرخ کنید.

مرحله هفتم

وقتی روغن داغ شد خمیرهای قالب زده را ۵ تایی داخل قابلمه قرار می دهیم تا به مرور زمان پف کنند. بعد از آنکه یک طرف آنها سرخ و طلایی شد با کفگیر سوراخ دار آن ها را بر می گردانیم تا طرف دیگر آنها هم سرخ شود.

مرحله هشتم

پس از آنکه شیرینی ها سرخ شدند، آنها را در توری قرار می دهیم تا به مدت تقریبا ۳۰ ثانیه روغن اضافه آن ها خارج شود و بعد داخل شربت بار یا عسل که از قبل رقیق کرده ایم قرار می دهیم. بعد آنها را خارج می کنیم و مجددا در توری می گذاریم و بعد از آنکه اضافه شهد آنها خارج شد، شیرینی جبنیه ها را در ظرف سرو می چینیم و نوش جان کنید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 21 فروردین 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.