طرز تهیه کوکوی ماکارونی خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه کوکوی ماکارونی

طرز تهیه کوکوی ماکارونی با مرغ طرز تهیه کوکوی ماکارونی ساده طرز تهیه کوکوی ماکارونی رشته ای طرز تهیه کوکوی ماکارونی با گوشت چرخ کرده فیلم طرز تهیه کوکوی ماکارونی طرز تهیه کوکو ماکارونی بدون فر طرز تهیه کوکوی ماکارونی با سوسیس طرز تهیه کوکو ماکارونی بدون پنیر پیتزا

کوکوی ماکارونی یکی از غذاهای ساده و خوشمزه بین المللی است که می توانیم آنرا به صورت تکه های کوچک قالبی برای پیش غذا یا به صورت یک تکه برای شام یا ناهار درست کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه کوکوی ماکارونی در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ماکارانی فرمی۵۰۰ گرم
قارچ۳۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرم
تخم مرغ۴ عدد
پیاز۱ عدد
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای۱ عدد
ذرت۴ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزابه میزان دلخواه
زردچوبه، فلفل سیاه، نمکبه میزان لازم

طرز تهیه کوکوی ماکارونی

مرحله اول

برای تهیه کوکوی ماکارونی خوشمزه ابتدا مواد کوکو را آماده می کنیم. پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی خرد می کنیم و کنار می گذاریم. فلفل دلمه ای را نیز می شوییم و کلاهک و هسته های آن را بیرون می ریزیم و روی تخته به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.

مرحله دوم

سپس قارچ ها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته ورقه ای خرد می کنیم و کنار می گذاریم. تابه ای را روی حرارت ملایم می گذاریم و ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری روغن داخل آن می ریزیم و پیازها را اضافه می کنیم  و تفت می دهیم تا کمی نرم شوند.

مرحله سوم

آنوقت گوشت را به آن می افزاییم و کمی زردچوبه را به همراه فلفل سیاه و نمک روی آن می ریزیم و مداوم تفت می دهیم به مدت ۱۵ دقیقه تا هم رنگ آن تغییر کند و هم بوی خامی آن گرفته شود.

مرحله چهارم

حالا فلفل دلمه ای را نیز اضافه می کنیم و همین طور قارچ  ها را نیز می افزاییم و مداوم تفت می دهیم تا کمی نرم شوند. حالا رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا بوی خامی مواد کاملا از بین برود.

مرحله پنجم

تابه را  از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا خنک شود. قابلمه ای را تا نیمه پر آب می کنیم و روی حرارت زیاد می گذاریم تا آب زودتر به جوش بیاید. بعد کمی روغن و ۲ قاشق غذاخوری نمک داخل آب می ریزیم تا حل شود.

مرحله ششم

زمانیکه آب در حال جوشیدن بود ماکارانی های فرمی را به همراه ذرت ها به آن اضافه می کنیم. مطابق با دستور جلد هر ماکارانی بین ۷ تا ۱۲ دقیقه زمان لازم است تا بپزند.

مرحله هفتم

پس از آبپز شدن ذرت و ماکارانی ها را داخل آبکش می ریزیم و کنار می گذاریم تا آب اضافه آنها خارج شود و همین طور سرد شودند. آنگاه داخل کاسه ای می ریزیم و مایه گوشت را نیز به آن می افزاییم و خوب مواد را زیر و رو می کنیم تا کاملا مخلوط شوند.

مرحله هشتم

وقتی مواد کاملا یکدست شد تخم مرغ ها را یکی یکی داخل پیاله ای می شکنیم و در صورت سالم بودن به مواد می افزاییم و مجددا مواد را مخلوط می کنیم تا کاملا آغشته بیکدیگر شوند.

مرحله نهم

سپس تابه ای را روی حرارت کم قرار می دهیم و ۳ دقیقه بعد کمی روغن داخل آن می ریزیم و صبر می کنیم تا داغ شود و نیمی از مایه ماکارانی را داخل تابه می ریزیم و با پشت قاشق سطح روی آن را سریع صاف می کنیم.

مرحله دهم

بلافاصله پنیر پیتزا به مقدار دلخواه روی آن می ریزیم و باقی مایه کوکو را روی آن می ریزیم و مجددا با پشت قاشق سطح روی آن را صاف می کنیم و اجازه می دهیم تا سرخ شود. بعد بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود. کوکو را در ظرف مورد نظر قرار می دهیم و با سس نوش جان کنید.

نکته :اگر می خواهید در فر کوکو را تهیه کنید مایه را به همان صورتی که در بالا اشاره کردم داخل ظرف پیرکس می ریزیم و در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزد.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 3 آذر 1401
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.