طرز تهیه خورش کدو حلوایی خوشمزه و مجلسی با نکات کامل
طرز تهیه خورش کدو حلوایی
خورش کدو حلوایی یکی از پیشنهادات مناسب برای شب یلدا است که علاوه بر طعم بسیار خوب، رنگ و لعاب بسیار جذابی نیز دارد، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه خورش کدو حلوایی در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
کدوحلوایی | ۵۰۰ گرم |
مرغ | ۴ تکه |
آلو | ۲۵۰ گرم |
پیاز بزرگ | ۱ عدد |
زعفران | ۱ قاشق غذاخوری |
به | ۱ عدد |
پیاز داغ | ۱/۲ پیمانه |
شکر | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
لیمو | ۱ قاشق غذاخوری |
فلفل | ۱ قاشق چایخوری |
زردچوبه | ۱ قاشق مربا |
هل | ۱ قاشق مربا |
رب گوجه فرنگی (در صورت تمایل) | ۱ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه خورش کدو حلوایی
مرحله اول
برای تهیه خورش کدو حلوایی خوشمزه ابتدا آلوها را داخل کاسه ای می ریزیم و ۱ لیوان آب جوش روی آن ها ریخته و به مدت ۳۰ دقیقه اجازه می دهیم تا خیس بخورند. پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه ریز نگینی خرد می کنیم.
مرحله دوم
بعد ۲ قاشق غذاخوری روغن داخل تابه ای می ریزیم و روی حرارت ملایم و متناسب با تابه قرار می دهیم. پیازهای خرد شده را داخل تابه می ریزیم و بلافاصله تکه های مرغ را نیز در آن می چینیم.زردچوبه، فلفل، نمک روی آن ها می پاشیم.
مرحله سوم
۱۵ الی ۲۰ دقیقه حتما بالای سر تابه می مانیم و مداوم تکه های مرغ را زیر و رو می کنیم و تفت می دهیم تا پیازها آب شوند، ولی مرغ ها قرمز و تیره نشود.
مرحله چهارم
سپس تا سطح روی مرغها را بپوشاند آب جوش می ریزیم. درب قابلمه را می گذاریم تا به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه دیگر بپزد. بعد به را می شوییم و پوستش را می گیریم و از وسط نصف می کنیم و هسته های آن را جدا کرده و روی تخته آشپزخانه به صورت حبه قندی خرد می کنیم.
مرحله پنجم
بلافاصله کدو حلوایی را می شوییم و پوست آن را می گیریم و روی تخته آشپزخانه به صورت حبه های قند خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله ششم
بعد از اینکه پخت تکه های مرغ کامل شد، آلوها را اضافه می کنیم.تابه ای را روی حرارت کم می گذاریم و ۱ قاشق غذاخوری روغن داخل آن می ریزم و به های خرد شده را به آن می افزاییم و کمی تفت می دهیم.
مرحله هفتم
آنوقت به را به مرغ اضافه می کنیم و ۱۵ دقیقه زمان می دهیم تا به ها خوب بپزند و آلو کاملا طعم خودش را به خورشت بدهد.
مرحله هشتم
تابه را مجددا روی حرارت کم می گذاریم و ۱ قاشق غذاخوری روغن داخل آن می ریزیم و کدوهای خرد شده را اضافه می کنیم و مداوم تفت می دهیم تا کمی نرم شوند و کنار می گذاریم.
مرحله نهم
حالا پخت به که کامل شد پیاز داغ را به همراه ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی (کاملا اختیاری است،رب را با کمی روغن تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود) به آن می افزاییم.
مرحله دهم
پس از اینکه مواد را افزودیم، زعفران دم کرده را به همراه، لیمو تازه، شکر، هل، دارچین روی مواد می ریزیم و به صورت رفت و برگشتی مواد را مخلوط می کنیم و ۱۵ دقیقه زمان می دهیم تا مواد بچوشند.
مرحله یازدهم
سپس نمک به مقدار لازم به خورشت اضافه می کنیم و هم زمان کدوهای تفت داده شده را نیز می افزاییم. ۱۰ دقیقه زمان می برد تا کدوها نیز کاملا پخته شوند.
مرحله دوازدهم
در آخر خورشت کدو حلوایی با طعم متفاوت و دلپذیر را در ظرف مورد نظر می ریزیم و با پلو نوش جان کنید.
نکات طرز تهیه خورش کدو حلوایی
تفت دادن به
به ها را تفت می دهیم تا تیره رنگ نشود و داخل خورشت مقاوم باشد و زود وا ندهد.
مطالب جذاب از سراسر وب
- منبع :
- gha8224