طرز تهیه کوکوی اسفناج خوشمزه و مجلسی با نکات کامل
طرز تهیه کوکوی اسفناج
کوکوی اسفناج یکی از غذاهای ساده و خوشمزه بین المللی است که معمولا در فهرست غذاهای رژیمی قرار می گیرد، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه کوکوی اسفناج در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
اسفناج | ۵۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۴ عدد |
آرد | ۲ قاشق غذاخوری سر پر |
پیاز | ۱ عدد |
پیازچه | ۲ عدد |
زردچوبه | ۱/۲ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ۱/۲ قاشق چایخوری |
نمک | به میزان لازم |
سیر (اختیاری) | ۲ حبه |
سیب زمینی | ۲ الی ۳ عدد |
فلفل سفید | به میزان دلخواه |
طرز تهیه کوکوی اسفناج
مرحله اول
برای تهیه کوکوی اسفناج خوشمزه ابتدا سیب زمینی ها را می شوییم و داخل قابلمه ای قرار می دهیم و تا سطح روی آنها آب می ریزیم. قابلمه را روی حرارت ملایم می گذاریم تا آبپز شوند.
مرحله دوم
بعد اسفناج ها که تاکید می کنم از نوع دسته ای آن خریداری کنید را پاک می کنیم و میشوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آنها خارج شود. پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی کمی ریز خرد می کنیم.
مرحله سوم
حالا پیازچه ها را می شوییم و رروی تخته سر و ته آن ها را می گیریم و در اندازه های نازک خرد می کنیم و کنار می گذاریم. سیرها را نیز پوست می گیریم و می شوییم و به صورت ورقه های نازک خرد می کنیم و به پیازچه ها اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
سپس تابه ای را روی حرارت ملایم می گذاریم و کمی روغن داخل آن می ریزیم و با حرارت ملایم اجازه می دهیم تا کمی داغ شود و بعد پیازها را داخل آن می ریزیم و حرارت را اول زیاد می کنیم و مداوم تفت می دهیم تا کمی نرم شود.
مرحله پنجم
پس از اینکه کمی نرم شدند، حرارت را ملایم می کنیم تا عسلی شود و آنوقت پیازچه ها را به همراه سیر به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا نرم شوند.
مرحله ششم
آنوقت کمی زردچوبه نیز به مواد می افزاییم تا طعم مواد ملایم تر شود.بعد اسفناج ها را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا نرم شود و با پیاز یکدست شود.نیاز نیست بگذارید زیاد تفت بخورد چون آب می اندازد.
مرحله هفتم
سپس سیب زمینی ها آبپز شدند رنده درشت می کنیم و داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم. بعد ترکیب اسفناج را که تفت داده بودیم به آن می افزاییم. بعد آرد را به همراه فلفل سفید به آن اضافه می کنیم چون طعم بی نظیری به کوکو می دهد.
مرحله هشتم
بعد فلفل سیاه و نمک را به همراه تخم مرغ ها به مایه کوکو اضافه می کنیم. همگی مواد را خوب زیر و رو می کنیم تا کاملا طعم ها با یکدیگر خوب مخلوط شوند.
مرحله نهم
بعد از این تابه ای را روی حرارت کم قرار می دهیم و روغن مخصوص سرخ کردنی داخل آن می ریزیم و تامل می کنیم تا داغ شود. حالا از مایه کوکو به اندازه یک قاشق غذاخوری بر می داریم و با کف دست به آن حالت گرد یا بیضی شکل می دهیم و داخل تابه قرار می دهیم تا سرخ شوند.
مرحله دهم
سپس یک طرف آنها که سرخ شد،آنها را بر می گردانیم تا طرف دیگرشان نیز سرخ شود. کوکوهای اسفناج خوشمزه را داخل بشقاب می چینیم و یا در نان قرار می دهیم و با خیارشور و گوجه فرنگی و یا انواع سس ها نوش جان کنید.
مطالب جذاب از سراسر وب
- منبع :
- lili_sozy