طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی و خوشمزه با نکات کامل

طرز تهیه خورش بادمجان

طرز تهیه خورش بادمجان بدون گوشت طرز تهیه خورش بادمجان با سیب زمینی طرز تهیه خورش بادمجان رزا منتظمی طرز تهیه خورش بادمجان با لپه طرز تهیه خورش بادمجان با گوشت چرخ کرده طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی با مرغ طرز تهیه خورش بادمجان تصویری طرز تهیه خورش بادمجان شیرازی

خورش بادمجان یکی از انواع غذاهای معروغ و سنتی ایرانی است که با مواد متنوعی درست می شود. این خورش خوشمزه را می توانید با گوشت قرمز نیز درست کنید ، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه خورش بادمجان در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت مرغ۵۰۰ گرم
بادمجان۱ کیلو
گوجه فرنگی متوسط۳ عدد
پیاز۱ عدد
رب گوجه فرنگی۲ قاشق سوپخوری
پیازداغ۱/۲ پیمانه
آبلیموبه میزان لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبهاز هر کدام ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه خورش بادمجان

مرحله اول

برای تهیه خورش بادمجان مجلسی ابتدا پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. تابه ای بزرگ را روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم و ۲ قاشق غذاخوری روغن داخل آن می ریزیم و پیازها را اضافه می کنیم.

مرحله دوم

سپس مرغ ها را نیز بلافاصله می افزاییم. بعد ادویه ها که شامل زردچوبه، فلفل سیاه و نمک روی گوشت مرغ می ریزیم تا بوی ظهم آن از بین برود. سریعا و مداوم تفت می دهیم تا همه نقاط مرغ طعم دار شود.

مرحله سوم

حالا ۱۵ الی ۲۰ دقیقه که تکه های مرغ را تفت دادیم، آب جوشیده به اندازه ای که تا سطح روی آنها پوشیده شود اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا خوب پخته شوند.

مرحله چهارم

بعد بادمجان ها را پوست می گیریم و می شوییم و داخل مخلوط آب و نمک (نمک از حدی معمول که می چشید شورتر باشد) قرار می دهیم تا به مدت ۱۵ دقیقه الی ۳۰ دقیقه استراحت کند و بعد با دست کمی بادمجان ها را فشار می دهیم و اگر قصد فریز کردن آن را دارید حتما با روغن جامد آنها را سرخ کنید.

مرحله پنجم

حالا ما قصد داریم همین لحظه بادمجان ها را مصرف کنیم، تابه ای را روی حرارت می گذاریم و ۱/۳ تابه را روغن می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و همه بادمجان ها را با حوصله سرخ می کنیم.

مرحله ششم

زمانیکه تکه های مرغ پخته شده بود، داخل تابه ای کمی روغن می ریزیم و رب گوجه فرنگی را داخل آن به مدت ۱ دقیقه تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود و به مرغ اضافه می کنیم و یک تفت کوچک می دهیم.

مرحله هفتم

پس از این پیازداغ ها را نیز می افزاییم و بلافاصله بادمجانی های سرخ شده را به همراه گوجه فرنگی ها که آنها را شسته ایم از وسط نصف می کنیم و به مواد خورشت اضافه می کنیم و به مدت ۱۵ دقیقه الی ۲۰ دقیقه اجازه می دهیم تا مواد خورشت کاملا بپزند و جابیافتد.

مرحله هشتم

خورشت که جا افتاد طعم آن را می چشیم و آبلیمو را به آن اضافه می کنیم و تابه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم. خورشت بادمجان را در ظرف مورد نظر می ریزیم و با پلو نوش جان کنید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 8 آذر 1401
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.