طرز تهیه کوکوی پیازچه خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه کوکوی پیازچه

طرز تهیه کوکوی پیازچه و سیب زمینی طرز تهیه کوکوی پیازچه و جعفری طرز تهیه کوکوی پیازچه و تره فیلم طرز تهیه کوکو پیازچه خواص کوکوی پیازچه کوکوی پیازچه به خانه برمیگردیم کوکوی پیازچه دونفره طرز تهیه کوکو پیازچه نی نی سایت

کوکوی پیازچه از خوش عطرترین کوکوهای ایرانی است که می توانید به سلیقه خود آنرا با پیازچه معمولی یا کوهی درست کنید. البته باید توجه داشته باشید که پیازچه های کوهی طعم بسیار تندتری دارند، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه کوکوی پیازچه در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پیازچه۵۰۰ گرم
آرد۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ۴ الی ۵ عدد
زردچوبه، فلفل سیاه، نمکبه میزان لازم

طرز تهیه کوکوی پیازچه

مرحله اول

برای تهیه کوکوی پیازچه خوشمزه ابتدا پیازچه ها را می شوییم و داخل آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آنها خارج شود. بعد روی تخته آشپزخانه به همان صورت حلقه ای ریز خرد می کنیم.

مرحله دوم

سپس تابه ای را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن مخصوص سرخ کردنی داخل آن می ریزیم و پیازچه ها را اضافه می کنیم. بلافاصله کمی نمک روی آن می پاشیم، تا سبزی پیازچه ها تا جای ممکن حفظ شود.

مرحله سوم

حالا مداوم پیازچه ها را تفت می دهیم تا کمی نرم شوند و همین طور آب آنها تا جای ممکن کشیده شود. بعد تابه را از روی حرارت بر می داریم و پیازچه های تفت خورده را داخل کاسه ای می ریزیم و کنار می گذاریم تا کاملا سرد شوند.

مرحله چهارم

پس از این که پیازچه ها خنک شدند زردچوبه را به همراه فلفل سیاه، کمی نمک و آرد به آن اضافه می کنیم. آنوقت تخم مرغ ها را یکی یکی داخل پیاله ای می شکنیم و در صورت سالم بودن به مایه کوکو می افزاییم.

مرحله پنجم

مواد کوکو را کاملا زیر و رو می کنیم تا کاملا مخلوط و یکدست شود.دقت کنید پیازچه ها کاملا سرد شده باشند چون اگر کمی گرم باشند، وقت اضافه کردن تخم مرغ ها سریع می بندن و کوکویی با ظاهر بدی خواهیم داشت.

مرحله ششم

زمانیکه مایه آماده شد، تابه مورد نظرمان را روی حرارت کم قرار می دهیم و به مقدار نیاز روغن مخصوص سرخ کردنی داخل آن می ریزیم و صبر می کنیم تا داغ شود.

مرحله هفتم

می توانیم مایه را به یکباره داخل تابه بریزیم تا سرخ شود و یا می تونیم با قاشق از مایه بر داریم و داخل تابه بریزیم و خیلی سریع با پشت قاشق روی آن را صاف کنیم و اطراف آن را گرد و مرتب کنید.

مرحله هشتم

در آخر تامل می کنیم تا یک طرف کوکوها سرخ شوند و بعد آنها را بر می گردانیم تا طرف دیگرشان نیز سرخ شود. کوکوهای پیازچه خوشمزه که سرخ شدند در دیس یا بشقابی قرار می دهیم و با نان و خیارشور و گوجه فرنگی نوش جان کنید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 29 آبان 1401
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.